Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Tigla metalica acoperis. Garantia calitatii pe termen lung.

Data: 2018-03-06

Tigla metalica acoperis. Garantia calitatii pe termen lung.

Tigla metalica reprezinta una dintre cele mai folosite solutii pentru invelirea constructiilor, fie ca este vorba de constructii civile sau industriale. Oamenii aleg ca modalitate de acoperire a unei constructii tigla metalica acoperis pentru garantia extinsa a calitatii, dar si pentru confortul sporit oferit de aceasta.

Tipuri de tigla metalica acoperis

Tigla metalica pune la dispozitie sisteme de tubulaturi si de ventilatie, dar si de protectie 100% impotriva infiltratiilor, ceea ce face din acest tip de invelis, unul dintre cele mai sigure si confortabile. Tabla pentru acoperis se gaseste sub mai multe nume producatoare, fiecare avand caracteristici specifice, preturi diferite si specificatii tehnice aparte. Culorile tiglei metalice sunt diverse, iar majoritatea clientilor opteaza pentru rosu, maro, albastru sau galben. In privinta texturii, sunt disponibile variante cu aspect satinat, lucios, straluitor, grunjos, putin mat sau complet mat, in functie de preferintele fiecarui client.

Toate brandurile au in comun calitatea si profesionalismul produselor oferite

Iata care sunt principalele tipuri de tigla metalica disponibile intr-unul dintre cele mai specializate magazine de profil din Romania, BDM ROOF SYSTEM:

• Tigla metalica Bilka (Bilka Clasic, Bilka Balcanic, Bilka Iberci, Bilka Gotic, Bilka Romantic, Bilka Retro panel)
• Tigla metalica Budmat (Vanecja, Rialto, Bella Sara si Farrara)
• Tigla metalica Decra (Classic, Octava, Tile, Stratos, Elegance High Gloss, Elegance Satin)
• Tigla metalica Tondach (Rumba, Bolero, Tango+, Twist, Solzi Cedonia, Solzi Clasic Sibiu, Solzi cu falturi, Solzi cu falturi plus, Solzi cu taiere semicirculara, Figaro Deluxe, Mediteran Plus, Tango, Fiagaro Deluxe, Mulde, Sulm, Venus, Solzi cu taiere semicirculara)

Compania are un portofoliu impresionant al activitatii desfasurate pana in prezent: 32.012 de proiecte realizate cu succes, 2.326 de proiecte Bilka, 39 de proiecte Budmat si 68 de proiecte Decra. 

Care sunt beneficiile tiglei metalice pe scurt?

Pe scurt, beneficiile acestui tip de acoperis sunt urmatoarele:

• Asigura protectie garantata impotriva infiltratiilor;
• Permite montarea de accesorii ce imbunatatesc performantele unui acoperis clasic;
• Se poate monta pe constructiile cu panta chiar mai mica de 14 grade, pana la 90 de grade;
• Se poate monta peste vechiul acoperis fara o consolidare noua
• Poate fi montat ca prim invelis;
• Panourile sunt foarte usoare (5 kg/mp)
• Este foarte rezistenta in timp;
• Se gaseste intr-o varietate de culori, deci poate completa orice design exterior dorit de client;
• Preturile variaza in functie de profilul de tigla metalica ales;
• Poate fi folosit pentru completarea oricarui design exterior, datorita varietatii de culori si texturi.

Consultanta profesionala pentru tigla metalica si reduceri de pret la BDM ROOF SYSTEM

Magazinul ofera o gama complexa de produse si servicii clientilor sai, punandu-le la dispozitie montaj de acoperis, masuratori, garantie, transport gratuit, consultare profesionala si realizarea devizului. De asemenea, aici mai gasiti, pe langa tigla metalica acoperis, si folii anticondens, ferestre de mansarda, sisteme de scurgere si accesorii profesionale pentru acoperis. 

Utilizarea acestor accesorii pentru tabla metalica de acoperis creste semnificativ performantele unui invelis, oferind si mai mult confort. In acest sens, specialistii recomanda, de exemplu, montarea opritorilor de zapada pe tigla metalica pentru acoperis, ca sa beneficiati de conditii optime pe timpul iernii, iar acoperisul sa nu fie avariat.

Contacteaza specialistii Acoperisuri.info la datele de contact de mai jos:
• Telefon:  0756.112.111
• E-mail: office@bdmacoperis.ro
• Adresa de depozit: Prelungirea Ghencea Nr. 95C Bucuresti, Sector 6
 


Vizionari 941

Alte stiri din “CONSTRUCTII”

Membrana de vapori ALUTRIX® este un material inovator folosit in constructii pentru a proteja structurile impotriva umiditatii si a penetrarii vaporilor de apa.
CARLISLE® CM Europe este lider al unui sistem de acoperis verde cu membrane de impermeabilizare EPDM de inalta calitate pentru acoperisuri plate.
Membranele TPO (Thermoplastic Olefin) SURE-WELD® au devenit o optiune de top in industria acoperisurilor datorita proprietatilor lor excelente de impermeabilizare si durabilitate. Aceste membrane pot fi utilizate atat pentru acoperisurile clasice, cat si pentru cele verzi, aducand numeroase avantaje in ambele cazuri.
Economisirea energiei este mai importanta astazi decat oricand, mai ales in sectorul constructiilor. Ferestrele sunt componente importante pentru un echilibru climatic bun al cladirilor, motiv pentru care este esentiala exploatarea potentialul existent de economisire a energiei.