Importatori de materiale textile decorative - SC. Niky Comstil srl

Adaugat: 2012-09-16 22:42:18

Importatori de materiale textile decorative - SC. Niky Comstil srl
Adresa: Mihai Vteazu
Oras: Constanta
Telefon: 0753 825 347
Suntem importatori de materiale textile decorative: Perdele si Draperii, Stofa tapiterie, Plusuri tapiterie, Piele ecologica, Piele naturala.

Dotari si echipamente textile: Hoteluri, Restaurante, Pensiuni.

Perdele si Draperii, Draperii black-out ignifugate, Materiale tapiterie, Cuverturi de pat, Lenjerii de pat, Prosoape de baie, Halate de baie, Perne si Pilote, Husa saltea, Fete de masa Restaurant, Naprone si servete.

Departamentul de produse textile destinate hotelurilor si restaurantelor ne-a adus cele mai mari satisfactii profesionale, reusind intr-un timp foarte scurt sa avem in portofoliu lucrari in cele mai selecte locatii din tara (hoteluri de 3*-4*, cazinouri, restaurante). Prin diversitatea materialelor de cea mai buna calitate pe care le importam din Italia, Franta, Germania, Ungaria, de la bumbac, damasc, vascoza, pana la tesaturi naturale, colectiile noastre acopera toate stilurile de amenajari. Astfel oferim clientilor nostri intreaga gama de produse, de la perdele si draperii, materiale/stofa tapiterie, piele ecologica, lenjerii de pat, perne, pilote, prosoape si halate de baie – pana la fete de masa, naproane si servete pentru restaurant, toate aceste produse avand caracteristici si tratamente speciale (materiale ignifugate, teflonate, black out).