Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Adauga firmeconstructii la ID-ul tau de yahoo messenger

Data: 2009-09-11

Adauga firmeconstructii la ID-ul tau de yahoo messenger
Adauga firmeconstructii la ID-ul tau de yahoo messenger si vei fi la curent cu toate firmele noi care se inscriu, ultimele anunturi, licitatii si cele mai noi STIRI din domeniul constructiilor si domenii adiacente!

Click si adauga ID-ul nostru

AVANTAJE:

- vei putea intra in contact cu echipa ProiectCasa

- vei afla ultimele firme inscrise in site-ul de constructii www.proiectcasa.ro

- vei sti care sunt ultimele anunturi si oferte

- vei sti care sunt ultimele licitatii

- vei afla care sunt ultimele STIRI din domeniul constructiilor si domenii adiacente, expozitii si organizari evenimente!

- daca ai de promovat un produs sau vrei sa prezinti firma pe care o detii sau ai un site interesant despre care vrei sa se afle... ne poti trimite pe Yahoo Messenger mesajul tau...si il putem publica pe site!


NU UITA:

Click si adauga ID-ul nostru

adauga firmeconstructii la ID-ul tau de Yahoo Messenger!!

Vizionari 537

Stiri din aceeasi categorie”

In perioada 8 - 11 aprilie se desfasoara #TotulPentruCasaTa - evenimentul care aduce in prim plan latura digitala a stilurilor de constructie, amenajare si echipare a oricarui tip de locuinta. #TotulPentruCasaTa este al doilea concept virtual dezvoltat de ROMEXPO si reuneste firme cunoscute din industria home & deco care prezinta cele mai noi produse si tehnologii aparute in acest sector.
Arhitecture Conference&Expo premiaza in aceasta toamna proiectele realizate de arhitecti in cadrul Galei Premiilor, ce va avea loc in 6 octombrie la Cluj-Napoca
Otelul are o influenta directa asupra dezvoltarii societatii moderne si a procesului de urbanizare.
Sub conceptul „Primii care va facem viata mai simpla cand alegeti modelul si tipul de piatra potrivit pentru decorarea casei”, showroom-ul de piatra naturala PIATRAONLINE relanseaza platforma www.piatraonline.ro.