Bencomp - Producator profile din lemn plastifiat WPC (lemn compozit)

pentru amenajari exterioare: banci, mese, panouri de gard, chioscuri de gradina, podele exterioare, stalpi si tambre de gard, tigle, lambriuri exterioare

Judet Buzau
Oras Buzau
Adresa Aleea Industriilor nr. 5
Telefon 0743 771 056
EmailCuvinte asociate cu aceasta firma:
lemn, lemn plastifiat, lemn compozit, wpc, terasa, dusumea, dusumea exterioara, alee, lambriu, gard, ponton, foisor, pista, amenajari exterioare, mobilier urban, gradina, podea terasa, materiale de constructii, lemn ecologic
Vizionari 4966

Ultimele produse adaugate de Bencomp - Producator profile din lemn plastifiat WPC (lemn compozit)

Primul producator de profile de WPC (lemn plastifiat) din Romania, firma Bencomp are sediul social in Oradea, iar fabrica se afla in Buzau. Specialisti cu experienta in domeniul prelucrarii maselor plastice produc profile WPC (din faina de lemn - peste 50% si deseuri de mase plastice), care surclaseaza lemnul, in ce priveste rezistenta mecanica la indoire, rezistenta la umiditate, radiatii ultraviolete, temperaturi joase sau ridicate, mucegaiuri, insecte.

Prin imbinarea profilelor extrase din WPC se obtin banci, mese, panouri de gard, chioscuri de gradina, podele exterioare, stâlpi si tambre de gard, tigle, lambriuri exterioare, paleti deosebit de rezistenti, sisteme pentru usi si ferestre etc. intr-o gama de culori si texturi practic nelimitata. Datorita rezistenþei exceptionale la conditiile atmosferice si faptului ca nu au nevoie de nici un fel de intretþinere, produsele din WPC sunt solutia ideala pentru mobilierul urban si pentru amenajari exterioare, in general.

Suntem deschisi la colaborare cu firme dinamice in vederea realizarii unei retele de distributie nationale si internationale.