Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Alege cel mai potrivit sistem de hidroizolatii pentru acoperis terase

Data: 2017-10-02

Alege cel mai potrivit sistem de hidroizolatii pentru acoperis terase

Factorii externi precum conditii meteorologice extreme, zapada din timpul iernii, gheata formata din cauza cresterilor bruste de temperatura – toate acestea constituie o amenintare pentru structurile din constructii. Cu toate acestea, pentru protejarea unui acoperis terasa se poate recurge la numeroase solutii care au in vedere protejarea si durabilitatea in timp a acestuia. 

Milucon reprezinta partenerul ideal pentru astfel de proiecte, care au in vedere siguranta si durabilitatea proiectelor industriale. Compania exceleaza in procedeul de hidroizolatie a teraselor, urmand standarde recunoscute la nivel european. 

Avand in vedere ca acoperisul teraselor este supus frecvent la diversi factori, solutiile pentru protejarea acestora trebuie sa urmareasca rezistenta, stabilitatea si sustenabilitatea. 

Echipa de specialisti Milucon realizeaza hidroizolatii pentru doua tipuri de terase:
• Terase circulabile;
• Terase necirculabile. 

In functie de aceasta alegere, exista mai multe optiuni pentru care cei doritori pot opta: hidroizolatii PVC, hidroizolatii cu membrane bituminoasa sau hidroizolatii cu rasini poliuretanice. 

acoperis terasa milucon

• Hidroizolatie cu membrane bituminoase

Reprezinta metoda cea mai utilizata pentru impermeabilizarea teraselor si acoperisurilor. Scopul acestui tip de hidroizolatie este de a inlatura posibila apa care se poate infiltra in diverse elemente (acoperis, terasa, fundatie, tunel) printr-un covor negru din bitum. 

Mai mult, membranele bituminoase se impart in doua categorii:
- Membrane bituminoase cu armatura din fibra de sticla;
- Membrane cu armatura din poliester netesut. 

• Hidroizolatie cu membrane PVC

Reprezinta o solutie moderna de hidroizolatie pentru terase, folosita cel mai adesea pentru proiecte industriale. Sunt rezistente la socuri si solicitari mecanice, cat si la schimbarile de temperatura si fenomenele meteorologice diverse. 

Beneficiile aduse de hidroizolatiile cu membrane PVC sunt: flexibilitate, aderenta, protectie impotriva razelor UV sau a temperaturilor extreme.
Misiunea Milucon este de a oferi produse de calitate, durabile beneficiarilor sai. De aceea, compania colaboreaza cu producatori importanti pe piata de profil care au o experienta remarcabila in domeniu. 

• Hidroizolatie cu membrane poliuretanice 

Acest tip de hidroizolatie are la baza tehnici profesionale de aplicare si este foarte rezistent datorita rasinilor poliuretanice (poliuree sau poliaspartice) din componenta acestor rasini. De remarcat in cazul acestui procedeu este modul de etanseizare foarte precis si aplicabilitatea pe diverse suprafete (caramida, otel, beton, ceramica, etc.). Aplicarea se face foarte usor, fara alti adezivi sau produse auxiliare, iar uscarea se realizeaza rapid, in mod natural. 

Date de contact

Acceseaza platforma online www.milucon.ro si portofoliul impresionant de proiecte de succes realizate de muncitori si ingineri dedicati pasiunii si profesionalismului marca Milucon. Compania reuseste sa realizeze proiecte industrial si civile si sa se impuna drept etalon pe piata de profil. Succesul acesteia se evidentiaza si prin dezvoltarea continua in zonele cele mai importante din Romania, anume: Bucuresti, Brasov, Constanta, Galati, Pitesti, Slatina, Craiova. De asemenea, in viitor, se doreste extinderea companiei in zona Europei – Italia, Franta, Germania. 

Daca iti doresti sa lucrezi cu o echipa de specialisti in domeniu, contacteaza  reprezentantii Milucon la numarul de telefon: 0766 419 049
De asemenea, pentru mai multe informatii, stabileste o intalnire cu un reprezentant Milcuon la locatia sediului central de la adresa: Drumul Taberei nr. 87A, sau la adresa de e-mail: office@milucon.ro


Vizionari 783

Alte stiri din “CONSTRUCTII”

Membrana de vapori ALUTRIX® este un material inovator folosit in constructii pentru a proteja structurile impotriva umiditatii si a penetrarii vaporilor de apa.
CARLISLE® CM Europe este lider al unui sistem de acoperis verde cu membrane de impermeabilizare EPDM de inalta calitate pentru acoperisuri plate.
Membranele TPO (Thermoplastic Olefin) SURE-WELD® au devenit o optiune de top in industria acoperisurilor datorita proprietatilor lor excelente de impermeabilizare si durabilitate. Aceste membrane pot fi utilizate atat pentru acoperisurile clasice, cat si pentru cele verzi, aducand numeroase avantaje in ambele cazuri.
Economisirea energiei este mai importanta astazi decat oricand, mai ales in sectorul constructiilor. Ferestrele sunt componente importante pentru un echilibru climatic bun al cladirilor, motiv pentru care este esentiala exploatarea potentialul existent de economisire a energiei.