Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

CONCURSURI la Cleaning Show: Go Clean! (masini de curatat) si Impecabilii (servicii de curatenie si menaj)

Data: 2012-03-26

CONCURSURI la Cleaning Show: Go Clean! (masini de curatat) si Impecabilii (servicii de curatenie si menaj)
Companiile de curatenie din Romania ies la lupta cu cele mai bune „arme” din dotare si iau startul in doua competitii interesante: Go Clean! si Impecabilii.

Go Fast! Go Clean!

Competitia Go Clean! se vrea a fi o adevarata cursa a masinilor de curatat. Se va testa calitatea si viteza echipamentelor specializate in aspirarea si spalarea diferitelor tipuri de pardoseli. Pot participa toate companiile importatoare si/sau distribuitoare de echipamente de curatenie prezente la Cleaning Show.

Alegem Impecabilii din industria de curatenie profesionala

La Impecabilii se vor intrece in eficienta cele mai bune echipe de servicii de curatenie si menaj. Se va da o lupta crancena, al carei scop este curatarea suprafetelor murdare. Concurentii pot fi deopotriva expozanti - care beneficiaza de gratuitate la inscriere - sau orice alta firma doritoare care nu se afla pe lista participantilor la Cleaning Show.

Juriul desemneaza castigatorii

Juriul va fi alcatuit din 5 membri, implicati in mod direct sau indirect in domeniul curateniei profesionale: un reprezentant al unei firme furnizoare de echipamente, un administrator al unei cladiri de birouri, un administrator al unui parc industrial, un expert international in materie de curatenie profesionala si un reprezentant al unei institutii publice.

Pentru a face concursul si mai interesant, sunt puse la bataie premii importante, oferite atat de sponsori, cat si de organizatori.

Pentru participare, vizitati site-ul www.cleaningshow.ro unde veti gasi fisele de inscriere corespunzatoare fiecarui concurs.

Vizionari 588

Stiri din aceeasi categorie”

In perioada 8 - 11 aprilie se desfasoara #TotulPentruCasaTa - evenimentul care aduce in prim plan latura digitala a stilurilor de constructie, amenajare si echipare a oricarui tip de locuinta. #TotulPentruCasaTa este al doilea concept virtual dezvoltat de ROMEXPO si reuneste firme cunoscute din industria home & deco care prezinta cele mai noi produse si tehnologii aparute in acest sector.
Arhitecture Conference&Expo premiaza in aceasta toamna proiectele realizate de arhitecti in cadrul Galei Premiilor, ce va avea loc in 6 octombrie la Cluj-Napoca
Otelul are o influenta directa asupra dezvoltarii societatii moderne si a procesului de urbanizare.
Sub conceptul „Primii care va facem viata mai simpla cand alegeti modelul si tipul de piatra potrivit pentru decorarea casei”, showroom-ul de piatra naturala PIATRAONLINE relanseaza platforma www.piatraonline.ro.