Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

ArhiProPub

Ai nevoie de un birou de proiectare? Iti oferim proiecte de case, proiecte de rezistenta, servicii de arhitectura, inginerie si consultanta tehnica.

Judet Bucuresti
Oras: Bucuresti
Adresa: Strada Economu Cezarescu 47-59
Telefon: 0763 675 528 / 0784 880 338Cuvinte asociate cu aceasta firma:
Birou de Proiectare, Proiecte Case, Proiecte de Rezistenta, Diriginte de Santier, dirigentie de santier, expertize tehnice, consultanta
Vizionari 4326

Ultimele produse adaugate de ArhiProPub

Proiect Structura de Rezistenta
ArhiProPub SRL activeaza in domeniul proiectarilor in constructii cu servicii profesionale de arhitectura, inginerie si consultanta tehnica. ArhiProPub srl ofera inclusiv consultanta in domeniul executiei constructiilor, prin asigurarea dirigentiei de santier si a urmaririi lucrarilor de executie.

Proiecte unice, durabile si sustenabile
ArhiProPub SRL ofera cele mai optime solutii in procesul de proiectare unde comunicarea dintre beneficiar si proiectant reprezinta un pas foarte important pentru realizarea unei lucrari durabile si sustenabile.

Proiecte de Case, Proiecte de Rezistenta, Diriginte de Santier
Firma de proiectare ArhiProPub SRL elaboreaza proiecte pentru constructii civile (locuinte unifamiliale, locuinte tip duplex, sedii pentru institutii publice, institutii de cult), constructii industriale (hale) si agricole (silozuri). De asemenea, ArhiProPub SRL realizeaza expertize tehnice, studii de teren (geotehnic si topografic), consultanta, asistenta tehnica si dirigentie de santier conform legislatiei in vigoare.

Pe scurt, ArhiProPub SRL se adreseaza:
- persoanelor fizice care sunt in cautare de: proiecte de case, proiecte de ansambluri de locuinte, expertize tehnice, obtinerea autorizatiei de construire, urmarirea lucrarilor de executie - santierelor, prin serviciile de consultanta sau dirigentie de santier.
- persoanelor juridice care doresc servicii de proiectare in domeniul;

ArhiProPub SRL este deschisa colaborarilor cu diverse companii care activeaza in acelasi domeniu, pentru realizarea unor parti din proiectele aceastora, de exemplu intocmirea proiectului de structura de rezistenta.

Serviciile Arhipropub:

- Proiecte de Rezistenta
- Proiecte Case
- Continut Proiect
- Obtinere Avize
- Diriginte de Santier
- Publicitate Imobiliara
ArhiProPub furnizeaza urmatoarele servicii:
Proiectare pentru constructii
ArhiProPub realizeaza proiecte de case de la pretul de 8.0 Euro/mp, respectand termenele stabilite cu consultanta pe toata perioada executiei in colaborare cu beneficiarul si constructorul de fiecare data cand este necesar. De asemenea, compania ArhiProPub ofera servicii profesionale complete pentru toate partile componente:

- proiect de arhitectura
- proiect structura de rezistenta
- proiect de instalatii
- obtinere avize si autorizatie de construire.

Pentru orice proiect de casa noi imbinam solutiile functionale, cu cele tehnice si estetice, optimizand consumurile de materiale, asigurandu-va un pret minim de executie al casei.

Pret Proiecte Case: de la 8.0 Euro/mp

Firma ArhiProPub nu percepe TVA, astfel pretul oferit pentru serviciile noastre este mai mic decat al firmelor platitoare de TVA.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Proiectare structuri de rezistenta
Realizari Proiecte structura de rezistenta

Desigur, pentru o constructie este foarte important ca structura acesteia sa fie stabila si rezistenta. Aceste exigente se pot indeplini prin mai multe variante de proiectare, insa foarte putine variante vor oferi si costuri minime de executie.

Onorariul pentru un Proiect de structura de rezistenta incepe de la 2.0 Euro/mp si cuprinde:

- DTAC (Documentatie Tehnica pentru Autorizatia de Construire)
- PT-DDE (Proiect Tehnic si Detalii de Executie)
- Verificarea proiectului DTAC conform legii
- Consultanta pe perioada executiei: vizite la santier, schimbari de solutii etc.

In cadrul companiei ArhiProPub, optimizam orice proiect de structura de rezistenta, astfel incat, proiectul rezultat sa poata fi executat cu consumuri minime de resurse materiale, umane si tehnologice, asigurand in acelasi timp stabilitatea si rezistenta constructiei proiectate.

- Plan de sapatura
- Plan cofrare si armare fundatii
- Plan cofrare si armare placi
- Planuri de armare stalpi si grinzi
- Planuri de cofrare si armare scari
- Planuri de sarpanta
- Detalii caracteristice elemente structurale
- Extrase de armatura
- Caiet de sarcini si liste de cantitati
- Memoriu Tehnic
- Verificare Proiect de Rezistenta

- Modelare 3D a structurii de rezistenta
- Plan de Sapatura
- Plan cofraj planseu
- Plan cofrare fundatii
- Plan Armare Placi
- Plan armare fundatii
- Plan Armare Grinzi Plan Armare Grinda

Daca aveti deja un proiect de structura de rezistenta si doriti optimizarea acestuia, SC ArhiProPub va poate ajuta. Garantam ca pretul pe care il platiti firmei noastre pentru optimizarea proiectului, va fi maxim jumatate din valoarea economisita prin reproiectare.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Proiectare design interior
Proiectare design de interior pentru modificare apartament.

Proiect de modificari interioare in apartament si inchidere logie cu Tamplarie PVC si geam termopan.

Beneficiarul lucrarii a solicitat intocmirea documentatiei necesare obtinerii Autorizatiei de Construire pentru inchidere a unei logii aferente bucatariei si living-ului, precum si modificari interioare ale apartamentului care constau in demolarea parapetilor de sub geamurile de la bucutarie si living. Apartamentul are suprafata construita de 48.65 mp si suprafata utila de 41.58 mp, fiind situat in Bucuresti.

Inchiderea Logiei
Logia s-a inchis cu geamuri avand tamplaria din PVC. S-au executat patru rame din profile de PVC cu dimensiunile: 1.20x2.30, 1.70x2.30, 1.35x2.30 si 1.23x2.30. Aceastea au fost prinse la partea superioara si cea inferioara, cu suruburi M7.5x182, la distanta maxima de 80 cm intre ele, cu minim 2 suruburi pe latura.

Modificari interioare
S-au spart parapetii de sub ferestrele bucatariei si sufrageriei. La bucatarie s-a realizat o usa care permite accesul spre logia care s-a inchis, iar la sufragerie s-a realizat un acces permanent catre aceeasi logie. Logia s-a impartit in doua zone, delimitarea dintre cele doua spatii facandu-se printr-un perete usor realizat din geam cu profile din PVC.

Pentru Obitinerea Autorizatiei de Construire pentru Modificari Interioare si Inchiderea Balconului va rugam sa ne Contactati.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Obtinere avize, autorizatii
Obtinere avize in Certificatul de Urbanuism. ArhiProPub srl va ajuta sa obtineti avizele cerute in Certificatul de Urbanism. Daca nu aveti timp sa alergati dupa avize sau daca procedura de obtinere avize vi se pare complicata si anevoioasa, puteti apela la noi pentru obtinerea avizelor.

Pret Obtinere Avize
Pretul pentru obtinerea unui aviz este de 100 lei.

Aviz Apa Nova
Durata: 30 zile

Aviz Enel
Durata: 30 zile

Aviz Distrigaz
Durata: 30 zile

Aviz Salubritate
Durata: 10-30 zile

Aviz Canalizare
Durata: 30 zile
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Dirigentie de santier / Asistenta tehnica
Diriginte de Santier este persoana fizica insarcinata de catre investitor (beneficiar) cu verificarea calitatii materialelor si a produselor puse in lucrare si/sau cu verificarea executiei corecte a lucrarilor de constructii.

Diriginte de Santier si Inspector de Santier sunt una si aceeasi persoana, conform Ordinului nr. 448 / 3.04.2002 privind aprobarea Procedurii de autorizarea inspectorilor de santier, care schimba denumirea de Diriginte de santier in Inspector de santier.

Legea nr 50/1991 privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii (prin Norme Metodologice, cap.VI,sect.1,art.800,pct.2) impune obligativitatea urmaririi executiei lucrarilor printr-un diriginte de santier autorizat. Acesta raspunde fata de investitor/ beneficiar, conform legii, pentru verificarea realizarii corecte a executiei lucrarilor de constructii, in baza unui contract de consultanta incheiat intre cele doua parti. Dirigintele de specialitate raspunde fata de organele abilitate ale statului pentru executia conforma cu proiectul si cu reglementarile tehnice in vigoare.

Dirigintele de santier (inspector de santier) il reprezinta pe investitor in relatiile acestuia cu toti factorii implicati (proiectanti, antreprenori, furnizori, prestatori de servicii) in realizarea unei constructii.

Pret Diriginte de Santier: 2.000 lei (pentru locuinte individuale)

Pentru mai multe informatii puteti sa il contactati, GRATUIT, pe dr. ing. Mircea Vaduva, diriginte de santier:
tel. 0763.67.55.28; email: mircea.vaduva@arhipropub.ro
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image

Compania ArhiProPub furnizeaza: