Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Corporate Office Solutions a devenit dealer InterfaceFLOR in Romania

Data: 2009-08-04

Corporate Office Solutions a devenit dealer InterfaceFLOR in Romania
Corporate Office Solutions (COS), unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata amenajarilor „la cheie” pentru spatii de birouri, a semnat un acord de parteneriat cu compania InterfaceFLOR, lider mondial in productia de mocheta modulara sustenabila, pentru a reprezenta in Romania cel mai solicitat tip de finisaj pentru pardoseli in spatiile de lucru moderne

Corporate Office Solutions are o experienta de 12 ani in Romania in domeniul solutiilor integrate pentru amenajarea spatiilor de birouri si, inca de la fondarea sa, este singurul distribuitor autorizat pe plan local al produselor grupului Steelcase, lider mondial in industria mobilierului pentru birouri.

InterfaceFLOR este divizia de mocheta modulara a Interface Inc., corporatie americana cu sediul in Atlanta SUA si lider mondial in productia de pardoseli modulare sustenabile. in prezent, InterfaceFLOR este recunoscut ca lider in design-ul, fabricarea si comercializarea de placi de mocheta sustenabila, pentru uz comercial si rezidential.

In urma a peste jumatate de secol de experienta in fabricarea dalelor de mocheta, InterfaceFLOR este actualmente o marca de referinta mondiala in ceea ce priveste calitatea, performanta si serviciile pentru pardoseli modulare si, totodata, liderul industriei in materie de inovatii concepute pentru colectiile sale de mocheta in dale.

InterfaceFLOR ofera solutii profesionale in domeniul pardoselilor textile in dale, pentru domeniul privat si comercial, precum: spatii de birouri, HORECA, spatii comerciale, educatie, spitale, institutii de stat, si pentru spatiile domestice - prin marca de mocheta rezidentiala Heuga.

InterfaceFLOR a castigat numeroase premii de design pentru produsele sale, iar cele 90 de colectii de mocheta modulara ce contin peste 2.000 de culori, flexibilitatea in alegerea design-ului si posibilitatile infinite de combinatii de stil si culoare, sunt elemente ce recomanda marca InterfaceFLOR in randul produselor arhitecturale de exceptie, preferate de designeri si arhitecti din intreaga lume.

InterfaceFLOR este cea mai activa companie din industria sa in ceea ce priveste demersurile de a reduce impactul climatic al mochetei si al proceselor tehnologice de fabricatie a acesteia.
Totodata, Interface Inc. isi propune sa devina prima companie cu amprenta zero asupra mediului. Actiunile privind dezvoltarea durabila si reducerea amprentei climatice in aceasta directie au debutat inca de la mijlocul anilor 1990, cand fondatorul Interface Inc., domnul Ray Anderson, definea Misiunea Zero – un program de mediu prin care Interface Inc. va deveni prima companie 100% sustenabila pana in 2020.

Pioniera in industria sa in materie de tehnici sustenabile, InterfaceFLOR a castigat numeroase premii prestigioase pentru initiativele sale de mediu, printre care amintim Queen\\\'s Award pentru Dezvoltare Durabila in 2002 si 2008 in Marea Britanie. Compania a fost, de asemenea, declarata numarul unu mondial in dezvoltare durabila de catre experti internationali, in cadrul unui studiu efectuat de compania de cercetare Globescan.

Pana in prezent, printr-un program de reducere a deseurilor, Interface Inc. a economisit peste 405 milioane de dolari. Programele de eficienta energetica si angajamentul companiei privind producerea de energie regenerabila in centrele proprii de productie a condus, incepand cu 1996, la o scadere cu 67% a emisiilor de gaze cu efect de sera. Schimbarile operate in procesele de productie au permis utilizarea surselor regenerabile de energie electrica in proportie de 100%, in toate fabricile InterfaceFLOR din Europa (Craigavon – Irlanda de Nord, Halifax, Yorkshire si Scherpenzeel – Olanda).

InterfaceFLOR recicleaza si reutilizeaza in mod constant in fabricile sale deseurile provenite din mocheta si a lansat deja prima mocheta modulara neutra climatic, prin intermediul programului Cool Carpet ®, in parteneriat cu organizatia ClimateCare din Marea Britanie.

Preocuparile InterfaceFLOR in domeniul amenajarilor interioare sustenabile se regasesc si in crearea produselor din gama Intercell, un sistem inovator de pardoseli tehnice menite sa asigure o cablare inteligenta in spatiile de lucru moderne. Principalul avantaj al sistemului Intercell este posibilitatea reglarii pe inaltime a pardoselilor, inaltimea acestora putand varia intre 40 mm si 110 mm.

InterfaceFLOR ofera astfel solutii complete pentru zonele de birouri, hoteluri, restaurante etc., ideale din din punct de vedere al aspectului, calitatii si eficientei pardoselilor textile, gratie unor aspecte ce definesc mocheta modulara InterfaceFLOR:

- Modularitatea si flexibilitatea amenajarii
- Cantitate mult mai mica de adeziv folosita*
- inlocuirea cu usurinta a modulelor deteriorate, intr-un timp extrem de scurt
- Excelente proprietati pentru clasificarea dupa criterii de ingnifugare, antistatizare si lavabilitate
- Rezistenta remarcabila in timp, fara a suferi modificari structurale / dimensionale provocate de mediu (umiditate ridicata, temperaturi scazute, etc.)
- imbunatatirea izolarii fonice
- Eliminarea emisiilor de computi volatili din mocheta obisnuita si imbunatatirea calitatii aerului respirabil in incapere
- Principii sustenabile de productie
- Colectie impresionanta de culori si modele
- Flexibilitate in alegerea design-ului dorit, la cerere

*InterfaceFLOR a creat un sistem inovator de fixare a placilor de mocheta, numit TacTilesTM, care nu necesita deloc folosirea adezivului.

Citate relevante:

”InterfaceFLOR si Steelcase reprezinta doi producatori de elita care se adreseaza segmentului de amenajari corporate pentru spatiile de lucru si, din acest considerent, parteneriatul Corporate Office Solutions - InterfaceFLOR este unul strategic. Totodata, ne bucuram ca, prin intermediul parteneriatului cu cel mai mare producator mondial de mocheta in dale, vom oferi clientilor nostri o solutie integrata, unitara ca stil si exceptionala in ceea ce priveste calitatea si functionalitatea. Alaturarea armonioasa dintre mobilierul de birou Steelcase si mocheta modulara InterfaceFLOR, se datoreaza si catorva principii vizionare comune celor doua companii – politica activa de dezvoltare durabila, oferta de produse neutre din punct de vedere climatic, investitiile semnificative si constante in cercetare, inovatiile in domeniu si stabilirea tendintelor in materie de design pentru fiecare industrie in parte” declara domnul Christophe Weller, Managing Partner la Corporate Office Solutions.

“Suntem increzatori privind inceperea colaborarii cu Corporate Office Solutions in Romania, o piata emergenta cu potential mare de crestere. InterfaceFLOR, lider mondial in industria pardoselilor modulare sustenabile, si COS sunt companii care ofera produse si solutii calitative in amenajarile spatiilor de lucru moderne. Din aceasta perspectiva, consideram ca parteneriatul nostru va fi benefic companiilor din Romania care isi doresc crearea unor medii de lucru inteligente, estetice si totodata sustenabile” declara domnul Dirk Boll, Sales & Marketing Director Central & Eastern Europe InterfaceFLOR.


Corporate Office Solutions (COS) este parte a grupului multinational Office Solutions, una dintre cele mai mari companii din Europa Centrala si de Est ce ofera solutii de amenajari interioare pentru spatii de lucru. Alaturi de sediul din Bucuresti, Grupul Office Solutions detine birouri de reprezentare in Moscova, St. Petersburg, Kiev, Chisinau, Almaty si Minsk.

COS s-a lansat pe piata din Romania in octombrie 1997 ca singurul distribuitor autorizat pe plan local al produselor grupului Steelcase, lider mondial in industria mobilierului pentru birouri.

Prin diversificarea serviciilor sale de-a lungul a 12 ani de activitate, COS a devenit cel mai cunoscut furnizor de solutii integrate si personalizate pentru amenajarea ‘la cheie’ a spatiilor de birouri, fiind alaturi de client de la crearea conceptului de amenajare a spatiului, pana la implementarea proiectului si receptia spatiului.

Pe langa brandul Steelcase, Corporate Office Solutions mai detine in portofoliul sau branduri renumite de mobilier de birouri precum Sinetica, Mikomax, Ora Acciaio, Sokoa, Luxy, SitLand, Dieffebi, Billiani, Pedrali, precum si brandul Brunner, unul dintre cei mai reputabili producatori de mobilier pentru comunitati din Germania.

Ramurile de activitate dezvoltate de COS cuprind: consultanta in managementul spatiului, design si planificarea spatiului, constructii interioare si managementul constructiei, proiectare si executie pentru lucrari de instalatii electrice si mecanice, importul mobilierului de birou si comunitati, managementul relocarii corporatiste.

Portofoliul nostru de clienti cuprinde aproximativ 700 de clienti, majoritatea companii multinationale ce activeaza in industrii cheie precum servicii financiare, servicii profesionale, telecomunicatii, IT, constructii si imobiliare, bunuri de larg consum, servicii de afaceri.

In anul 2008, COS a inregistrat o cifra de afaceri de 15 milioane de euro.

Corporate Office Solutions este membru fondator al Consiliului Roman pentru Cladiri Verzi (RoGBC), prima asociatie non-profit din Romania care promoveaza local constructiile performante, care sunt atat sustenabile cat si profitabile. RoGBC a fost fondat in 2008 si a obtinut acreditarea de Consiliu Emergent (Emerging Council) din partea Consiliului Mondial pentru Cladiri Verzi (World Green Building Council).

Detalii: www.cos.ro

Vizionari 728

Stiri din aceeasi categorie”

In perioada 8 - 11 aprilie se desfasoara #TotulPentruCasaTa - evenimentul care aduce in prim plan latura digitala a stilurilor de constructie, amenajare si echipare a oricarui tip de locuinta. #TotulPentruCasaTa este al doilea concept virtual dezvoltat de ROMEXPO si reuneste firme cunoscute din industria home & deco care prezinta cele mai noi produse si tehnologii aparute in acest sector.
Arhitecture Conference&Expo premiaza in aceasta toamna proiectele realizate de arhitecti in cadrul Galei Premiilor, ce va avea loc in 6 octombrie la Cluj-Napoca
Otelul are o influenta directa asupra dezvoltarii societatii moderne si a procesului de urbanizare.
Sub conceptul „Primii care va facem viata mai simpla cand alegeti modelul si tipul de piatra potrivit pentru decorarea casei”, showroom-ul de piatra naturala PIATRAONLINE relanseaza platforma www.piatraonline.ro.