Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

All4ventilation

Solutii profesionale de climatizare si ventilatie, productie tubulatura si consiliere HVAC

Judet Ilfov
Oras: Popesti-Leordeni
Adresa: Soseaua de Centura, nr. 103, Popesti-Leordeni, Ilfov, cod postal 077160
Telefon: 0721 775 361Cuvinte asociate cu aceasta firma:
instalatii ventilatie, echipamente de ventilatie, solutii hvac, incalzire, climatizare, aer conditionat
Vizionari 610
Cu o experienta continua, de peste 2 decenii, in domeniul HVAC, specialistii echipei ALL4VENTILATION sunt apreciati pentru serviciile de consiliere tehnica acordate in proiectele si aplicatiile specifice.

Datorita dinamicii domeniului, cea mai corecta maniera de vanzare-cumparare a solutiilor HVAC, porneste la All4Ventilation cu diagnoza spatiului si necesitatilor. Pana la selectia sistemelor de ventilatie - incalzire - climatizare, orice amenajare presupune ca proiectarea initiala a spatiului sa fie corect calibrata cu destinatia finala si configurata pe termen lung de exploatare, astfel incat beneficiarilor sa li se ofere un mediu sanatos, confortabil pentru lucru si viata.

Comercializam echipamente HVAC precum: recuperatoare de caldura, centrale de tratare aer, sisteme VRF, ventilatoare rezidentiale, comerciale si industriale, aer conditionat tip duct, tubulatura flexibila.

ALL4VENTILATION este specializata in furnizarea echipamentelor de realizare a confortului termic ambiental pentru cladiri de tip comercial, industrial, medical, educational, de birouri, rezidential, constructii tehnice speciale, oferind si consultanta pentru aplicatiile HVAC (ventilatie, incalzire, climatizare).

Domeniul HVAC este vast, tehnic, dinamic si din ce in ce mai complex, cu aplicatii in toate sectoarele constructiilor:

· casnice (case, vile, anexe, garaje, ansambluri rezidentiale etc);

· comerciale (mall-uri, magazine, boutique-uri, statii de carburant etc);

· industriale (fabrici, depozite, hale de productie, ateliere artizanale etc);

· publice (centre de cultura, sportive si de divertisment, unitati de invatamant, clinici si spitale, hoteluri, pensiuni, restaurante etc).

Compania All4ventilation furnizeaza: