Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Aparat de curatat cu aburi de la Bricomix. O solutie eficienta si ecologica pentru casa.

Data: 2017-06-29

Aparat de curatat cu aburi de la Bricomix. O solutie eficienta si ecologica pentru casa.

Produsele chimice pentru curatenie sunt toxice atat pentru om, cat si pentru mediul inconjurator, efectele acestora fiind ireversibile. Din acest motiv, specialistii recomanda metode alternative pentru mentinerea curateniei in locuinta dumneavoastra, asa cum este un aparat de curatat cu aburi de foarte buna calitate.

Bricomix.ro va intampina cu astfel de produse special concepute pentru o curatare simpla, nepoluanta si cat se poate de naturala. 

Aburul curata in profunzime si omoara 99,9% din bacterii si germeni, indiferent de suprafetele igienizate. In plus, aceste aparate nu folosesc  substate chimice, ci doar apa.

Produse recomandate de Bricomix:

In cadrul acestui magazin online sunt disponibile trei modele de aparate de curatat cu aburi, dintre care puteti alege varianta ce corespunde cel mai bine cerintelor dumneavoastra:

• Aparat Philips FC7028 – Acest dispozitiv are o putere de 1500 W, capacitate abur variabila si este prevazut cu filtru de calcar activ. Igienizeaza orice tip de pardoseala folosind doar apa si elimina pana la 99,9% dintre bacterii. 
Nu lasa reziduuri chimice pe suprafata curatata si functioneaza excelent cu apa de la robinet. In plus, produsul este insotit de 3 bureti din microfibra lavabili, deosebit de rezistenti;

• Aparat Dirt Devil DD400 – Modelul de aparat cu aburi Dirt devil este special conceput pentru a indeparta murdaria de pe sticla, cabine de dus si alte suprafete. 
Acesta este dotat cu un acumulator Li-Ion ce asigura o durata de functionare de 30 de minute  si este insotit de accesorii precum: cablu de incarcare, pad microfibra, pad scrub microfibra si cap mobil de aspirare. Este uso de utilizat si cantareste doar 0.83 kg;

• Aparat Dirt Devil  M318 – Acest mop cu aburi are un maner ergonomic ce asigura o utilizare facila si o prindere ferma. Aparatul poate fi rotit la 360 de grade, ceea ce ajuta utilizatorul sa curete chiar si cele mai inguste si greu accesibile spatii. 
Datorita aburului puternic, bacteriile si germenii sunt eliminati pana la 99,9%.

Curatare naturala cu abur – Produse Bricomix de inalta calitate

In curatarea cu abur nu se folosesc chimicale, dat fiind ca tenperatura ridicata a vaporilor de apa este suficient de puternica pentru a distruge mizeria, mucegaiul, calcarul, germenii, bacteriile si alte impuritati greu de indepartat cu produse traditionale de curatenie pe baza de substante chimice. 

In plus, aparatele cu abur nu afecteaza mediul inconjurator si nici resursele acestuia, dat fiind ca utilizeaza cantitati mici de apa in schimbul unui randament maxim. Aparatele de curatat cu aburi sunt recomandate si celor care sufera de alergii.

Suprafete igienizate rapid si usor – Aparate curatenie cu abur

Pardoseala,suprafetele din baie si bucatarie, geamurile sau electrocasnicele pot fi curatate excelent cu ajutorul unui aparat cu aburi disponibil la Bricomix.ro. Acestea reusesc sa elimine mizeria si microbii din casa dumneavoastra fara sa polueze, lasand un aer curat, fara alergeni sau praf, asa cum se intampla in cazul metodelor clasice de curatare a suprafetelor murdare din orice locuinta.

Asadar, pentru ca nu exista nimic mai simplu decat utilizarea unui aparat cu abur pentru treburile casnice, accesati www.bricomix.ro si comandati modelul dorit.

Date de contact
Telefon: 0732 610 473 / Email: office@bricomix.ro


Vizionari 619

Alte stiri din “HOME & DECO”

In completarea sistemelor de ferestre si usi eficiente din punct de vedere termic, Schüco ofera o serie de solutii de umbrire, pentru a reduce supraincalzirea locuintelor pe timp de canicula.
Parchetul de lemn stratificat este solid, rezistent, stabil dimensional, usor de montat si intretinut, gata finisat si cu posibilitatea de refinisare, un bun izolant termic si intr-o multitudine de variante si nuante.
Performanta de izolare si eficienta energetica a ferestrelor au un impact semnificativ asupra consumului de energie al cladirilor si asupra mediului interior. Datorita echilibrului energetic superior, ferestrele de mansarda VELUX contribuie la reducerea consumului de energie in locuinte si implicit a facturilor la utilitati.
Pentru a ne putea bucura in voie de sezonul estival, este esential ca temperatura din interiorul locuintei sa fie una optima, benefica atat pentru lucru, cat si pentru relaxare. Potrivit specialistilor VELUX, rulourile care ofera protectie impotriva caldurii excesive sunt cea mai buna optiune pentru a crea mediul perfect in interiorul casei, dar trebuie sa tinem cont si de cateva reguli simple.