Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Lindab Romania a lansat campania Toata lumea stie de reducerile de la Lindab

Data: 2011-06-08

Lindab Romania a lansat campania Toata lumea stie de reducerile de la Lindab
Lindab Romania a lansat campania „Toata lumea stie de reducerile de la Lindab”.

Campania promoveaza, intr-un stil plin de umor, reducerile de pana la 25% la sistemele complete de invelitori pentru acoperis Nordic 400 si Lindab Roca, impreuna cu jgheaburi si burlane, si se desfasoara in perioada 1 – 20 iunie 2011.

Campania va rula pe TV, mediul online si radio, atat la nivel central, cat si local. Rolul principal in spotul video ii apartine actorului Cristi Martin.



“Am ales o abordare bazata pe umor, pornind de la ideea ca reducerile de la Lindab sunt atat de atragatoare, incat devin imposibil de ignorat. Iar transpunerea intr-o nota casnica vine mai aproape de clientii nostri. Ne-a placut intotdeauna sa mergem pe abordari neconventionale, iesite din tipare, care sa reflecte personalitatea Lindab. Iar campania de fata, multumita conceptului si carismei iesite din comun a lui Cristi Martin, este una dintre cele mai indraznete si mai interesante, asa cum ne-am dorit sa fie”, a declarat Ioan Farcas, Director Marketing Lindab Romania.

Lindab Romania a lansat campania Toata lumea stie de reducerile de la Lindab
\"LINDAB-iunie-2011-reduceri-25%\"/


Despre Lindab Romania
Compania Lindab este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994. Profile, Ventilatii si Building Systems sunt cele trei domenii principale de activitate. Lindab Profile dezvolta, produce si promoveaza solutii si sisteme eficiente din otel pentru industria constructiilor: tigla metalica, acoperisuri faltuite, sisteme de jgheaburi si burlane, porti de garaj, constructii usoare, trape si luminatoare, elemente de siguranta pentru acoperis, sisteme de placari, profile usoare etc. Lindab Ventilatii acopera toata gama de sisteme de ventilatie: tubulatura si accesorii, difuzoare, grile si anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj etc. Lindab Buildings este lider european in cladiri metalice industriale si comerciale, pentru recreere, inclusiv cladiri multietajate, si ofera servicii complete pentru proiecte la cheie in toata Europa, prin reprezentantele locale si prin reteaua de parteneri autorizati. 

Lindab Romania este parte a concernului international Lindab Group, care dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii. Lindab Group are puncte de lucru in 31 de tari si un numar de 4500 de angajati.

Puteti urmari Lindab si pe facebook.com/lindabromania

Vizionari 502

Stiri din aceeasi categorie”

In perioada 8 - 11 aprilie se desfasoara #TotulPentruCasaTa - evenimentul care aduce in prim plan latura digitala a stilurilor de constructie, amenajare si echipare a oricarui tip de locuinta. #TotulPentruCasaTa este al doilea concept virtual dezvoltat de ROMEXPO si reuneste firme cunoscute din industria home & deco care prezinta cele mai noi produse si tehnologii aparute in acest sector.
Arhitecture Conference&Expo premiaza in aceasta toamna proiectele realizate de arhitecti in cadrul Galei Premiilor, ce va avea loc in 6 octombrie la Cluj-Napoca
Otelul are o influenta directa asupra dezvoltarii societatii moderne si a procesului de urbanizare.
Sub conceptul „Primii care va facem viata mai simpla cand alegeti modelul si tipul de piatra potrivit pentru decorarea casei”, showroom-ul de piatra naturala PIATRAONLINE relanseaza platforma www.piatraonline.ro.