Cazane pe peleti EG-PELLET

Adaugat: 2014-01-04 13:23:26

Cazane pe peleti EG-PELLET
Adresa: BOTOSANI
Oras: BOTOSANI
Telefon: 0732 127 875
Cazanele EKO-GREN reprezinta un performer de top in domeniul cazanelor pe peleti, privind incalzirea locuintelor individuale, spatii comerciale, pensiuni, etc.

Cazanele EKO-GREN sunt complet automatizate si sunt prevazute cu sistem de autocuratare a schimbatorului de caldura si arzatorului dar si cu functie de monitorizare permanenta a arderii cu Sonda Lambda. Aceasta sonda transmite date despre continutul de oxigen din gazele de ardere, impreuna cu senzorii care masoara debitul de aer permite o determinare exacta a compozitiei combustibilului si caracteristicile acestuia,obtinandu-se o combustie foarte eficienta cu un randament ridicat de 93% si cu un consum de peleti mai scazut cu cca. 20-30%.

Puterea cazanului EKO-GREN se regleaza automat, fiind modulata electronic din microprocesor.

Gama de puteri de: 10-15-25-40-60KW, acopera diverse aplicatii in toate domeniile.

Panou de comanda digital cu microprocesor de ultima generatie fuzzy-logic, permite comandarea pompei de circulatie incalzire, pompa de circulatie boiler, vana de amestec motorizata cu 3-4 cai. Cazanul EKO-GREN poate fi comandat de un termostat de ambient sau crono. Se predispune montarea unei sonde externe pentru reglarea in automat si functionarea cazanului dupa o curba echitermica de temperatura in functie de temperaturile exterioare.

Modelul standard, EG-M permite alimentarea manuala a rezervorului de peleti a cazanului, cu capacitatea de 90 kg, optional se poate comanda cu rezervor de 330 l sau 450 litri.

Modelul EG-A este cu alimentare automata,pneumatica (vacuum) a rezervorului cazanului dintr-un siloz de 3-4 tone, oferindu-se 2 optiuni ale silozului in functie de spatiul destinat acestuia.