Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

5 avantaje pentru masina de spalat vase incorporabila - Bricomix.ro

Data: 2017-05-26

5 avantaje pentru masina de spalat vase incorporabila - Bricomix.ro

Multi o vad ca pe un obiect “greu” de achizitionat, insa cei care au ales sa o instaleze in bucataria lor au observat reducerea consumului de apa si energie, dar mai ales faptul ca au castigat timpul pe care il puteau petrece alaturi de cei dragi. Masina de spalat vase incorporabila este menita sa iti usureze munca in gospodarie.

Stim cu totii ca vasele nespalate ajuta la inmultirea microbilor, iar daca se aduna prea multe, cheful de a le spala scade si preferi sa iti indrepti atentia in alta parte. Aici intervine o masina de spalat vase incorporabila, pe care Bricomix.ro ti-o recomanda ca fiind de nelipsit in bucataria oricarei familii.

De ce este atat  de utila o masina de spalat vase incorporabila?

Economia de timp, urmata de cea la energie si apa sunt principalele motive. Spre exemplu, spalarea manuala a vaselor presupune un consum de 1 litru la fiecare 6 secunde, iar la 10 litri de apa consumati pentru 6 farfurii murdare, inseamna exact cantitatea necesara pentru ciclul de spalare a unei masini automate. Sa nu mai vorbim de economia la consumabile: detergent, bureti, produse de curatat si dezinfectat chiuveta. 

O masina de spalat vase incorporabila are o capacitate mai mare

Pe Bricomix.ro vei gasi masini de spalat vase incorporabile cu capacitati de 9 pana la 15 seturi de farfurii. Chiar daca acestea sunt foarte murdare, prespalarea nu este necesara. Cu doar putin detergent, o masina de spalat vase incorporabila indeparteaza eficient orice tip de murdarie (chiar si de pe tigai), intr-un mod silentios si foarte eficient. 

Mainile tale vor avea aspect ingrijit

Ca femeie, mainile reprezinta primul lucru cu care intri in contact cand faci cunostinta cu o persoana. Alegand o masina de spalat vase incorporabila vei avea o piele fina, unghii puternice, fara sa iti sara oja. 

O masina de spalat incorporabila are programe si functii de spalare variate

In primul rand, toate modelele de masini de spalat vase incorporabile de pe Bricomix.ro incalzesc apa inainte de ciclul de spalare. Astfel, cu cat apa este mai fierbinte, cu atat vasele sunt spalate si dezinfectate mai bine.
Masinile de spalat vase incorporabile au intre 5 si 8 programe, printre care “usor” (pentru vase putin murdare), “normal” (pentru farfurii, oale si cratite murdare) si rapid. 

Nivelul de zgomot

Cele mai multe masini de spalat vase incorporabile din clasa A au un nivel de zgomot de maximum 40 dB. Alege un model care se pliaza nevoilor tale, mai ales daca ai un bebelus in casa.

Detergentul pentru masina de spalat vase incorporabila te tine cel putin 1 luna

Masina de spalat vase incorporabila are nevoie de un detergent special, care costa cel mult 40 de lei. Este impetuos necesara uttilizarea unui detergent special, mai ales ca acesta contine anticalcar (extrem de necesar pentru a evita depunerile ce pot strica mai repede masina). Pe piata sunt disponibile variante de tableta sau pudra, care se absorb foarte bine de catre masina de spalat vase incorporabila.

Te invitam in magazinul online www.bricomix.ro sa descoperi si alte avantaje ale achizitiei unei masini de spalat vase incorporabile, precum si modele variate, in functie de preferintele tale. 

Pentru informatii suplimentare telefoneaza la numarul: 0732 610 473


Vizionari 724

Alte stiri din “HOME & DECO”

In completarea sistemelor de ferestre si usi eficiente din punct de vedere termic, Schüco ofera o serie de solutii de umbrire, pentru a reduce supraincalzirea locuintelor pe timp de canicula.
Parchetul de lemn stratificat este solid, rezistent, stabil dimensional, usor de montat si intretinut, gata finisat si cu posibilitatea de refinisare, un bun izolant termic si intr-o multitudine de variante si nuante.
Performanta de izolare si eficienta energetica a ferestrelor au un impact semnificativ asupra consumului de energie al cladirilor si asupra mediului interior. Datorita echilibrului energetic superior, ferestrele de mansarda VELUX contribuie la reducerea consumului de energie in locuinte si implicit a facturilor la utilitati.
Pentru a ne putea bucura in voie de sezonul estival, este esential ca temperatura din interiorul locuintei sa fie una optima, benefica atat pentru lucru, cat si pentru relaxare. Potrivit specialistilor VELUX, rulourile care ofera protectie impotriva caldurii excesive sunt cea mai buna optiune pentru a crea mediul perfect in interiorul casei, dar trebuie sa tinem cont si de cateva reguli simple.