Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Vanzari schele metalice si asistenta tehnica de la LucInvest.ro. Proiecte de succes cu parteneri de nadejde.

Data: 2017-03-07

Vanzari schele metalice si asistenta tehnica de la LucInvest.ro. Proiecte de succes cu parteneri de nadejde.
Schela metalica este un echipament prezent pe orice santier de constructii, aceasta fiind utilizata cu precadere pentru construirea structurilor inalte, vopsirea sau izolarea blocurilor si altor cladiri cu mai multe etaje. LucInvest.ro este una dintre firmele specalizate care va intampina cu servicii de vanzari schele metalice, echipamentele comercializate fiind insotite de toate accesoriile necesare. Prin constructia lor, aceste structuri asigura stabilitate si suport angajatilor care trebuie sa isi desfasoare activitatea la inaltime, riscul de accidentare fiind redus atunci cand se respecta toate regulile de protectia a muncii.

LucInvest.ro - Vanzari schele metalice - Generalitati despre echipamentele destinate lucrarilor de constructii

Sistemele de schela metalica sunt modulare, ceea ce inseamna ca asamblarea lor este adaptata in functie de inaltimea la care se va lucra, tinand cont de toate normele de siguranta. Asamblarea trebuie sa fie cat mai rapida si facila, astfel incat partile componente sa ofere stabilitate si confort persoanelor care lucreaza la inaltime. Un alt avantaj al acestor echipamente il reprezinta posibilitatea de utilizare multipla, mai ales ca acestea nu-si pierd rezistenta datorita metodelor exceptionale de fabricatie standardizate, ce asigura un nivel superior de calitate.

Cum sa montezi corect o schela? Iata recomandarile specialistilor in vanzari schele metalice

Pentru ca lucrul pe schela implica riscuri majore, principalul aspect de catre trebuie sa tineti cont este siguranta angajatilor. Montarea schelelor se va face numai dupa ce dispuneti de toate componentele si accesoriile necesare, respectand urmatoarele recomandari oferite de Luc Invest in materie de vanzari schele metalice si montarea acestora:

- Piesele schelei trebuie verificate in prealabil pentru a va asigura ca nu exista defecte sau deteriorari. Acestea pot sa cedeze la presiunile exercitate de greutati mari;
- Montarea si demontarea sistemului de schele se efectueaza numai de catre persoane cu pregatire adecvata;
- Schela trebuie asamblata pe suprafete ce pot asigura o capacitate portanta suficienta, amenajate corespunzator in prealabil.

Servicii de vanzari schele metalice avantajoase si reguli de intretinere si depozitare

Pentru ca serviciul de vanzari schele metalice oferit de Luc Invest sa fie unul complet, echipa de spcialisti care sta la baza acestei firme va ofera si cateva indicatii cu privire la regulile de intretinere si depozitare a acestor structuri metalice. Asadar, este recomandata:
- Respectarea cerintelor din manualul de utilizare;
- Depozitarea schelei pe suporturi speciale;
- Depozitarea schelei in locuri uscate si sigure;
- Curatarea schelei dupa fiecare utilizare;
- Evitarea depozitarii altor materiale peste schela.

Cu serviciile de vanzari schele metalice de la Luc Invest ai garantia unor lucrari fiabile!

Lucrul temporar la inaltime poate fi efectuat in conditii ergonomice corespunzatoare si siguranta maxima atunci cand se utilizeaza echipamente de foarte buna calitate. Compania Luc Invest ofera echipamente tehnice moderne prin serviciul de vanzari schele metalice, care sa asigure conditii de lucru profesionale si eficienta sporita. Pentru comenzi si detalii suplimentare accesati www.lucinvest.ro

Mai multe informatii puteti afla la numarul de telefon 0745 410 817 sau la adresa de e-mail office@lucinvest.ro

Vizionari 785

Alte stiri din “CONSTRUCTII”

Membrana de vapori ALUTRIX® este un material inovator folosit in constructii pentru a proteja structurile impotriva umiditatii si a penetrarii vaporilor de apa.
CARLISLE® CM Europe este lider al unui sistem de acoperis verde cu membrane de impermeabilizare EPDM de inalta calitate pentru acoperisuri plate.
Membranele TPO (Thermoplastic Olefin) SURE-WELD® au devenit o optiune de top in industria acoperisurilor datorita proprietatilor lor excelente de impermeabilizare si durabilitate. Aceste membrane pot fi utilizate atat pentru acoperisurile clasice, cat si pentru cele verzi, aducand numeroase avantaje in ambele cazuri.
Economisirea energiei este mai importanta astazi decat oricand, mai ales in sectorul constructiilor. Ferestrele sunt componente importante pentru un echilibru climatic bun al cladirilor, motiv pentru care este esentiala exploatarea potentialul existent de economisire a energiei.