Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Cad Konstruct

Daca iti doresti o invelitoare de calitate, Cad Konstruct iti recomanda tigla metalica sau tigla Gerard impreuna cu un sistem pluvial complet pentru un acoperis durabil.

Judet Buzau
Oras: Buzau
Adresa: Prelungirea Unirii Sud nr. 2 (ultimul depozit pe stanga la iesire din Buzau spre Ploiesti)
Telefon: 0726 278 864Cuvinte asociate cu aceasta firma:
tigla metalica, tigla gerard, tigle gerard, tigle metalice, ferestre de mansarda, sisteme pluviale, scari de acces, usi de garaj, membrane, folii
Vizionari 6499

Ultimele produse adaugate de Cad Konstruct

Cad Konstruct - invelitori (tigle metalice, sisteme de acoperisuri)
Compania CAD Konstruct este lider recunoscut pe piata invelitorilor (tigle metalice) si va ofera solutii si sisteme complete profesionale pentru: tigla metalica, tigla tip gerard, ferestre de mansarda etc

Pentru ca procurarea unei invelitori este o activitate complexa, dorim sa ii ferim pe clientii nostri de toate problemele ce pot aparea dupa finalizarea lucrarilor de montaj. In acest sens, ne-am orientat inca de la inceput pe proiectarea corecta a invelitorii, pe oferirea gamei complete de materiale necesara unei invelitori, pe asigurarea unui montaj de calitate.

La elementele deja enumerate, am adaugat transportul gratuit si asistenta continua pentru orice problema ar avea clientul in activitatea de procurare a unei invelitori indiferent ca este vorba de tigla metalica sau tigla Gerard. Aceasta orientare ne-a adus recunoasterea si increderea in piata sistemelor de invelitori, dovedita de numarul si calitatea lucrarilor efectuate, dovedita de dorinta producatorilor de marca de a lucra cu noi.

Tigle metalice
Tigle Gerard
Membrane si folii
Sisteme pluviale
Ferestre de mansarda
Scari de acces in pod
Usi de garaj

Important este sa iti doresti o invelitoare de calitate, de restul ne ocupam noi!
Cad Konstruct furnizeaza urmatoarele servicii:
Constructii sarpante montaj invelitori
Cad Konstruct ofera servicii de montaj tigla metalica cu echipe profesionale proprii sau colaboratori pentru montaj invelitori, sisteme de drenaj sau servicii pentru montaj ferestre de mansarda.

Montaj tigla metalica
Asistenta tehnica la montajul tiglei metalice
Instalate potrivit, sistemele de invelitori din tigla metalica rezista in timp astfel performantele lor vor fi la capacitate maxima.
Profilari speciale de tabla tip tigla
Clientii nostri au nevoie de profile speciale de tabla, la unghiuri si dimensiuni diferite. Echipa Cad Konstruct executa profile speciale ce acopera toate necesitatile tuturor clientilor nostri.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image

Compania Cad Konstruct furnizeaza: