Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Arfoc Tehno

Oferim servicii de vanzare, montaj, consultanta si mentenanta pentru toata gama de cosuri de fum ceramice sau din inox, cat si a focarelor pentru seminee, hote si centrale termice.

Judet Prahova
Oras: Ploiesti
Adresa: str. Ion Ghica nr.10, cod 100405
Telefon: 0721 188 695Cuvinte asociate cu aceasta firma:
cosuri de fum, seminee, hote, sobe teracota, montaj seminee, montaj sobe teracota, verificare cos de fum, curatare hote profesionale
Vizionari 5787

Ultimele produse adaugate de Arfoc Tehno

Infiintata in anul 2015, firma Arfoc Tehno s-a dezvoltat in domeniul vanzarii si montajului cosurilor de fum ceramice sau din inox, focarelor pentru seminee cu personal bazat pe o calificare si scolarizare specializata in cadrul Asociatiei Costructorilor de Cosuri de Fum si Seminee ASFOCH. De la vanzare, montaj consultanta si mentenanta pentru toate produsele si serviciile companiei Arfoc Tehnno din Ploiesti, firma ofera si deplasare la locul lucrarii pentru o evaluare corecta si pentru recomandari specifice procedurale de executie.

Arfoc Tehno este autorizata si specializata pentru serviciile de curatare si verificare pentru:

- cosuri de fum
- seminee / centrale termice
- hote profesionale / cuptoare pizza
- coloane ventilatie / instalatii de aport de aer proaspat si exclude aer viciat

De asemenea, compania ofera spre vanzare si produse specifice: cosuri de fum ceramice sau cosuri de fum din inox, focare seminee.

Toate lucrarile sunt realizate cu materiale certificate insotite de documente care atesta clasa de performanta.

Arfoc Tehno dispune de personal autorizat pentru:

- Cosari
- Sobari
- Montatori cosuri de fum
- Montatori hote profesionale
- Montatori seminee
Arfoc Tehno furnizeaza urmatoarele servicii:
Servicii de curatenie, igienizare
Curatare, verificare si inspectie tehnica pentru hote profesionale. Arfoc Tehno realizeaza verificari si inspectii tehnice pentru toate modelele de hote profesionale sau simple din restaurante sau magazine pentru functionarea in bune conditii a aparatelor.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Montaj Cosuri de Fum
Montaj specializat cosuri de fum, cosuri de fum din inox sau orice model de cosuri de fum pentru sobe sau seminee. Firma Arfoc Tehno din Ploiesti are o experienta bogata in montajul si finisarea cosurilor de fum din inox sau a cosurilor de fum din caramida si / sau beton.

Contactati-ne acum cu incredere pentru consultanta in vederea realizarii unui cos de fum corespunzator fara a avea probleme pe viitor.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Montaj sobe, seminee
Montaj specializat pentru orice model de soba sau semineu cu echipa Arfoc Tehno. Asiguram montaj si consultanta pentru realizarea unui semineu cu focar sau soba din teracota. Firma Arfoc Tehno dispune de o echipa profesionala si experienta indelungata in montajul semineelor sau a sobelor cu lemne.

Cereti acum o cerere de oferta pentru montajul sobei sau al semineului dumneavoastra si va garantam profesionalism in realizarea lucrarii.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Montaj cuptoare si gratare de gradina
Executie si montaj cuptoare de gradina.

Arfoc Tehno, specializata in montajul cuptoarelor si al gratarelor de gradina, combina experienta acumulata de-a lungul anilor cu pretul accesibil realizarii unui cupotr sau gratar perfect pentru curtea dumneavoastra..
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image

Compania Arfoc Tehno furnizeaza: