Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Software pentru amenajari interioare si exterioare, 2 in 1, software pentru casa si gradina

Data: 2008-05-27

Software pentru amenajari interioare si exterioare, 2 in 1, software pentru casa si gradina

Magazinul on-line www.azsoft.ro, parte a companiei clujene PLUS COMPUTERS GROUP, unul din principalii jucatori ai pietei de IT, a adaugat gama de produse IDEAL HOME.

Gama contine produse software pentru design arhitectural pentru casa si gradina.: Ideal Home 3D Home Design 5 Deluxe, Ideal Home 3D Home & Garden Design Suite 6 si Ideal Home 3 Home Design Deluxe 6.

Cu putin ajutor din partea pachetului Ideal Home 3D Home Design 5 Deluxe, dumneavoastra puteti sa va decorati si modelati locuinta dupa bunul plac. Soft-ul ofera posibilitatea de a alege modul de vizualizare, 2D sau 3D, de a consulta tutorialele puse la dispozitie de profesionisti, de a personaliza diverse obiecte de decor, de a vizualiza produsul finit, etc.

Ideal Home 3D Home & Garden Design Suite 6 este un soft profesional cu ajutorul caruia puteti sa va creati o casa si o gradina de vis. Fie ca incepeti un proiect complex, fie ca doar experimentati noi idei, acesta va ofera urmatoarele optiuni: modelarea si personalizare diferitelor obiecte, folosirea graficii 2D si 3D pentru o mai buna perspectiva, consultarea diferitelor cataloage ce contin informatii utile despre orice tip de obiecte, consultarea cataloagelor despre plante, ingrijirea plantelor de casa, plus multe alte optiuni utile.

Ideal Home 3D Home Design Deluxe 6 este un soft profesional ce vine in ajutorul dumneavoastra cu idei noi de a construi si de a amenaja diverse locuinte. Acesta contine: peste o mie de planuri si proiecte care va pot inspira, editare 2D si 3D, tutoriale ce va ajuta pas cu pas sa ajungeti la final cu succes, unelte profesionale cu ajutorulc arora puteti modifica inaltimea, latimea forma diferitelor obiecte, si multe altele.

Detalii: www.azsoft.ro


Vizionari 857

Alte stiri din “ACTUALITATE”

In cei 28 de ani de activitate din Romania, Alukönigstahl a asigurat cele mai eficiente solutii tehnice si a realizat peste 9.000 de proiecte si constructii reprezentative in domeniul constructiilor comerciale.
CARLISLE® CM Europe a fost distins cu prestigiosul premiu olandez de sustenabilitate „Rethink Award 2023” la categoria „Resurse regenerabile”.
Alukönigstahl Romania a primit premiul Best Sustainable Building Solutions Provider la cea de a XVIII-a Gala organizata de The Diplomat Bucharest. Alukönigstahl este lider de piata si trendsetter pentru solutii sustenabile aplicate in anvelopa cladirilor din Romania.
Solar Decathlon Europe este o competitia mondiala singulara, care provoaca echipe universitare ambitioase sa proiecteze, sa construiasca si sa opereze case eficiente din punct de vedere energetic, avansate din punct de vedere tehnic, atractive si responsabile din punctul de vedere al utilizarii resurselor.