Besaplast

Judet Botosani
Oras Botosani
Adresa Str. Pacea nr. 96 (Ocolitor S-V)
Telefon +40 231 522 525 / +40 231 522 526
EmailCuvinte asociate cu aceasta firma:
hidroizolatii, constructii civile, constructii industriale, poduri, tunele, baraje, canale pentru irigatii, apeducte, pasaje subterane, stadioane, complexe comerciale, complexe rezidentiale, mall-uri, cladiri birouri, spitale, scoli, depozite
Vizionari 2516

Ultimele produse adaugate de Besaplast

Fondata in 1971, BESAPLAST a devenit unul dintre cei mai de succes producatori de hidroizolatii, impartindu-se in doua mari grupe: profile hidroizolante si accesorii cofraj.
In 1997 BESAPLAST a stabilit o noua administrare iar facilitatile de productie precum si depozitare sunt pregatite pentru provocarile din viitor.

In particular combinatia de profile hidroizolante pentru rost de lucru si pentru rost de dilatatie pe de o parte, si de profile pentru imbinari mobile pe de alta parte a devenit o noutate in sectorul constructiilor si a ajutat BESAPLAST sa ofere sisteme hidroizolante complete: hidroizolatii fundatii, hidroizolatii terase, hidroizolatii rost de lucru, hidroizolatii rost de dilatatie, accesorii cofraj, cauciuc de dilatatie, profile suspendate, tuburi de ingustare, cuzineti T, profile armate etc.

Mai mult decat atat BESAPLAST are o experienta indelungata in producerea profilelor speciale care pot fi fabricate in concordanta cu cererile fiecarui client. Producem la cerere orice profil care nu se regaseste in catalog.

BESAPLAST implementeaza tehnologia etansarii structurilor din beton prin inglobarea intre fazele succesive ale turnarii acestuia a profilelor hidroizolante pentru impermeabilizarea rosturilor, fie ca e vorba de rosturi de lucru sau rosturi de dilatatie.

Solutiile sunt apte pentru a fi aplicate in excluderea infiltratiilor la orice tip de constructie, asigurand o hidroizolatie completa. Produsele sunt utilizate in toate tipurile de constructii civile si industriale (complexe comerciale, complexe rezidentiale, mall-uri, cladiri birouri, spitale, scoli, depozite etc.) precum si constructii de avengura ( poduri, tunele, baraje, canale pentru irigatii, apeducte, pasaje subterane, stadioane etc.).

Astazi BESAPLAST este o companie multinationala cu parteneri de distributie in multe tari.
BESAPLAST are momentan o gama de peste 8.000 de profile speciale disponibile.

Domeniu de aplicabilitate:

Profile hidroizolante de la BESAPLAST se adreseaza constructiilor civile, industriale si de anvergura cum ar fi:

- Poduri
- Centrale nucleare
- Cladiri industriale
- Statii de epurare
- Stastii de distributie a energiei electrice
- Barake
- Rezervoare
- Tunele
- Apeducte