Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Alfa Cluj

Usi industriale si sisteme de andocare, Accesorii si dispozitive de ridicare, Logistica si depozitare de marfuri industriale

Judet Cluj
Oras: Cluj-Napoca
Adresa: Bulevardul Muncii, nr. 14, perimetrul 10
Telefon: 0264 415 662Cuvinte asociate cu aceasta firma:
usi industriale, sisteme de andocare, dispozitive de ridicare, logistica, marfuri industriale, alfa cluj, rafturi industriale, mese hidraulice
Vizionari 564

Ultimele produse adaugate de Alfa Cluj

Compania Alfa Cluj ofera tehnica de incarcare-descarcare si manipulare a marfurilor, dotare a depozitelor si produse pentru protectia mediului inconjurator

Produse si servicii

• Usi industriale si sisteme de andocare (Investitionale)

Usi industriale si sisteme de andocare (Investitionale), grupa ce cuprinde toata gama de usi industriale: usi sectionale, usi rezistente la foc, usi frigorifice, usi rulou, usi cu deschidere rapida, usi ALA. De asemenea dintre produsele comercializate de aceasta grupa fac parte si sistemele de andocare cu accesoriile lor. Alte produse care sunt comercializate de acest departament sunt: egalizatoarele de rampa (hidraulice sau manuale, cu placa frontala basculanta sau telescopica, stationare sau glisante); obturatoarele termice (clasice sau gonflabile); termoboxurile (sisteme de andocare montate in exteriorul cladirilor, pentru salvarea spatiilor interne de depozitare). Grupa mai cuprinde automatizarile pentru porti, bariere si sisteme de limitare a circulatiei. Brandul sub care usile sectionale si cele de andocare apar pe piata este Alfadoors, brand propriu ALFA CLUJ SRL.

- Usi industriale sectionale, sunt usile industriale cele mai solicitate si pot fi: cu izolare termica; cu/fara usa pietonala; cu/fara geamuri (vitrari); manuale, cu lant sau electrice; in diferite culori (8 culori standard)
- Usi industriale culisante (glisante); cu/fara izolare termica; manuale sau electrice.
- Usi rapide de interior sau de exterior. Ca particularitate a unor tipuri de usi, la usile rapide exist? si posibilitatea actionarii hidro-pneumatice.
- Perdele de PVC pentru separarea a doua incinte.
- Usi batante din PVC transparent
- Usi pt camere frigorifice
- Egalizatoare de rampa: asigura tranzitul intre mijlocul de transport si depozit. Sunt manuale sau electrice. Pot fi stationare (deservesc 1 punct de lucru) sau mobile (lucreaza de-a lungul rampei). Pot deservi atat mijloace de transport auto cat si vagoane de cale ferata.
- Obturatoare termice: asigura eliminarea pierderilor de caldura intre mijlocul de transport si depozit in timpul incarcarii/descarcarii.
- Usi cu rezistenta la foc glisante, batante (cu 1 sau 2 canate), tip rulou si altele.
- Trape de fum, obloane si geamuri rezistente la foc

Toate produsele noastre au agrementarile tehnice necesare de la MLPAT, ISCIR sau INCERC, sau conform ultimelor reglementari, sunt cu CE.

Incepand cu anul 2013 Alfa Cluj este reprezentant exclusiv in Romania a prestigioasei firme specializate in sisteme de andocare Rite Hite GmbH Germania (fosta Caema Rite Hite, originara din SUA).

• Accesorii si dispozitive de ridicare

Chingi de ridicare, chingi de ancoraj, dispozitive de ridicare din material textil, cablu metalic sau lant (toate acestea sunt realizate in atelierul propriu de productie la Cluj Napoca). La aceasta grupa se adauga: transpaleti, stivuitoare manuale, macarale girafa, cricuri cu cremaliera, palane cu lant, diverse carucioare pentru uz industrial, clesti pentru manevrarea diferitelor sarcini si alte accesorii metalice pentru ridicare. Toate acestea se comercializeaza pe piata romaneasca si in tarile din jur sub marca Gutman, brand propriu ALFA CLUJ SRL.

- Chingi textile: produse in Romania.
- Chingi de ancoraj: se folosesc pt ancorarea marfurilor in timpul transportului
- Dispozitive din lanturi pentru ridicare si accesorii pt lanturi, palane cu lant
- Transpalete cu roti de cauciuc sau plastic
- Cabluri metalice de toate tipurile: pentru utilizare generala, tractiune, forestiere, pentru sonde de foraj, etc.

Toate aceste produse sunt fabricate conform normelor europene si testate periodic in laboratoare specializate si se comercializeaza pe piata romaneasca si in tarile din jur sub marca GUTMAN.

Produsele vandute sub marca Gutman sunt oferite pietei printr-un numar important de revanzatori de la retelele marilor magazine de profil pana la dealerii locali si prin retele de vanzare key account: Brico Depot Romania, Dedeman, Arabesque Romania.

• Logistica si depozitare de marfuri industriale

Brandul sub care aceste produse ce tin de logistica depozitelor, apar pe piata este ALFA LOGISTIK, brand propriu ALFA CLUJ SRL.

- Rafturi industriale: rafturi metalice cu polite, cu console, rafturi metalice paleti, sisteme de rafturi metalice, rafturi speciale de mare capacitate
- Transpaleti: transpaleti electrici, semi-electrici, speciale
- Stivuitoare: stivuitoare manuale, electrostivuitoare
- Dispozitive atasabile stivuitoarelor pentru diverse manevre: macara girafa, dispozitive speciale
- Mese hidraulice: platforme hidraulice, foarfeca simpla, foarfeca dubla, foarfeca tripla
- Sisteme de parcare multietajate
- Dulapuri de vestiar
- Dulapuri cu sertare
- Bancuri de lucru
- Ventilatoare industriale, sisteme de exhaustare
- Prese de balotat simple si sisteme complexe de management al deseurilor
- Dozatoare (dispensere) de paleti
Alfa Cluj furnizeaza urmatoarele servicii:
Servicii de inspectie si controlul calitatii ISCIR – RSVTI

Inspectia periodica a echipamentelor de ridicareFrecventa necesara a inspectiilor periodice• In cazul chingilor si franghiilor din material textil, verificarile trebuie facute conform instructiunilor producatorului, cel putin odata pe an. Referinta este standardul SR EN 1492, partea 1, 2 si 4, respectiv Prescriptia Tehnica ISCIR R1 din 2010.

• În cazul dispozitivelor cu lant cu una sau mai multe ramuri, verificarile trebuie facute cel putin odata pe an. Referinta este standardul SR EN 818, partea 1, 2, 3, 4, 5 si 6 respectiv Prescriptia Tehnica ISCIR R1 din 2010.

• Dispozitivele de ridicare din cabluri de otel se verifica conform indicatiilor producatorului, cel putin odata pe an. Daca aceste dispozitive sunt supuse în mod regulat la sarcini apropiate de sarcina nominala, atunci se recomanda verificarea cel putin odata pe trimestru. Referinta este standardul SR EN 13414, partea 1, respectiv Prescriptia Tehnica ISCIR R1 din 2010.servicii-inspectie-alfa-clujInspectia periodica a echipamentelor de ridicare mentionate va asigura ca:

- Instalatiile, dispozitivele Dvs. de ridicare vor ramane functionale si sigure în permanenta

- Procedati conform prevederilor legale iar firma detinatoare nu se expune consecintelor legale si unor amenzi în urma unui control al autoritatilor

- Protejati integritatea si sanatatea angajatilor Dvs. prin punerea la dispozitie a unor echipamente sigure, verificate si legale.Alfa Cluj SRL, firma autorizata ISCIR pentru activitatea de operator RSVTI, va ofera verificarea tehnica profesionala si rapida a echipamentelor Dvs. de ridicat, consilierea în orice problema legata de tehnica de ridicare, precum si livrarea oricaror componente si produse din domeniu.- Comercializarea accesoriilor si echipamentelor de ridicat (dispozitive de ridicare, clesti de ridicare, palane manuale si electropalane, macarale, etc.)

- Verificari tehnice periodice ale echipamentelor de ridicat

- Probe de sarcina conform normativelor în vigoare

- Reparatii ale echipamentelor existente

- Servicii personalizate ocazionale sau pe baza de contract

- Consiliere de specialitateVerificarile tehnice se pot executa:

- In atelierul nostru dotat corespunzator

- La cerere la sediul beneficiarului


Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image

Compania Alfa Cluj furnizeaza:

Alfa Cluj ofera urmatoarele servicii: