Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

KAESER, Motocompresoare de aer

Data: 2009-09-11

KAESER, Motocompresoare de aer
Motocompresorul optimizat \'Mobilair 123\' cu surub de la KAESER

Eficienta si performanta de exceptie

Motocompresorul \'Mobilair 123\' cu surub de la KAESER a fost proiectat pentru maximum de performanta si flexibilitate. Disponibil acum si in versiune optimizata dotata cu inovatorul sistem de comanda compresor si motor \'Sigma Control mobile\', acest compresor combina debitul marit cu un consum redus de combustibil.

\"kaeser


Sablarea cu diverse materiale, precum nisip sau zapada carbonica, curatarea betonului, functionarea simultana a mai multor ciocane pneumatice, sau inlocuirea temporara a unui compresor stationar sunt doar cateva din posibilitatile motocompresorului \'Mobilair 123\'. Totusi, acest compresor mobil inerent eficient furnizeaza acum o si mai mare performanta si eficienta. Inginerii de la KAESER au reusit sa mareasca debitul de aer la 10 bar cu aproximativ 2% respectiv la 10,8 m³/min si cu mai mult de 6,5% la 12 bar respectiv la 9,7 m³/min; consumul de combustibil la mers in sarcina partiala a fost de-asemenea semnificativ redus. Compresorul este antrenat de un motor Deutz turbo diesel in patru cilindrii cu injectie electronica directa \'common rail\' (rampa comuna), care furnizeaza 88 kW la 2100 rot/min. in plus, sistemul eficient de racire al motocompresorului M 123 care a fost special proiectat pentru a raspunde acestor performante impresionante precum si celelalte sisteme sunt montate pe un sasiu AlKo cu o capacitate de 2200 kg.

Disponibil cu diverse optiuni de echipare, \'Mobilair 123\' asigura o sursa flexibila de energie pentru o gama larga de necesitati ale unui santier: pentru aplicatii speciale, \\\'M 123\\\' poate fi livrat montat pe o sanie rigida in loc de montajul standard pe un sasiu tractabil. Echiparea optionala suplimentara include sisteme de tratare a aerului pentru a furniza aer uscat, racit si tehnic fara ulei, cu diferite clase de calitate, pentru a respecta de ex. cerintele curatarii betonului conform regulamentului german ZTV-SIB sau cerintele pentru aer proaspat de calitate necesar in constructiile de tuneluri.

\'Sigma Control mobile\': prietenos cu utilizatorul si cu economie de combustibil

Prin adaptarea precisa a puterii motorului la consumul real de aer comprimat, \'Sigma Control mobile\' (SCm) mareste disponibilitatea aerului si eficienta consumului de combustibil. Suplimentar, supapa de admisie controlata electronic permite ca presiunea sistemului sa fie precis controlata cu marja sub 0,1 bar de la panoul de comanda SCm. Aceasta nu doar simplifica operarea, ci si mareste eficienta cu 5 pana la 10% prin comparatie cu sistemul clasic de comanda pneumatica atunci cand functioneaza cu incarcare partiala.

Special conceput pentru compresoarele din gama \'Mobilair\' de la KAESER, inovatorul SCm este construit sa reziste la cele mai grele conditii de exploatare de santier: o carcasa rigida de metal protejeaza panoul de comanda, ecranul si tastele sistemului de comanda rezistent la socuri si vibratii. Suplimentar, sistemul este protejat impotriva interferentelor electromagnetice conform standardului IP 65 si poate fi utilizat in intervalul de temperaturi de la -20 °C la +70 °C. Printre multe alte functii, \'Sigma Control mobile\' afiseaza informatii despre datele de functionare, indica modurile de functionare, utilizand meniuri logic structurate si prietenoase cu utilizatorul si permite monitorizarea, inclusiv de la distanta. Alte functii includ diagnosticarea motorului, monitorizarea completa a sistemului si alarme la aparitia diverselor probleme si mesaje de intretinere. Cele doua usi cu deschidere larga ale carcasei asigura excelenta accesibilitate a componentelor si o intretinere deosebit de simpla. Astfel utilizatorii pot beneficia de toate avantajele unui sistem modern de aer comprimat incluzand disponibilitate maxima si performante remarcabile.

Mai eficient decat oricand: Motocompresorul optimizat \'Mobilair 123\' combina un debit de aer de aproape 11 m³/min la 10 bar cu un consum eficient de combustibil.


KAESER KOMPRESSOREN (Romania) SRL
Bdul. Ion Mihalache nr. 179, Bucuresti-1

Detalii:
www.kaeser.com

www.kaeser.ro

Vizionari 592

Stiri din aceeasi categorie”

In perioada 8 - 11 aprilie se desfasoara #TotulPentruCasaTa - evenimentul care aduce in prim plan latura digitala a stilurilor de constructie, amenajare si echipare a oricarui tip de locuinta. #TotulPentruCasaTa este al doilea concept virtual dezvoltat de ROMEXPO si reuneste firme cunoscute din industria home & deco care prezinta cele mai noi produse si tehnologii aparute in acest sector.
Arhitecture Conference&Expo premiaza in aceasta toamna proiectele realizate de arhitecti in cadrul Galei Premiilor, ce va avea loc in 6 octombrie la Cluj-Napoca
Otelul are o influenta directa asupra dezvoltarii societatii moderne si a procesului de urbanizare.
Sub conceptul „Primii care va facem viata mai simpla cand alegeti modelul si tipul de piatra potrivit pentru decorarea casei”, showroom-ul de piatra naturala PIATRAONLINE relanseaza platforma www.piatraonline.ro.