Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Aerodome

Structuri Metalice, Inchideri Acoperis-Fatade, Izolatii, Trape de Fum, Luminatoare

Judet Bucuresti
Oras: Bucuresti
Adresa: Strada Maior Alexandru Campeanu nr. 63, Sector 1
Telefon: 0721 326 543Cuvinte asociate cu aceasta firma:
structuri metalice, panouri sandwich, termohidroizolatii, trape, luminatoare, sisteme de evacuare
Vizionari 6332

Ultimele produse adaugate de Aerodome

Compania Aerodome Construct srl a fost infiintata in anul 2008 si presteaza activitati de executie pentru structuri metalice, inchideri, izolatii pentru constructii, acoperisuri si fatade, furnizare si montaj trape de fum si luminatoare, precum si alte lucrari specifice in domeniu.

- Executie structuri metalice
- Inchideri cu panouri sandwich
- Lucrari de termohidroizolatii
- Montaj trape evacuare / luminatoare
- Mentenanta sisteme de evacuare fum si gaze fierbinti

Tags: aerodome construct, structuri metalice, panouri sandwich, termohidroizolatii, trape, luminatoare, sisteme de evacuare
Aerodome furnizeaza urmatoarele servicii:
Hidroizolatii
Aerodome Construct srl: punem pret pe calitate si seriozitate in executarea lucrarilor de termohidroizolatii. Relatiile comerciale pe care firma le are cu principalii furnizori de materiale de pe piata romaneasca de profil ne ofera posibilitatea asigurarii unui raport calitate/pret avantajos in interesul beneficiarului, in functie de specificatiile tehnice ale lucrarilor, precum si in functie de bugetul alocat acesteia.

Recomandam ca aceste lucrari sa fie in asa fel proiectate si executate incat sa reziste la solicitarile mecanice si termice ale structurii, la variatiile de temperaturi, vant si agenti termici exteriori.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Hale Industriale / Constructii Metalice
Aerodome Construct executa structuri metalice de rezistenta si elemente componente inchiderilor perimetrale si de acoperis, oferind solutii adecvate pentru investitia dumneavoastra. Pentru acest lucru va stau la dispozitie specialistii nostri, incepand de la primul contact in vederea alegerii solutiei, proiectarea si executia, pana la montajul propriu zis.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Inchideri pereti / acoperisuri
Cu echipe proprii de montaj, Aerodome Construct va ofera solutii complete pentru realizarea inchiderilor la cladirile aferente proiectelor dumneavoastra. Pentru lucrari de calitate, Aerodome Construct urmareste utilizarea de panouri sandwich la pereti si/sau la acoperis, de casete structurale, tabla cutata sau ondulata la pereti si/sau la acoperis.

Inchiderile realizate in aceste sisteme sunt o solutie foarte eficienta atat din punct de vedere al costurilor, timpilor de executie, al calitatii, cat si al izolatiei termice pentru constructiile de cladiri industriale, hale de depozitare, supermarket-uri, showroom-uri, spatii de productie sau birouri.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Montaj trape de Fum / Luminatoare
Aerodome Construct srl executa montaj trape de evacuare a fumului sau montaj luminatoare conform standardelor de calitate si siguranta necesare in acest domeniu de activitate.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Servicii mentenanta
Oferim mentenanta de specialitate pentru sisteme de evacuare fum si gaze fierbinti.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image

Compania Aerodome furnizeaza: