Carasyn

Judet Botosani
Oras: Botosani
Adresa: Str. Pacea nr. 96 (Ocolitor S-V)
Telefon: +40 231 522 525 / +40 231 522 526Cuvinte asociate cu aceasta firma:
produse sintetice, pvc moale, pvc, pvc dur, pe, pph
Vizionari 2467

Ultimele produse adaugate de Carasyn

Carasyn Kunstoffe Gmbh&Co.KG este o intreprindere de dimensiune mijlocie in industria prelucratoare a plasticului. Principala noastra activitate este producerea si comercializarea profilelor obtinute din thermoplastic.

Noi producem profile dupa nevoile clientilor. Solutii individuale sau articole standard, depinzand de intrebuintarile fiecaruia si domeniul in care sunt folosite. Fie ca e un model nou dupa cerinta clientului sau dupa schita, mostra acestuia, fie dupa modelele detinute de noi la ora actuala.

Firma noastra are o experienta de peste 50 de ani in domeniul profilelor si peste 8000 produse valabile. Domeniile de folosinta pentru produsele noastre sunt practic nelimitate:
de exemplu in industria mobilei (ex: sub forma de etansari), in sectorul constructiilor (ex: etansari pentru usi, ferestre, cabine de dus, suprafete de fatade etc).
Producem profile tehnice folosite la aplicatii speciale. Chiar si in industria imbracamintei se pot folosi cateva tipuri din profilele noastre ex: curele. Datorita caracteristicilor iesite din comun ale materialelor s-au adaugat aplicatii inovative.

De asemenea putem produce pentru dumneavoastra profile cu suprafata normala sau imprimata, ca si la profilele co-extrudate din materiale diferite. Prin insusi procesul nostru de productie, suntem in pozitia de a ne adapta repede dorintelor clientilor nostri. De la prima idee pana la produsul final noi vedem in clientii nostri un partener de incredere.

- produse sintetice, pvc moale, pvc, pvc dur, pe, pph -

Compania Carasyn furnizeaza: