Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Green City Construct ofera un discount de aproape 20% la vilele din complexul Green City

Data: 2011-03-04

Green City Construct ofera un discount de aproape 20% la vilele din complexul Green City
Green City reduce cu 20% pretul vilelor achizitionate pana la Paste

Green City Construct, dezvoltatorul celui mai mare cartier de vile din apropierea Capitalei ofera, in perioada martie-aprilie 2011, un discount de aproape 20% la vilele din complexul Green City, amplasat in comuna 1 Decembrie.

In perioada 1 martie- 24 aprilie, primele 20 de case noi, cu etaj si curte, ce vor fi vindute vor beneficia de un pret fara concurenta: 99.999 euro cu TVA inclus, fata de aproape 121. 000 de euro, pret initial.
La discountul initial, dezvoltatorul ii asigura noului proprietar un bonus suplimentar de 1.000 de euro si promisiunea unui nou discount in cazul in care decizia de achizitie este urmata de cunoscuti sau apropiati.
“De Paste, toti vrem sa ne innoim. De aceea, ne-am propus sa oferim tuturor celor interesati sa-si schimbe locuinta, posibilitatea de a-si cumpara casa visurilor: o casa cu etaj si curte, amplasata intr-o zona de vis, linga padure, dar care dispune de toate facilitatile unei existente moderne”, a declarat Alexandru Petrescu, directorul de vinzari al Green City.
Dezvoltatorul imobiliar precizeaza ca locuintele scoase la vinzare la pretul de 99.999 euro sunt finalizate si intabulate, proprietarii avind posibilitatea de a se muta imediat. Solutiile de finantare a achizitiei in cazul celor 20 de vile includ si variantele de credit sau rate la dezvoltator.

Despre Green City

Ansamblul de vile Green City a fost construit dupa modelul oraselor satelit din zonele metropolitane ale marilor capitale europene, locuitorii având la dispozitie, in imediata apropiere a locuintei, toate facilitatile de care dispune o organizare urbana: supermarket, gradinita de stat, farmacie, cabinet medical, restaurant, cafenea, contracte directe cu furnizorii de utilitati.
Casa Tamisa are Parter plus 2 niveluri, cu o suprafata totala utila de 195 mp si se adreseaza familiilor cu mai multi copii sau care vor sa beneficieze de spatiu.
Casa Neva, construita in etapa a doua a proiectului, are o suprafata totala utila de 120 de mp, distribuiti la parter si etaj.

Mai multe informatii puteti gasi pe www.mygreencity.ro sau pe www.facebook.com/mygreencity

Contact:
Alexandru Petrescu
Director Vanzari
GREEN CITY Residence
Sos. Bucuresti-Giurgiu, Nr. 264,
1 Decembrie, jud. Ilfov
Tel: (+4) 021.468.72.90
Fax: (+4) 021.468.72.92
Mobil: (+4)   0728.22.44.22
Email: alexandru.petrescu@mygreencity.ro

Vizionari 781

Stiri din aceeasi categorie”

In perioada 8 - 11 aprilie se desfasoara #TotulPentruCasaTa - evenimentul care aduce in prim plan latura digitala a stilurilor de constructie, amenajare si echipare a oricarui tip de locuinta. #TotulPentruCasaTa este al doilea concept virtual dezvoltat de ROMEXPO si reuneste firme cunoscute din industria home & deco care prezinta cele mai noi produse si tehnologii aparute in acest sector.
Arhitecture Conference&Expo premiaza in aceasta toamna proiectele realizate de arhitecti in cadrul Galei Premiilor, ce va avea loc in 6 octombrie la Cluj-Napoca
Otelul are o influenta directa asupra dezvoltarii societatii moderne si a procesului de urbanizare.
Sub conceptul „Primii care va facem viata mai simpla cand alegeti modelul si tipul de piatra potrivit pentru decorarea casei”, showroom-ul de piatra naturala PIATRAONLINE relanseaza platforma www.piatraonline.ro.