Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Constructii metalice fabricate prin intermediul Heborom.ro - solutii care fac diferenta

Data: 2016-08-24

Constructii metalice fabricate prin intermediul Heborom.ro - solutii care fac diferenta
Obiectivul principal al companiei Heborom este de a fabrica constructii metalice de calitate inalta si la un raport pret-calitate extrem de avantajos. Constructiile metalice executate de Heborom.ro sunt prefabricate la un nivel inalt si ofera avantajul de a realiza spatii incapatoare si adapatabile tuturor nevoilor dorite de clienti. Atunci cand se propune executarea de constructii metalice rezistente, alegerea materialului ideal este reprezentat de metal.

Metalul este materialul contemporan si totodata modern care ofera posibilitati mari de executare a unui produs exceptional. Metalul este un material de incredere, folosit de-a lungul secolelor construirii diverselor proiecte. Investitorii si arhitectii aleg intotdeauna metalul datorita caracteristicilor sale de functionare si constructie excelente.

Caracteristicile si avantajele constructiilor metalice executate de catre Heborom.ro

Constructiile metalice fabricate de compania Heborom.ro sunt utilizate pentru a produce diverse spatii precum: ateliere, depozie, spalatorii sau alte proiecte. Pentru constructiile metalice destinate amplasarii intr-un spatiu mare trebuie sa se tina cont de sarcinile dinamice si statice, ce necesita detalii amanuntite si executarea de calcule foarte importante. Personalul tehnic din cadrul companiei Heborom.ro are obligatia de a avea grija de montajul diverselor cladiri si intocmirea de schite perfecte.

Avantajele constructiilor metalice de pe Heborom.ro:
Tehnic:
- Durabilitatea materialului utilizat;
- Utilizarea unei tehnologii de inalta performanta;
- Solutii diversificate si garantate pentru a realiza o proiectie de calitate superioara.
Siguranta:
- Echipa de profesionisti meniti sa asigure controlul asupra asamblarii si performantei constructiilor metalice;
- Rezistenta in ceea ce priveste pericolul actiunii sesismice;
- Greutatea este redusa.

constructii metalice heborom


Ecologic:
- Nu dauneaza mediului inconjurator;
- In timpul transportarii si constructiei, nivelul de poluare este scazut si nu prezinta riscuri.
Economic:
- Actiunea de executie a diverselor proiecte se executa simplu si rapid;
- Asamblarea se face repede;
- Instalatiile se monteaza usor si rapid;
- Demontare ieftina;
- Demolare ieftina;
- Durabilitate;
- Intretinere usoara.

Orice constructie metalica se realizeaza prin intermediul a doua structuri metalice: una principala si alta secundara. Structura metalica principala este constructia de baza care este alcatuita din elemente ce asigura durabilitatea si stabilitatea. Structura metalica secundara este reprezentata de modul de executie al acoperisului sau de modul de executie a fatadei. Astfel, toate avantajele pe care le indeplineste o constructie metalica de inalta calitate este intalnita la compania Heborom.ro, care are grija de siguranta si nevoile actualilor/potentialilor clienti.

Heborom.ro are abilitatea de a imbunatati siguranta personalului de pe santier care se ocupa de procesul de constructie a diverselor proiecte. Acest lucru este posibil prin intermediul Heborom.ro datorita structurii metalice de inalta calitate si a planificarii inedite in ceea ce priveste executarea constructiilor ca la carte.

Constructii Metalice de calitate superioara puse spre vanzare de catre Heborom.ro
Heborom.ro este compania care indeplineste cu succes orice cerinta a pietei in actiunea de realizare a celor mai bune constructii metalice din tara. Astfel, daca doriti sa luati legatura cu echipa de profesionisti Heborom.ro tot ce aveti de facut este sa sunati la unul dintre numerele afisate mai jos:
+4021.350.19.92 / 93 / 95 /96; +40724.211.251; +4021.350.19.91

Vizionari 1095

Alte stiri din “CONSTRUCTII”

Membrana de vapori ALUTRIX® este un material inovator folosit in constructii pentru a proteja structurile impotriva umiditatii si a penetrarii vaporilor de apa.
CARLISLE® CM Europe este lider al unui sistem de acoperis verde cu membrane de impermeabilizare EPDM de inalta calitate pentru acoperisuri plate.
Membranele TPO (Thermoplastic Olefin) SURE-WELD® au devenit o optiune de top in industria acoperisurilor datorita proprietatilor lor excelente de impermeabilizare si durabilitate. Aceste membrane pot fi utilizate atat pentru acoperisurile clasice, cat si pentru cele verzi, aducand numeroase avantaje in ambele cazuri.
Economisirea energiei este mai importanta astazi decat oricand, mai ales in sectorul constructiilor. Ferestrele sunt componente importante pentru un echilibru climatic bun al cladirilor, motiv pentru care este esentiala exploatarea potentialul existent de economisire a energiei.