Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Alma Mar Services

Judet Bucuresti
Oras: Bucuresti
Adresa: Bd. Iuliu Maniu, nr. 65, sector 6
Telefon: 0770 612 470 / 031 402 80 24Cuvinte asociate cu aceasta firma:
profile decorative de interior, cornise, plinte, brauri, panouri 3D, scafe lumina, caroiaje tapet, rozete, ancadramente exterior, panouri decorative din trestie de zahar
Vizionari 1135
Profile decorative: cele mai noi tendinte in designul interior.

Profilurile decorative sunt garantate pentru a adauga o dimensiune moderna substantei si stilului designului dumneavoastra de interior. Alma Mar Services, o companie de renume in domeniu, ofera o gama larga de profile decorative disponibile in diferite finisaje cum ar fi panouri decorative din trestie de zahar si ancadramente exterior. O tendinta crescatoare, profilurile ridica o atingere personala si distinctiva pentru orice acoperire de perete. Profilele decorative de interior cum ar fi cornise, plinte, brauri, panouri 3D, scafe lumina, caroiaje tapet, rozete ofera cele mai noi tendinte in materie de design interior exclusivist.

Imposibil de trecut neobservat, colectiile noastre ofera profiluri decorative de inalta calitate, care sunt deosebit de eficiente in spatiile de baie si de bucatarie. indrazniti sa setati trendul cu profilele noastre de top care sunt garantate ca nu vor iesi din stil.

Profilele decorative interioare adauga o noua dimensiune substantei si stilului casei umneavoastra. Decorul si profilele decorative pot contribui la imbunatatirea aspectului oricarei camere.

Compania Alma Mar Services furnizeaza: