Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Dedurizatoarele Kinetico, performanta in tratarea apei

Data: 2014-02-26

Dedurizatoarele Kinetico, performanta in tratarea apei

Te confrunti cu apa dura si trebuie sa iti cumperi un dedurizator? Vrei ca investitia intr-un astfel de sistem de tratare a apei sa merite banii? Atunci ar trebui sa iti stabilesti inca de la inceput cateva performante cheie ale unui dedurizator:

- Sa ofere o apa dedurizata, „moale” pentru tine, familie, casa si instalatii
- Sa aiba cheltuieli minime de intretinere cu sarea
- Sa fie cat mai simplu de intretinut si usor de instalat
- Sa nu-ti dea batai de cap cu setarea duritatii apei si cu planificarea proceselor de regenerare a rasinii
- Sa nu-i fie afectata functionarea de „penele de curent” ce pot aparea
- Sa iti furnizeze apa dedurizata doar cand esti acasa si consumi apa
- Sa iti furnizeze 24/24 apa dedurizata, indiferent ca statia de dedurizare isi face regenerarea rasinii cationice
- Sa aiba cea mai mare garantie de pe piata
- Sa nu iti afecteze cultura bacteriologica din fosa septica

Calitatea dedurizatoarelor Kinetico face diferenta



Din fericire, exista un dedurizator care sa respecte toate aceste criterii si care sa satisfaca chiar si cele mai ridicate pretentii de calitate. Producatorul Kinetico US ofera statii de dedurizare si tratare a apei care sunt non-electrice, garanteaza furnizarea unei ape dedurizate de calitate la cele mai mici costuri de intretinere si mentenanta.

Datorita sistemului duplex, statiile de tratare Kinetico iti pot oferi apa dedurizata 24/24. In plus, pentru ca pentru noi este important ca apa sa nu interfereze cu electricitatea, folosim presiunea apei pentru a pune in functiune dedurizatorul. Iar daca vrei sa pleci in concediu, nu trebui sa iti faci probleme in legatura cu consumul de sare pentru ca dedurizatorul instalat la tine acasa este programat sa consume sare doar atunci cand revii acasa. Profita acum de calitatea dedurizatoarelor Kinetico si cere suportul tehnic specialistilor in tratarea apei.

Despre Kinetico US

Inca din 1970, Kinetico US produce statii de tratare a apei, complet automate si fara consum electric. Datorita solutiilor inovative, Kinetico este in prezent lider mondial in industria sistemelor complete de tratare, filtrare si dedurizare a apei, oferind cele mai performante echipamente rezidentiale si industriale.

Despre KineticRo Solutions

Incepand cu anul 2012, echipa KineticRo Solutions face parte din marea familie de profesionisti Kinetico ce deserveste consumatori rezidentiali, comerciali si industriali din peste 100 de tari. Compania KineticRo Solutions este unic importator autorizat pentru Romania al intregii game de sisteme de tratare a apei Kinetico si are drept obiectiv consolidarea brandului Kinetico pe piata romaneasca.


Vizionari 703

Stiri din aceeasi categorie”

In perioada 8 - 11 aprilie se desfasoara #TotulPentruCasaTa - evenimentul care aduce in prim plan latura digitala a stilurilor de constructie, amenajare si echipare a oricarui tip de locuinta. #TotulPentruCasaTa este al doilea concept virtual dezvoltat de ROMEXPO si reuneste firme cunoscute din industria home & deco care prezinta cele mai noi produse si tehnologii aparute in acest sector.
Arhitecture Conference&Expo premiaza in aceasta toamna proiectele realizate de arhitecti in cadrul Galei Premiilor, ce va avea loc in 6 octombrie la Cluj-Napoca
Otelul are o influenta directa asupra dezvoltarii societatii moderne si a procesului de urbanizare.
Sub conceptul „Primii care va facem viata mai simpla cand alegeti modelul si tipul de piatra potrivit pentru decorarea casei”, showroom-ul de piatra naturala PIATRAONLINE relanseaza platforma www.piatraonline.ro.