Lampa LED stradala 60 W ELECTRIC GENERAL STOICA

Adaugat: 2012-01-09 08:06:21

Lampa LED stradala 60 W ELECTRIC GENERAL STOICA
Adresa: Strada Plevna Nr. 261
Oras: Calarasi
Telefon: 0745 755 072
Lampa LED stradala 60 W

Lampa pentru iluminat stradal cu leduri

Lampa stradala cu leduri este utilizata ca si inlocuitor pentru lampile stradale obisnuite folosite in mod uzual. Lampa poate fi instalata pe orice gen de strazi, piete si incinte publice exterioare care necesita iluminat public stradal.
Raza de lumina face posibila iluminarea de mare intensitate fara efectul deranjant de orbire .
Carcasa lampii nu necesita intretinere datorita designului conceput cu gaurile de canal verticale care prin ploaie si vant inpiedica depunerea deseurilor vegetale si a particulelor de praf, ridicand astfel performantele raciri si realizand conditiile optime necesare pentru o durata lunga de functionare a ledurilor.
Lampa stradala in comparatie cu lampa clasica si distributia luminii este de 2 pana la 3 ori mai mare decat la lampile amintite. In aceleasi conditii LED-ul economiseste circa 90% energie.

Caracteristici ale lampilor stradale cu leduri

1.Design fotometric revoluionar, cu o lentila care reflecta face posibila reflexia controlata pe suprafata solului si prin aceasta poate fi controlat foarte precis. Se poate evidentia în mod special luminozitatea pe suprafata solului.

2.Prin designul lentilelor integrate si modul de construcie compact nu se reduce doar greutatea, ci acest mod de construcie face posibil si sa nu se piarda sau sa nu se duplice lumina. De asemenea, se poate evidentia si structura foarte simpla a produsului.


NOTA:
Efectul unilateral al asezarii

1: Model : SL2
2: Consum de curent electric:80W
3: Inaltimea lampii: 6 mt
4: Distanta între stalpii de lampa:15 mt
5: Unghiul lampii: 10 - 15 grade
6: Latimea strazii:7 mt (cu doua benzi)
7: Lungimea bratului:1,5 - 2mt.

Termen de garantie 12 luni de la livrare
Comanda minima 10 bucati