Color-Metal

Oferim o gama larga de semifabricate din aluminiu, cupru, alama, bronz, titanzinc impreuna cu servicii profesionale de debitare, infoliere, dar si suport tehnic.

Judet Harghita
Oras Odorheiul Secuiesc
Adresa Str. Nicolae Balcescu nr. 69B/5
Telefon 0747 282 780
EmailCuvinte asociate cu aceasta firma:
aluminiu, cupru, table, benzi din aluminiu eloxate, profile anodizate, plumb, oteluri inoxidabile
Vizionari 1980

Ultimele produse adaugate de Color-Metal

COLOR-METAL SRL este principalul distribuitor de semifabricate din cupru, titan-zinc, alama, aluminiu si bronz din Romania.

Reprezentam in Romania producatorul de table si benzi din cupru - KME, precum si producatorul de t able si benzi din titan-zinc - elZinc.

COLOR-METAL SRL prin Departamentul Solutii Arhitecturale ofera consultanta tehnica si financiara clientiilor sai pe tot parcursul proiectului.

COLOR-METAL SRL ofera clientilor sai pe langa tabele si benzile din cupru titan-zinc si urmatoarele accesorii:

- sisteme pluviale complete din cupru si titan-zinc (burlane, jgheaburi, coturi, coltare etc).
- folii anticondens si covoare de ventilatie pentru acoperisuri.
- cleme fixe si mobile din inox
- pachet elemente de tinichigerie: aliaj de lipit (cositor) LP 60, decapant (inlocuieste cu succes Apa Tare care este interzisa in U.E.), tipirig (clorura de amoniu).

VOPSIRE SI ELOXARE

Societatea noastra comercializeaza table si benzi din aluminiu eloxate, lacuite, profile anodizate, vopsite in camp electrostatic, direct de la producator. In cazul in care aveti nevoie de cantitati mai mici decat cantitatea minima acceptata de producatorii nostri, avem posibilitatea de a oferi vopsire in camp electrostatic cu un strat de baza cromat, in diferite culori din paleta RAL. La fel si la suprafata eloxata grosimea stratului se poate medifica intre 10-25 µm in functie de cerintele clientilor.

INFOLIERE

Pentru protectia suprafatei tablelor in cazul unor prelucrari mecanice de indoire, stantare sau taiere, firma noastra va ofera servicii de infoliere post productie, pentru a proteja suprafata materialului.

Grosimile tablelor infoliate sunt intre 1-5mm, in format 1000x2000 mm. Dupa prelucrare startul PVC este usor de dezlipit fara urme.