Alma Consulting - Proiectare Arhitectura, Inginerie Constructii Civile, Drumuri, Poduri -

Judet Vrancea
Oras Focsani
Adresa Strada Poienitei nr. 4, ap. 1
Telefon 0237 238 577 / 0237 206 760
Email
Vizionari 385
Alma Consulting - Un oras construit din proiectele noastre
Alma Consulting este o companie romaneasca dinamica, cu o experienta mai mare de 26 de ani in dezvoltarea de proiecte integrate si care acopera o gama larga de servicii de proiectare de arhitectura, inginerie in domeniul constructiilor civile, drumuri, poduri, hidrotehnice, instalatii edilitare, precum si supervizarea executiei lucrarilor in santiere.

Compania a evoluat permanent si isi doreste sa tina pasul cu tehnologiile moderne, in scopul protejarii mediului, economiei de energie, cresterii confortului si durabilitatii investitiilor propuse.

Echipa noastra este alcatuita din arhitecti si ingineri talentati, care urmaresc intotdeauna gasirea celor mai bune solutii pentru clientii nostri.
Arhitectura
Oferim o gama larga de servicii de proiectare de arhitectura in domeniul constructiilor civile, drumuri, poduri, hidrotehnice, instalatii edilitare. Echipa cu experienta in domeniul arhitecturii, proiectarii, dispunem de arhitecti si ingineri talentati, care urmaresc intotdeauna gasirea celor mai bune solutii pentru clientii nostri.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
Vizionari 7