Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Palisadele si pavajul antichizat, noi produse de calitate marca Elis

Data: 2012-02-07

Palisadele si pavajul antichizat, noi produse de calitate marca Elis
Elis Pavaje, lider pe piata pavajelor din Romania, cu o traditie de 20 de ani in fabricarea de pavaje, isi continua diversificarea portofoliului prin introducerea a doua noi produse, palisadele si pavajul antichizat.

Avand in vedere ca diversitatea si inovatia au fost mereu doua principii de baza in politica de dezvoltare a companiei, Elis a decis inceperea productiei de palisade si pavaj antichizat. Cele doua produse ofera un aspect rustic spatiului amenajat, iar montajul este unul destul de rapid.

Palisadele, una dintre noutatile Elis, au dimensiuni de aproximativ 45 cm si se obtin prin despicarea controlata a unui bloc de beton, formandu-se astfel doua fete cu suprafata neregulata care dau senzatia de piatra naturala, pastrand in acelasi timp o forma regulata a blocului, usurand montajul. Palisadele se folosesc la delimitarea spatiilor cu functiuni diferite (cum ar fi delimitarea spatiilor verzi de cele destinate circulatiei), precum si la preluarea unor diferente mici de nivel (15-35 cm) in vederea amenajarii terenului in trepte.

Cel de-al doilea tip de produs introdus de Elis este pavajul antichizat care, spre deosebire de celelalte modele de pavaj, este obtinut prin procedee clasice de imbatranire a pavelelor de beton, obtinandu-se astfel un aspect care sa exprime trecerea timpului. La Elis, pavajul antichizat este, de asemenea, completat si de o gama de culori calde, naturale, cum ar fi teracota sau travertinul.

Atat pavajul antichizat, cat si palisadele sunt solutiile moderne oferite de Elis pentru cei care isi doresc sa-si amenajeze gradinile intr-un stil rustic.

Elis Pavaje-Palisadele si pavajul antichizat

\"Elis


Portofoliul companiei cuprinde cel mai complex sistem de pavaje: pavaje rezidentiale, pavaje industriale, dale pentru terase, rigole, borduri, materiale de rostuit, produse de curatat si intretinere, la care se adauga blocheti, boltari, jardiniere, garduri modulare si alte elemente din beton.

Despre Elis Pavaje:

Elis Pavaje este liderul pe piata amenajarilor cu pavaje. Infiintata in 1991 in Alba, Elis Pavaje ofera in prezent un sistem complet si inovativ de produse si servicii, acoperind toate etapele procesului de amenajare, de la consultanta si proiectare pana la productie si montare. Compania are in prezent doua unitati de productie in Petresti (Alba) si Stoenesti (Prahova) care asigura un volum de peste 8.000 mp/zi.

De-a lungul celor 20 de ani de experienta in domeniu, compania a dezvoltat cea mai larga gama de pavaje de pe piata romaneasca. Pentru detalii, consultati www.elis.ro.

Vizionari 675

Stiri din aceeasi categorie”

In perioada 8 - 11 aprilie se desfasoara #TotulPentruCasaTa - evenimentul care aduce in prim plan latura digitala a stilurilor de constructie, amenajare si echipare a oricarui tip de locuinta. #TotulPentruCasaTa este al doilea concept virtual dezvoltat de ROMEXPO si reuneste firme cunoscute din industria home & deco care prezinta cele mai noi produse si tehnologii aparute in acest sector.
Arhitecture Conference&Expo premiaza in aceasta toamna proiectele realizate de arhitecti in cadrul Galei Premiilor, ce va avea loc in 6 octombrie la Cluj-Napoca
Otelul are o influenta directa asupra dezvoltarii societatii moderne si a procesului de urbanizare.
Sub conceptul „Primii care va facem viata mai simpla cand alegeti modelul si tipul de piatra potrivit pentru decorarea casei”, showroom-ul de piatra naturala PIATRAONLINE relanseaza platforma www.piatraonline.ro.