Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Lindab Romania: Si casele poarta martisor in aceasta primavara

Data: 2010-02-26

Lindab Romania: Si casele poarta martisor in aceasta primavara
Lindab Romania intampina primavara cu o promotie speciala de Martisor. in perioada 1 – 15 martie 2010, clientii pot beneficia de o reducere de 25% la sistemele de acoperis din tigla metalica Nordic 400 pe culoarea rosu inchis, in combinatie cu sistemele de jgheaburi si burlane pe oricare dintre culorile rosu inchis sau alb. In plus, fiecare sistem complet de acoperis comandat in promotie vine insotit de un cadou de Martisor: un sistem de ventilatie pentru sarpanta si coloane de aerisire VENT N pe culoarea rosu inchis. Campania este sustinuta de toti partenerii nationali Lindab.

„stim ca designul este important pentru clientii nostri si ca inspiratia vine din lucrurile placute si vesele din viata fiecaruia. Dupa un an plin de indoieli si o iarna grea, a venit vremea proiectelor care aduc bucurie. Traditiile de martisor sunt optimiste, marcheaza un anotimp al initiativelor, al deciziilor care ne entuziasmeaza. De aceea, ii incurajam pe cei care construiesc in aceasta primavara sa aleaga aceasta combinatie de culori clasica, luminoasa si proaspata”, a declarat Gratiela Dolea, Consultant Vanzari Rezidentiale, Divizia Profile, Lindab Romania.

\"-25%


Promotiile Lindab din luna martie vor beneficia de campanii dedicate de comunicare la punctele de vanzare ale partenerilor Lindab si in mediul online.

Promotiile sunt valabile numai prin reteaua de parteneri nationali Lindab.


Despre Lindab Romania

Compania Lindab este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994. Profile si Ventilatii sunt cele doua domenii principale de activitate. Lindab Profile dezvolta, produce si promoveaza solutii si sisteme eficiente din otel pentru industria constructiilor: tigla metalica, acoperisuri faltuite, sisteme de jgheaburi si burlane, porti de garaj, constructii usoare, trape si luminatoare, elemente de siguranta pentru acoperis, sisteme de placari, profile usoare etc. Lindab Ventilatii acopera toata gama de sisteme de ventilatie: tubulatura si accesorii, difuzoare, grile si anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj etc. 

Lindab Romania este parte a concernului international Lindab Group, care dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii. Lindab Group are puncte de lucru in 31 de tari si un numar de 5000 de angajati.

www.lindab.ro

Vizionari 655

Stiri din aceeasi categorie”

In perioada 8 - 11 aprilie se desfasoara #TotulPentruCasaTa - evenimentul care aduce in prim plan latura digitala a stilurilor de constructie, amenajare si echipare a oricarui tip de locuinta. #TotulPentruCasaTa este al doilea concept virtual dezvoltat de ROMEXPO si reuneste firme cunoscute din industria home & deco care prezinta cele mai noi produse si tehnologii aparute in acest sector.
Arhitecture Conference&Expo premiaza in aceasta toamna proiectele realizate de arhitecti in cadrul Galei Premiilor, ce va avea loc in 6 octombrie la Cluj-Napoca
Otelul are o influenta directa asupra dezvoltarii societatii moderne si a procesului de urbanizare.
Sub conceptul „Primii care va facem viata mai simpla cand alegeti modelul si tipul de piatra potrivit pentru decorarea casei”, showroom-ul de piatra naturala PIATRAONLINE relanseaza platforma www.piatraonline.ro.