Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Camere de supraveghere wireless. Instrumente de securitate indispensabile

Data: 2017-07-26

Camere de supraveghere wireless. Instrumente de securitate indispensabile

Conceptul de securitate este deseori asociat cu sistemele de paza si cele de supraveghere video, persoanele fizice si cele juridice fiind deosebit de preocupate de siguranta si protectia locuintelor si firmelor. 

E-Camere.ro este unul dintre magazinele online de incredere de unde puteti achizitiona echipamente diverse, printre care si camere de supraveghere wireless la preturi avantajoase. 

Acestea sunt usor de instalat si se preteaza atat supravegherii interioare, cat si celei la exterior. 

Pe langa gama variata de camere video, puteti achizitiona si accesorii precum mufe si cabluri, accesorii montaj, UPS-uri, microfoane, hard disk-uri, acumulatori etc.

De ce sunt utile camerele de supraveghere?

Ideea de pericol si nesiguranta ii determina pe foarte multi romani sa apeleze la serviciile firmelor de protectie si securitate. Instalarea unui sistem de supraveghere video reprezinta una dintre metodele care le ofera beneficiarilor liniste si confort psihic, dar si fizic. 

In plus, gratie tehnologiei avansate, echipamentele sunt prevazute cu diverse functii moderne si performante, capabile sa ofere imagini calitative in orice conditii de functionare.
Orice persoana sau companie care detine un sistem de monitorizare are acces in timp real la inregistrari prin intermediul telefonului, tabletei sau PC-ului personal sau de serviciu. 
Astfel, in cazul unor eventuale infractiuni, exista avantajul ca acestea pot fi depistate si oprite in timp real. De asemenea, autoritatile pot interveni ulterior pe baza imaginilor stocate, suficiente pentru a identifica autorii infractionalitatilor. 

Deosebit de eficiente s-au dovedit camerele de supraveghere wireless, recomandate in special celor care doresc sa evite imaginea inestetica a firelor necesare instalarii camerelor obisnuite. 
Acestea sunt de doua tipuri: camere analogice si camere digitale. Cele din prima categorie sunt conectate la un DVR, iar cele digitale sau IP functioneaza prin conectarea la o retea locala. Insa, dintre cele doua tipuri de camere, cele IP reprezinta cea mai sigura alegere. 

Acestea transmit semnalul video fara pierderi, astfel ca imaginile sunt inregistrate in conditii optime.

Din ce este alcatuit un sistem de supraveghere wireless?

Aceste sisteme pot fi utilizate in doua moduri: 

• Camere de supraveghere de tip wireless fara unitate de stocare – Dispozitivele se monteaza in punctele cheie ale imobilului, cat mai aproape de sursele de alimentare. Dupa aceea, ele sunt conectate la un router wireless, iar utilizatorul poate accesa imaginile prin internet de pe telefon, laptop, tableta sau PC;
• Camere de supraveghere si unitate de stocare – Acest tip de sistem include si un NVR, o unitate similara cu DVR-ul, menita sa preia informatia si sa o stocheze pe un hard disk. 

Utilizatorii beneficiaza de un acces rapid si sigur la informatiile dorite, dar si acces la diverse functii.
Cere sfatul specialistilor E-Camere.ro pentru sisteme wireless!

Desi sunt performante, camerele de supraveghere din aceasta categorie necesita conditii speciale de montaj pentru a functiona fara probleme. De aceea, inainte de achizitionarea si instalarea lor, chemati in ajutorul dumneavoastra un specialist care poate asigura un semnal excelent si imagini video de calitate. 

Compania E-Camere va asteapta cu toate informatiile necesare atat pe website-ul oficial www.e-camere.ro cat si la urmatoarele date de contact:

Departamentul de Vanzari
Telefon: 0767 390 475
E-mail: vanzari@e-camere.ro 

Departamentul Tehnic
Telefon: 0765 487 387
E-mail: suport@e-camere.ro


Vizionari 584

Alte stiri din “HOME & DECO”

In completarea sistemelor de ferestre si usi eficiente din punct de vedere termic, Schüco ofera o serie de solutii de umbrire, pentru a reduce supraincalzirea locuintelor pe timp de canicula.
Parchetul de lemn stratificat este solid, rezistent, stabil dimensional, usor de montat si intretinut, gata finisat si cu posibilitatea de refinisare, un bun izolant termic si intr-o multitudine de variante si nuante.
Performanta de izolare si eficienta energetica a ferestrelor au un impact semnificativ asupra consumului de energie al cladirilor si asupra mediului interior. Datorita echilibrului energetic superior, ferestrele de mansarda VELUX contribuie la reducerea consumului de energie in locuinte si implicit a facturilor la utilitati.
Pentru a ne putea bucura in voie de sezonul estival, este esential ca temperatura din interiorul locuintei sa fie una optima, benefica atat pentru lucru, cat si pentru relaxare. Potrivit specialistilor VELUX, rulourile care ofera protectie impotriva caldurii excesive sunt cea mai buna optiune pentru a crea mediul perfect in interiorul casei, dar trebuie sa tinem cont si de cateva reguli simple.