Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Semineul pe lemn, centrul locuintei perfecte in sezonul rece

Data: 2018-12-03

Semineul pe lemn, centrul locuintei perfecte in sezonul rece

Anotimpul rece bate la usa, iar cel mai eficient mod de a va incalzi casa este prin instalarea unui semineu pe lemne.

Un semineu pe lemne ofera un foc spectaculos care arde lemnul complet. Produce caldura pentru toata incaperea unde este amplasat si cantitatea de cenusa este foarte mica. In preajma unui astfel de semineu te vei simti mereu confortabil, alaturi de familie si de cei dragi.

Semineu pe lemne – Sursa perfecta de incalzire

Un astfel de sistem de incalzire este special conceput pentru a produce caldura necesara fiecarei locuinte. Acest tip de semineu va permite sa economisiti si sa reduceti cat mai mult costurile, iar in acelasi timp puteti sa va bucurati de toata caldura oferita de focul din acesta.

Semineul pe lemne nu reprezinta doar o alegere estetica, actuala si contemporana pentru camera dumneavoastra ci si un sistem de incalzire inovator. Semineele pe lemne sunt greu de comparat cu celelalte tipuri de sisteme de incalzire. Indiferent daca doriti un aspect traditional sau contemporan, acestea ofera modele potrivite pentru fiecare decor, stil si buget.

Aceste tipuri de seminee au castigat o reputatie puternica in fata clientilor datorita stilului clasic, performanta superioara si caracteristici remarcabile. Emisiile sunt atat de scazute incat aproape niciun fum poluant nu este eliberat in mediul inconjurator.

Incalziti-va casa cu un semineu pe lemne

Alegerea unui semineu pe lemne tine de nevoile si dorintele personale ale proprietarului casei. Daca sunteti o persoana care se bucura de ambianta placuta a lemnului ars si a flacarilor, atunci acesta este sistemul de incalzire perfect. 

Pe acelasi subiect:

Vrei sa instalezi un semineu? Afla de ce sa alegi un semineu inchis in detrimentul celui cu focar deschis.

Pentru a functiona, semineul are nevoie de lemne. Daca locuiti la tara sau intr-o zona de padure puteti pur si simplu sa mergeti afara si sa adunati cateva lemne. Acest tip de combustibil se gaseste din abundenta in imprejurimi. Desigur, daca locuiti la oras, lucrurile vor sta altfel. Va trebui sa gasiti o sursa de unde sa cumparati lemne, dar acest lucru este, de asemenea, foarte simplu si la indemana oricui.

Pe masura ce se apropie anotimpul rece, proprietarii devin tot mai preocupati de incalzirea locuintei. Gama de seminee pe lemne este foarte variata si cuprinde urmatoarele:

• Seminee pe lemne cu sticla dreapta;
• Seminee pe lemne fara stalp;
• Seminee pe lemne tip camin inchis / deschis.

semineu-pe-lemne

Cum puteti sa va instalati un semineu pe lemne?

Instalarea unui semineu pe lemne, sau a altui sistem de incalzire trebuie facuta de catre o echipa profesionista. Seminee-Expert.ro ocupa un loc fruntas in topul preferintelor clientilor. Acest magazin ofera o gama variata de sisteme de incalzire: focare, sobe, seminee.

Pe langa produsele calitative, echipa ofera aici servicii profesionale de montaj si intretinere. Portofoliul magazinului este in mare parte ocupat de semineele pe lemne.

Plasati comanda online sau telefonic la numerele: 0721280587, 0784292820 sau 074420737. De asemenea, adresa de email va sta la dispozitie pentru detalii suplimentare, nelamuriri sau comenzi: office@seminee-expert.ro.


Vizionari 819

Alte stiri din “HOME & DECO”

In completarea sistemelor de ferestre si usi eficiente din punct de vedere termic, Schüco ofera o serie de solutii de umbrire, pentru a reduce supraincalzirea locuintelor pe timp de canicula.
Parchetul de lemn stratificat este solid, rezistent, stabil dimensional, usor de montat si intretinut, gata finisat si cu posibilitatea de refinisare, un bun izolant termic si intr-o multitudine de variante si nuante.
Performanta de izolare si eficienta energetica a ferestrelor au un impact semnificativ asupra consumului de energie al cladirilor si asupra mediului interior. Datorita echilibrului energetic superior, ferestrele de mansarda VELUX contribuie la reducerea consumului de energie in locuinte si implicit a facturilor la utilitati.
Pentru a ne putea bucura in voie de sezonul estival, este esential ca temperatura din interiorul locuintei sa fie una optima, benefica atat pentru lucru, cat si pentru relaxare. Potrivit specialistilor VELUX, rulourile care ofera protectie impotriva caldurii excesive sunt cea mai buna optiune pentru a crea mediul perfect in interiorul casei, dar trebuie sa tinem cont si de cateva reguli simple.