Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

AIA Proiect

Judet Bucuresti
Oras: Bucuresti
Adresa: Intr. Reconstructiei nr. 1, sector 3, Cod Postal 031726
Telefon: 0722 494 447Cuvinte asociate cu aceasta firma:
birou de proiectare, proiect casa, firma proiectare, certificat energetic, autorizatie constructie, avize constructie, evaluare imobiliara, arhitect bucuresti
Vizionari 2401
AIA Proiect - Birou de Proiectare, Audit Energetic, Evaluare Imobiliara si Servicii Auxiliare

Noi, AIA Proiect, urmarim in primul rand sa devenim o companie de excelenta considerand serviciile pe care le prestam in favoarea partenerilor, clientilor si colegilor nostri. Pregatim spre construire mai mult decat cladiri, concepem locuri de marca mari sau mici pe care oamenii care interactioneaza cu ele le cauta si le retin, locuri care definesc, reprezinta si sustin grupurile, comunitatile sau afacerile pe care le deservesc, in deplin si maxim respect fata de mediul inconjurator.

Serviciile noastre:
- Amenajari, Reamenajari si Renovari
- Audit Energetic
- Autorizatie pompieri / Aviz ISU
- Avize si acorduri
- Calcul Global G
- Cadastru si Intabulare, Apartamentare
- Consultanta achizitie
- Evaluare Imobiliara
- Studiu Geotehnic
- Planuri Urbanistice
- Proiect Casa
- Certificat Energetic

Proiecte case:
- Proiecte case parter
- Proiecte case parter cu mansarda P+M
- Proiecte case parter cu etaj P+1
- Proiecte case cu etaj si mansarda
- Proiecte case cu 2+ etaje
- Proiecte case din lemn
- Proiecte case personalizate
AIA Proiect furnizeaza urmatoarele servicii:
Amenajari interioare
Servicii de Amenajari, Reamenajari si Renovari de la AIA Birou de Arhitectura

Fie ca aveti o casa noua si va doriti sa o amenajati sau locuinta veche ar trebui renovata si reamenajata un arhitect amenajare interior AIA Proiect va ajuta in amenajarea, reamenajarea sau renovarea unui spatiu, casa sau apartament, birou sau functiuni mixte, prin furnizarea celor mai bune solutii de la idei de amenajare si suport pe tot parcursul avizarii sau autorizarii pentru modificari precum si punerea in practica, achizitia materialelor si mobilierului, urmarirea lucrarilor de executie pana in cel mai mic detaliu astfel incat rezultatul sa fie unul exact pe gustul si conform asteptarilor.

Un arhitect amenajare interior AIA Proiect, pe langa aspectul deosebit, luxos, minimalist sau clasic, va poate ajuta sa castigati spatiu pentru utilizare sau alte functiuni. Serviciile AIA Proiect imbina esteticul amenajarii cu utilitatea necesara sptiului amenajat pentru a maximiza efectele ambelor coordonate.

Tarifarea lucrarilor se face transparent, in functie de suprafata, pentru fiecare tip de lucrare in parte, se prezinta devize de execuţie, astfel încât sa poata fi evaluata exact lucrarea si ce servicii sunt incluse. Valoarea serviciilor se poate esalona pe tipuri de lucrari si termene de executie.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Arhitectura
Servicii de Arhitectura si proiectare - Proiect casa TIP sau Personalizat - AIA Proiect

Cautati un proiect casa? Intentionati sa va construiti casa visurilor? Alegerea si constructia unei case este de cele mai multe ori o experienta unica in viata. Cu o multitudine de variante, in diferite stiluri si dimensiuni, suntem siguri ca putem pune la dispozitia dumneavoastra exact acel proiect casa pe care il cautati. Colectia noastra de proiecte case este impresionanta iar partial aceasta este disponibila in sectiunea de proiecte case de pe acest website. Gasiti aici tot suportul necesar, intrati in pagina dedicata pentru proiecte case si vile moderne, unde veti putea alege dintr-o multitudine de variante si multe alte resurse pe care le puteti folosi pe tot parcursul construtiei casei dvs. de la idee la momentul mutarii. Oferim suport si ne implicam in furnizarea pentru partenerii nostri a unui proiect de casa la cheie. CLICK pe imaginea alaturata pentru a accesa sectiunea noastra online de proiect casa tip sau personalizate. Orice proiect de casa disponibil se adapteaza amaplasamentului pe care il doriti precum si dimensiunilor terenului.

Etapele unui proiect casa de la AIA Proiect

Consultarile initiale: Parte cea mai importanta la inceperea unui proiect casa tip sau personalizat este discutia initiala in cara va ascultam parerile, aspiratiile si visul pe care doriti sa-l impliniti. Odata cu materializarea acestei analize trecem la lucrurile care tin de asteptari prezente si viitoare referitor la acest proiect casa tip sau personalizat si adaptarile necesare la stilul de viata, amplasament si bugetul disponibil.

Definitivarea si verificarea unui proiect casa: Cand toate elementele proiectului au fost bine definite si coroborate, documentele preliminare va sunt prezentate iar aceasta prima versiune de proiect casa va fi evaluata impreuna cu personalul noastru specializat pentru a fi siguri ca totul este asa cum va doriti. Optiunea finala va apartine exclusiv si va este supusa aprobarii in vederea definitivarii acestui proiect casa tip sau personalizata.

Documentatia de autorizare si constructie: Odata personalizat si definitivat acest proiect casa, va punem la dispozitie in functie de cerintele pe care ni le adresati un proiect casa pentru autorizare si construire impreuna cu tot suportul nostru pentru a pune in opera visul dvs. Proiectul nostru este complet si include arhitectura, structura si instalatiile impreuna cu recomandarile generale si particulare referitoare la acest proiect casa in vedera obtinerii autorizatiei si construirii. Va oferim tot suportul pentru obtinerea autorizatiei de construire, pentru acest proiect casa si va consiliem pe toata durata executiei lui.
Proiect casa parter cu etaj P+1 BEGONIA de la AIA Proiect: Casa Begonia, proiect casa parter cu etaj un proiect P+1 este dedicata unei familii de 3-4 membri. Atmosfera ludica, de poveste a casei este sustinuta de volumetria simpla, de liniile ferme ale ac
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Cadastru topografie topogeodezie
AIA Proiect va pune la dispozitie servicii de cadastru si intabulare de cea mai buna calitate in cele mai bune conditii. Conform Legii nr.7/1996, cadastrul general este sistemul unitar si obligatoriu de evidenta tehnica, economica si juridica prin care se realizeaza identificarea, inregistrarea, reprezentarea pe harti si planuri cadastrale a tuturor terenurilor, precum si a celorlalte bunuri imobile de pe intreg teritoriul tarii, indiferent de destinatia lor si de proprietar.

De retinut ca o documentatie cadastrala nu tine loc de act de proprietate, in schimb certifica proprietatea cu o identificare si inregistrare exacta a imobilului pentru proprietarul de drept.

Sunati acum la 0722494447 sau contactati AIA Proiect daca aveti nevoie de:

- Documentatii cadastrale pentru apartamente, case, vile, terenuri intravilane si extravilane;
- Actualizari/Rectificari de cadastru si intabulare, modificarea limitei de proprietate si / sau modificarea suprafetei imobilului;
- Cadastru si intabulare constructii noi – Inscriere constructie noua in Cartea Funciara;
- Dezmembrari si alipiri de terenuri intravilane si extravilane;
- Dezmembrari de blocuri pe apartamente, boxe, garaje si parti comune indivize;
- Planuri aferente documentatiilor pentru scoaterea definitiva din circuitul agricol a terenurilor aflate in intravilan si extravilan;
- Relevee tridimensionale pentru constructii civile si industriale
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Studii Geotehnice, Hidrogeologice, Geologice
Documentatiile geotehnice se intocmesc pentru orice constructii civile (case, vile, blocuri, cladiri de birouri, scoli, gradinite, spitale), industriale (hale, fabrici, depozite, silozuri), agrozootehnice, energetice (centrale eoliene, panouri solare, hidrocentrale), miniere, de telecomunicatii, edilitare si de gospodarie comunala (retele de apa, gaze, canalizare), pentru constructii de cai ferate, pentru drumuri, sisteme rutiere, aeroportuale, poduri, tunele, pentru constructii de porturi, santiere navale si platform marin, pentru constructii si amenajari hidrotehnice, pentru imbunatatiri funciare, precum si pentru orice alte categorii de constructii.

De asemenea, documentatiile geotehnice sunt efectuate si pentru lucrari de imbunatatire a stabilitatii terenului prin piloti, ancore sau ziduri de sprijin, pentru depozite de gunoi sau steril sau pentru cariere.

Cum si de unde pot obtine un studiu geotehnic?

Apelati la un specialist, sunati acum la 0722494447 sau detalii@aia-proiect.ro deoarece realizarea unui studiu geotehnic trebuie tratata cu cea mai mare atentie, pe masura importantei documentatiei geotehnice. Va recomandam sa efectuati un studiu geotehnic (studiu geo) inainte de achizitionarea unui teren.

Va stam la dispozitie in Bucuresti, Ilfov si imprejurimi
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Urbanism
Planuri Urbanistice

Un plan urbanistic de detaliu constituie suportul tehnic si legal al conditiilor cuprinse in Certificatul de Urbanism, care sta la baza obtinerii Autorizatiei de Construire.

PUD este solicitat in urmatoarele situatii:
- daca amplasamentul in cauza nu intra in zona de cuprindere a unui PUD deja aprobat;
- daca regulamentul de urbanism si regulile generale stabilite de PUZ nu sunt suficiente pentru a defini conditiile de construire;
- daca se intentioneaza modificarea prevederilor unui PUD / PUZ existent si aprobat (modificarea retragerilor de la limita de proprietate, modificarea retragerilor de la trama stradala, modificare regim de inaltime, modificare POT, si altele)..
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Obtinere avize, autorizatii
Autorizatie pompieri / Aviz ISU

Intocmim documentatia ceruta pentru autorizatie pompieri / aviz ISU cu depunerea dosarului de securitate la incendiu. AIA Proiect este persoana juridica autorizata de ISU (IGSU – Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta) în conformitate cu OMAI nr. 87/2010 si cu modificarile si completarile ulterioare, pentru efectuarea lucrarilor de proiectare a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor. Punem la dispozitia tuturor celor interesati de aviz ISU / autorizatie pompieri prin depunerea documentatiei de securitate la incendiu expertiza noastra.

Contactati un specialist la 0722494447 pentru o oferta referitoare la aviz ISU / autorizatie pompieri cu depunerea documentatiei de securitate la incendiu .
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Certificari audit
Va doriti sa aveti o imagine ampla, clara si realista a modului in care se realizeaza consumurile energetice in imobilul dvs, prin determinarea ponderilor de consum pe etapele de productie si pe fluxurile auxiliare?

Punem la dispozitia dvs servicii de audit energetic. Obiectivul principal al unui audit energetic este cuantificarea, prin analiza cost-beneficiu si elaborarea de solutii fezabile de crestere a eficientei energetice. Toti auditorii energetici AIA Proiect sunt membrii activi ai Asociatiei Auditorilor Energetici pentru Cladiri din Romania.

Un audit energetic este intocmit de catre auditori energetici AIA Proiect pentru cladiri, autorizati/acreditati de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

Printr-un audit energetic conceput si implementat de AIA Proiect asiguram reducerea cheltuielilor cu energia astfel incat economia realizata sa acopere in final costurile finantarii proiectului.

Puteti beneficia de serviciile furnizate de AIA Proiect cu rezultate garantate:

- Analiza consumului de energie si audit energetic;
- Managementul energiei;
- Plan de eficienta periodic (trimestrial, anual, etc.)
- Realizarea si implementarea proiectului de reducere si optimizare a consumului;
- Identificarea celor mai bune posibilitati de finantare;
- Suport in operare si intreţinere;
- Monitorizarea si evaluarea economiilor
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Consultanta
Consultanta achizitie imobiliara (teren sau cladire), proiectare si constructii

Aveti nevoie de un specialist! Serviciile AIA Proiect de Consultanta Achizitie imobiliara (teren sau cladire) va pot ajuta sa:

- reduceti termenul de realizare a investitiei/constructiei
- aveti acces la tehnici si cunostiinte specializate
- reduceti semnificati costurile de executie viitoare
- Consultanta achizitie imobiliara AIA Proiect Consultanta achizitie Consultanta achizitie Consultanta achizitii imobiliare AIA Proiect
- Consultanta achizitie imobiliara AIA Proiect
- aveti posibilitatea de a folosi tehnici si tehnologii noi performante
- aveti posibilitatea de a obtine evaluari si recomandari prsonalizate si dedicate

Apelati la AIA Proiect deoarece la achizitionarea unui teren trebuie luati in calcul o serie de factori cum ar fi:

- retragerile obligatorii fata de limitele de proprietate;
- procentul maxim de ocupare al terenului (POT);
- coeficientul de utilizare al terenului (CUT);
- alti indicatori urbanistici;
- existenta utilitatilor in zona;
- natura terenului de fundare;
- existenta unor eventuale conducte magistrale pe amplasament;
- alti factori.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Restaurari, consolidari, renovari
Compania AIA Proiect va ajuta in renovarea unui spatiu, casa sau apartament, birou sau functiuni mixte, prin furnizarea celor mai bune solutii in domeniu.

Renovarea unei case se realizeaza in mai multe etape pornind de la fundatie, zidarie si la final, acoperis. Se verifica starea fundatiei, rezistenta si apoi la zidarie. De asemenea, trebuie avut in vedere si sustinerea acoperisului (barne sau stalpi din lemn masiv) care trebuie minutios verificata. In cazul in care se doreste schimbarea acoperisului din tabla cu tigla ceramica trebuie avut in vedere daca barnele si capriorii pot sustine greutatea necesara acoperirii cu tigla ceramica.

Preturile se negociaza in funcţie de tipul de lucrari, complexitatea acestora si termenele de executie. Pentru o evaluare cat mai corecta si un pret accesibil, va rugam sa faceti o cerere de oferta incluzand toate detaliile.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Evaluari Imobiliare
Evaluare imobiliara proprietate /imobil.

La ce imi trebuie un raport de evaluare imobiliara:

- la impartirea veniturilor obtinute din vanzarea imobilelor
- vreau sa stiu valoarea de piata a imobilului sau imobilelor aflate in proprietatea personala.
- expertiza imobiliara (raport de evaluare sau evaluare express) solicitat de instantele de judecata (care sunt si pot fi folosite ca probe de catre avocati si judecatori pentru partaje, procese patrimoniale si alte procese civile sau penale.
- evaluare imobiliara pentru firme, institutii publice si ambasade.

Va stam la dispozitie pentru orice intrebari despre serviciile de evaluare imobiliara sau modalitatea de obtinere a unui pret raport evaluare imobiliara sau valoare express a proprietatii dvs.

Evaluatorul AIA Proiect este persoana fizica autorizata (PFA) si detine acreditarea EPI si EBM acordata de ANEVAR.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image

Compania AIA Proiect furnizeaza: