Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

„Eroii nevazuti si neauziti ai mobilierului tau”, o campanie creativa semnata Häfele Romania

Data: 2017-05-04

„Eroii nevazuti si neauziti ai mobilierului tau”, o campanie creativa semnata Häfele Romania

Häfele Romania lanseaza o campanie creativa de brand awareness sub conceptul Eroii nevazuti si neauziti ai mobilierului tau - SUPERHÄFELE prin care isi doreste sa ajunga cat mai aproape de consumatorii sai cu un continut prietenos care sa evidentieze beneficiile feroneriei din cadrul unui mobilier. Printr-un mix de comunicare in digital, social media si print, cu focus pe content marketing, campania va fi extinsa si in mediul offline prin deschiderea, in perioada imediat urmatoare, a unui showroom de prezentare astfel incat consumatorii sa fie cat mai aproape de produs si de brand.

Conceptul campaniei „Eroii nevazuti si neauziti ai mobilierului tau - SUPERHÄFELE” a plecat de la ideea ca feroneria arhitecturala si pentru mobilier, precum si sistemele electronice de inchidere sunt greu de explicat, inteles sau vazut, insa atunci cand sunt puse in practica ne usureaza activitatile cotidiene, si astfel devin adevarati eroi. Acesti eroi SUPERHÄFELE se asigura ca totul functioneaza calitativ si eficient, iar actiunile noastre zilnice sunt simple si organizate.

„Strategia de business de anul acesta urmareste, pe langa mentinerea si dezvoltarea armonioasa a relatiilor cu partenerii nostri, si axarea pe o comunicare deschisa, simpla si pe intelesul consumatorilor. Invitam clientii nostri sa descopere eroii nevazuti si neauziti ai mobilierului casei, dar si proiecte arhitecturale pe hafeleromaniablog.ro si pagina noastra de Facebook, iar pentru cei care vor sa interactioneze cu produsul vom avea un spatiu special amenajat pentru ei in scurt timp”, a declarat Rodica Popescu, Managing Director Häfele Romania.

Eroii nevazuti si neauziti ai mobilierului tau - SUPERHÄFELE

Incepand cu 2017, Häfele vine cu o serie de noutati pentru segmentul rezidential, de birouri sau arhitectural. Un nou concept arhitectural inovator este MicroApart 20/30 - Mai multa viata pe metru patrat - unde se poate locui inteligent in spatii de mici dimensiuni, modulare si multifunctionale. Focusul este pe un echilibru intre economia de spatiu si calitatea stilului de viata, datorita mobilierului inteligent de depozitare de diferite dimensiuni, proiectat pentru o gama larga de nevoi. 

De la panourile de perete versatile la dressing-urile deschise, Häfele poate dezvolta solutii personalizate si in industria hoteliera. O camera cu acelasi design este posibila printr-o selectie exclusiva de peste 200 de armaturi si accesorii compatibile si disponibile la nivel mondial, astfel incat oaspetii sa se bucure de un design integrat al camerelor si al bailor: de la manerele cuierelor pentru haine la manerele pentru mobila.

Häfele Romania lanseaza o campanie creativa de brand awareness SUPERHAFELE

Confortul incepe de la usa de la intrare a fiecarei cladiri. Asadar, Häfele are si aici cele mai recente sisteme de usi pentru hoteluri si aplicatii rezidentiale: o usa de acces la balcon cu caracteristici imbunatatite de securitate, izolare fonica si termica; o usa de camera de hotel care poate fi deschisa cu ajutorul unui smartphone si usa glisanta de tip Pocketdoor, o solutie magica, care economiseste spatiu fiind in acelasi timp usor de intretinut.

Häfele schimba cheia traditionala, metalica intr-una fiabila, digitala pentru accesul in industria hoteliera, astfel ca oaspetii unui hotel isi vor putea folosi smartphone-ul ca pe o cheie, cu ajutorul unei aplicatii. Inovatia Dialock reinventeaza industria hoteliera printr-o experienta simpla, practica si digitala ce aduce imbunatatiri atat in desfasurarea activitatii zilnice, cat si in satisfactia utilizatorilor.

Hafele Romania sisteme de usi pentru hoteluri si aplicatii rezidentiale SUPERHAFELE

Despre Häfele

Häfele este o companie internationala, condusa de membrii celei de-a treia generatii a familiilor Häfele si Thierer, cu sediul in Nagold, Germania. A fost fondata in 1923, iar in prezent serveste industriei accesoriilor pentru mobila, feroneriei arhitecturale si a sistemelor electronice de control a accesului. Printre clientii sai se numara cei din industria mobilei, producatorii de mobilier, distribuitorii de feronerie, arhitecti si designeri din peste 150 de tari din intreaga lume. Häfele dezvolta si produce accesorii de feronerie si sisteme electronice de control al accesului in 6 fabrici in Germania si Ungaria. In exercitiul financiar 2016, Grupul Häfele a realizat venituri de 1,311 miliarde de euro, avand peste 7.300 de angajati in 37 de filiale, si numeroase reprezentante in intreaga lume.

Häfele Romania este una din cele 37 de subsidiare ale Häfele GmbH & Co KG Germania. Infiintata in octombrie 2009, cu sediul in Timisoara si un punct de lucru in Bucuresti, pune la dispozitia partenerilor o gama variata de repere specializate, de la manere, balamale pana la solutii de stocare, sisteme de glisare si de iluminat, toate disponibile la comanda cu o livrare imediata.


Vizionari 880

Alte stiri din “ACTUALITATE”

In cei 28 de ani de activitate din Romania, Alukönigstahl a asigurat cele mai eficiente solutii tehnice si a realizat peste 9.000 de proiecte si constructii reprezentative in domeniul constructiilor comerciale.
CARLISLE® CM Europe a fost distins cu prestigiosul premiu olandez de sustenabilitate „Rethink Award 2023” la categoria „Resurse regenerabile”.
Alukönigstahl Romania a primit premiul Best Sustainable Building Solutions Provider la cea de a XVIII-a Gala organizata de The Diplomat Bucharest. Alukönigstahl este lider de piata si trendsetter pentru solutii sustenabile aplicate in anvelopa cladirilor din Romania.
Solar Decathlon Europe este o competitia mondiala singulara, care provoaca echipe universitare ambitioase sa proiecteze, sa construiasca si sa opereze case eficiente din punct de vedere energetic, avansate din punct de vedere tehnic, atractive si responsabile din punctul de vedere al utilizarii resurselor.