SC MIRCRIS SRL - inchirierea utilajelor de constructii

Adaugat: 2012-01-30 05:52:09

SC MIRCRIS SRL - inchirierea utilajelor de constructii
Adresa: str etna nr 88
Oras: GALATI
Telefon: 0756 799 744
S.C. MIRCRIS S.R.L. este o firma avand capital privat integral romanesc. Obiectul principal de activitate il constituie inchirierea utilajelor de constructii oriunde in tara.

in plus efectuam servicii de demolari, lucrari de excavatii, terasamente, fundatii si decopertari.

O echipa experimentata si profesionista este unul din cele mai importante avantaje competitive pe care o companie cu traditie in domeniul inchirierii utilajelor de constructii, le poate aduce partenerilor prezenti, precum si potentialilor parteneri.

MIRCRIS srl inchiriaza utilaje de constructii si contacteaza lucrari in sistemul bine cunoscut de antreprenoriat general, direct de la compania investitoare.

Oferta pentru inchirierea utilajelor de constructii este vasta, firma noastra punand la dispozitie atat utilaje de gabarit mare, utilaje de gabarit redus pentru lucrari mai mici precum si profesionisti ce ofera consultanta in alegerea si utilizarea utilajelor de constructii.

Un rol important in strategia de management a companiei l-a avut si il are in continuare mentinerea standardelor de calitate. Dorim sa fim vazuti de clientii nostrii ca o parte importanta a succesului proiectelor lor datorita standardelor noastre inalte si a sigurantei si increderii pe care o oferim. Astfel, datorita sistemelor tehnice mobile putem asigura rezolvarea oricaror defectiuni aparute in timp util, in orice zi si la orice ora orice defectiune se remediaza in max. de 48 ore.

Obiectivul nostru este dezvoltarea unor relatii parteneriale calitative si satisfacerea tuturor clientilor nostri atat in Galati cat si in toata tara. S.C MIRCRIS S.R.L. va multumeste pentru atentia acordata si va sta la dispozitie pentru toate solicitarile dumneavoastra.