Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Ce beneficii ne aduc semineele electrice?

Data: 2018-10-08

Ce beneficii ne aduc semineele electrice?

Unul dintre visele multor proprietari este sa aiba o camera de zi frumoasa, cu canapele confortabile si un semineu frumos, pentru a se bucura de el in serile reci de iarna. Desi acest vis functioneaza in mod teoretic, realitatea este ca seminele implica adesea multa munca si bani, chiar si atunci cand cumparati o locuinta cu un focar semineu deja instalat.

Desi unii dintre noi nu avem posibilitatea sa detinem o casa pe cont propriu, totusi doresc sa aiba in caminul lor, chiar si inchiriat, un semineu. Atunci cand costul, intretinerea si chiar posibilitatea de instalare a unui semineu real va da batai de cap, exista si alte metode la care puteti apela. Semineele electrice ofera aceleasi avantaje ca ale unui semineu normal, cu unele bonusuri suplimentare.

Iata cele mai comune beneficii pe care le veti observa imediat de la utilizarea unui semineu electric.

1. Fara fum

Semineele electrice dispun de un cablu care se conecteaza la priza de perete obisnuita. Cand conectati semineul si il porniti, luminile creeaza o aparenta destul de realista a flacarilor, fie pe o imagine, fie pe busteni sculptati cu grija.

Nu exista flacari reale si nu este pompat gaz in unitate. Aceasta inseamna ca nu trebuie sa va faceti griji ca gazul sau fumul va patrund in casa. Obtineti aspectul unui foc adevarat fara a va face griji in ceea ce priveste inhalarea fumurilor potential toxice.

Pe acelasi subiect:

Seminee de casa noua. Cele mai solicitate sunt semineele cu focul electric

2. Intretinere redusa

Daca v-ati ganditi vreodata sa alegeti fie seminee traditionale, fie sobe, intretinere acestora va poate face sa va ganditi de doua ori. Cand ardeti lemnul, formand un foc adevarat, se emana si fum si cenusa.

Deoarece nu ard lemn real si nici nu produc fum sau cenusa, cerintele de intretinere pentru un semineu electric sunt semnificativ mai mici decat alte tipuri de seminee sau sobe.

3. Cost redus

Instalarea unor seminee poate costa sute de lei. Pentru multi proprietari, acest cost initial nu merita pe termen lung.
Atunci cand considerati ca nu aveti nevoie de buget pentru o curatare a cosului de fum sau pentru a cumpara lemn de foc, eficienta costurilor semineului dvs. electric este chiar mai atragatoare.

4. Longevitatea

Semineele electrice au un timp surprinzator de lung. Spre deosebire de alte seminee, acestea sunt mai putin susceptibile la probleme cum ar fi coroziunea sau rugina. Chiar si dupa ani de utilizare, aceste dispozitive au potentialul de a arata si de a functiona ca si cum ar fi noi.

5. O multime de optiuni de design

Cu o multitudine de optiuni si modele, exista un semineu electric care se potriveste stilului fiecarei persoane. Cautati ceva care sa ofere spatiu suplimentar de stocare? Poate ca doriti un design mai traditional. Sau poate ca ati cautat piesa perfecta de mobilier pentru coltul gol din casa dvs. La Seminee Bistrita, le veti gasi pe toate.

Indiferent daca alegeti stiluri contemporane, moderne sau traditionale, este o garantie ca veti gasi un semineu care sa se potriveasca stilului casei si gusturilor dumneavoastra.


Vizionari 795

Alte stiri din “HOME & DECO”

In completarea sistemelor de ferestre si usi eficiente din punct de vedere termic, Schüco ofera o serie de solutii de umbrire, pentru a reduce supraincalzirea locuintelor pe timp de canicula.
Parchetul de lemn stratificat este solid, rezistent, stabil dimensional, usor de montat si intretinut, gata finisat si cu posibilitatea de refinisare, un bun izolant termic si intr-o multitudine de variante si nuante.
Performanta de izolare si eficienta energetica a ferestrelor au un impact semnificativ asupra consumului de energie al cladirilor si asupra mediului interior. Datorita echilibrului energetic superior, ferestrele de mansarda VELUX contribuie la reducerea consumului de energie in locuinte si implicit a facturilor la utilitati.
Pentru a ne putea bucura in voie de sezonul estival, este esential ca temperatura din interiorul locuintei sa fie una optima, benefica atat pentru lucru, cat si pentru relaxare. Potrivit specialistilor VELUX, rulourile care ofera protectie impotriva caldurii excesive sunt cea mai buna optiune pentru a crea mediul perfect in interiorul casei, dar trebuie sa tinem cont si de cateva reguli simple.