Broker Trading Business

Judet Ilfov
Oras Bragadiru
Adresa Str. Libertatii nr. 40C
Telefon 0733 022 567 / 0740 061 999
EmailCuvinte asociate cu aceasta firma:
Tratament pentru case din lemn si mansarde, Tratament pentru deck-uri, terase exterioare si garduri, Tratamente impotriva ciupercilor lignicole, Tratament pentru parchet masiv, Tratament pentru cherestea fag aburit, Tratament-finisaj pentru lemn exterior,
Vizionari 1143

Ultimele produse adaugate de Broker Trading Business

Casa Iancu: proiectam, construim si tratam lemn
Aflati detalii si informatii necesare despre ce inseamna tratamentul lemnului, pentru ce esente de lemn si pentru ce constructii din lemn, se aplica tratamentul.

Casa Iancu va pune la dispozitie produse pentru tratarea lemnului, inca de la taierea busteanului si debitarea acestuia. Constructiile din lemn pentru care este necesar tratamentul lemnului: case, acoperisuri, stalpi de electricitate, garduri, saceaguri, traverse de cale ferata, cherestea, mobilier, jucarii. Aceste produse se trateaza diferit in functie de aplicabilitatea produsului din lemn.

Oferim tratament complet pentru lemn pentru toate situatiile:

- impotriva cariilor si insectelor in general;
- impotriva mucegaiului si a fungilor;
- impotriva focului

Pentru ce si de ce este necesar tratamentul?

Este necesar si util sa va tratati lemnul preventiv pentru ca fara tratament intr-o perioada de 1-3 ani de la constructia casei, pe suprafetele de lemn veti gasi semne ca apar cariile care va vor distruge lemnul.

Odata cu aparitia cariilor pe suprafata lemnului va trebui sa aplicati un tratament curativ, mai scump si greoi.

Inainte de tratamentul pe care noi vi-l putem furniza trebuie sa cunoasteti in ce fel se realizeaza pretratamentul lemnului si in ce fel trebuie sa arate lemnul pentru a nu avea probleme ulterior.

Tratament lemn

Tratament pentru case din lemn si mansarde
Tratament pentru deck-uri, terase exterioare si garduri
Tratamente impotriva ciupercilor lignicole
Tratament pentru parchet masiv
Tratament pentru cherestea fag aburit
Tratament-finisaj pentru lemn exterior
Tratament anticarii mobilier
Tratamentul pentru talpa casei din lemn

Tratament de impermeabilizare

Impermeabilizare piatra/gresie
Impermeabilizare tencuiala decorativa
Beton fundatie
Beton in curte
Piscine, subsoluri cu umiditate, bazine de apa, bazine hidrografice, etc

Pentru toate acestea, compania Broker Trading Business va ofera consultanta si detalii complete.
Broker Trading Business furnizeaza urmatoarele servicii:
Restaurari, consolidari, renovari
Restaurare lemn pentru evaluarea structurii de sustinere.

Servicii de restaurare lemn pentru evaluarea structurii de sustinere. Structura era atacata de carii, avea coaja de lemn si avea pelicula alba. Lemnul a necesitat slefuire, deparazitare acarieni si stabilizare lemn imootriva craparii.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Ignifugari
Servicii de ignifurare lemn, monumente, castele, case vechi, case din lemn, mansarde si structuri de lemn by CASA IANCU

Servicii de ignifurare lemn, monumente, castele, case vechi, case din lemn, mansarde si structuri de lemn. Ignifugarea, cerinta esentiala in constructii si amenajari.

Pentru ignifugarea materialelor si elementelor de constructii combustibile este obligatorie utilizarea numai a produselor avizate de Comandamentul Trupelor de Pompieri, produse Agrementate sau cu Certificat de punere pe Piata.

Producatorii si, dupa caz, furnizorii produselor ignifuge sunt obligati sa livreze numai produse corespunzatoare standardului de firma sau normei interne si sa obtina avizul Comandamentului Trupelor de Pompieri si agrementul tehnic pentru produsele noi . De aceia este mult mai sigur ca utilizatorul de produs ignifug, cumparatorul in speta, sa intrebe daca produsul a fost sau nu avizat de catre Comandamentul trupelor de Pompieri .

Dupa tratarea cu produse ignifuge a lemnului, materialelor si produselor pe baza de lemn (placi din aschii de lemn, placi din fibre de lemn etc) si a materialelor textile trebuie sa se reduca posibilitatea acestora de a se aprinde usor si de a arde in continuare.

In sensul legii 10/1995, ignifugarea reprezinta intarzierea aprinderii materialelor combustibile dar nu se elimina posibilitatile de ardere a materialelor protejate.

Lucrarile de ignifugare vor fi executate de personal instruit si atestat in acest scop, cu respectarea stricta a instructiunilor de utilizare elaborate de producator, tehnologie de aplicare, consum specific.

La expirarea perioadei specificate de producator pentru mentinerea calitatii in timp a ignifugarii (de suprafata, prin impregnare) este obligatorie reignifugarea intregii suprafete protejate anterior, respectiv a intregului material ignifugat prin impregnare.

Broker Trading Business SRL, este firma autorizata la ignifugare. Autorizatie seria A, nr. 1131 din 12.07.2011.

Printre lucrarile executate la ignifugare se afla Palatul Mogosoaia, Palatul de la domeniul Manasia, Urziceni si lucrari rezidentiale.

Broker Trading Business SRL, este prducator al produsului Bios Wood Ignifug, produs autorizat la ignifugare prin Certificatul de punere pe Piata Seria C nr. 0008 din 07.12.2012.

Ca firma autrizata la ignifugare detinem cunostintele necesare si autorizarea de a aplica produse ignifuge atat pe lemnul de constructii, nefinisat cu lacuri, baituri, etc cat si pe lemnul finisat cu produse de tip lacuri, baituri, existente in baruri, restaurante, cluburi.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Impregnare insecto-fungicida
Impregnari insecto-fungicide monumente, castele, case vechi, case din lemn, mansarde si structuri din lemn

Servicii de impregnare insecto-fungicida monumente, castele, case vechi, case din lemn, mansarde si structuri din lemn

Acest serviciu se adreseaza celor ce doresc sa aiba un lemn impregnat, tratat impotriva insectelor si mucegaiurilor.

Tratamentul pe care il oferim se executa cu Bios Wood 224, in care se acorda 10 ani garantie impotriva insectelor sau cu Bios Wood Total prin care se acorda o GARANTIE TOTALA, PE TOATA DURATA DE VIATA LEMNULUI.

Clientii ce apeleaza la acest serviciu sunt, in mare parte, fie cei ce-si construiesc casa si doresc garantie pe termen indelungat , fie detinatori de case vechi , valoroase, cu structuri afectate.

Serviciul de impregnare insecto-fungicida cu Bios Wood 224 poate fii estimat intrucat acest produs se aplica pe suprafata lemnului dar pentru un calcul cat mai precis va rugam sa ne transmiteti un mail la office@tratamente-lemn.ro in care sa precizati : suprafata de tratat, dimensiunile lemnului sau numarul de metri cubi si dimensiunile cherestelei pe fiecare metru cub.

Serviciul de impregnare insecto-fungicida cu Bios Wood Total nu poate fii estimat intrucat acest produs se impregneaza in toata masa lemnului iar pentru acest lucru trebuie factut un calcul foarte riguros. Pentru acest lucru va rugam sa ne transmiteti un mail la office@tratamente-lemn.ro in care sa precizati: suprafata de tratat, dimensiunile lemnului sau numarul de metri cubi si dimensiunile cherestelei pe fiecare metru cub.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image