Usi din lemn stratificat de interior sau exterior - modele si optiuni pentru fiecare locuinta

Articol postat de: Holze Design Industry Data: 2020-03-25

Usi din lemn stratificat de interior sau exterior - modele si optiuni pentru fiecare locuinta

Usile din lemn stratificat de diverse marimi si forme realizate din materiale de inalta calitate de catre compania Holze sunt rezistente in timp si au un aspect deosebit. O usa confectionata din lemn stratificat asigura o rezistenta sporita la conditiile meteorologice si isi pastreaza aspectul initial pentru o perioada indelungata de timp.

Holze va ofera o gama variata de modele de usi din lemn stratificat de diferite culori si cu finisaje ideale pentru orice tip de incapere din caminul tau. Usile produse sunt o solutie eco, in comparatie cu alte profile sintetice.

Cateva avantaje si motive care te vor inspira sa achizitionezi un model de usa din lemn stratificat din gama Holze:

- modelele de usi din lemn sunt realizate in culori potrivite pentru orice interior;
- sunt realizate in diverse marimi si forme specifice fiecarui proiect;
- sunt executate la comanda intr-un timp scurt;
- usile din lemn sunt realizate din diverse esente autohtone sau exotice (pin, stejar, molid, eucalipt etc.), rezistente la intemperii si potrivite pentru orice conditii meteorologice;
- usile din lemn sunt echipate cu geam termopan bipan sau geam termopan tripan in functie de preferinte. Pachetele termopan tripan sunt extrem de eficiente din punct de vedere termic si energetic;
- rezistente si durabile. Usile de lemn stratificat sunt durabile pentru o perioada indelungata;

Usa-modernista-din-lemn-stratificat-Holze-Avantgarde

Usi interior lemn stratificat – modele elegante si finisaje deosebite

Cauti un producator de usi din lemn? Descopera oferta Holze pentru usi de interior din lemn stratificat cu modele si finisaje de exceptie! Usi interior living din lemn / Usi ivory dormitor / Usi lemn masiv si stratificat

Datorita structurii rigide, usile interioare din lemn stratificat asigura o eficienta energetica ridicata si un confort termic sporit contribuind la reducerea facturilor inregistrate cu incalzirea sau racirea unui camin. Rezistente la intemperii, usile interioare din lemn stratificat sunt realizate din esente diferite (stejar, pin, meranti, eucalipt, frasin, cires) si potrivite pentru orice conditii meteorologice. Alege calitate, stil si eleganta!

usa-de-interior-holze-pentru-camera-de-zi

Puteti opta pentru usi de interior din lemn Elegance. Sunt usi interioare din lemn stratificat elegante pentru proiecte si amenajari interioare premium cu lemn stratificat natural, cu fibra continua cu dimensiuni atipice pentru tocul fals. De asemenea, usile din gama Holze Elegance sunt prevazute cu pervaze bine lucrate si tablii de mobilier in tocuri. In functie de dorinta beneficiarului, la proiectarea usilor din lemn stratificat cu tablii verticale in tocuri, ce redau acestora suplete si inaltime luam in considerare grosimea zidurilor existente.

usa-de-interior-lemn-stratificat-model-elegance-holze

Usile de dormitor sunt proiectate cu doua tablii suprapuse, iar usile cu rol de separare in sistem glasswand sunt echipate cu vitraliu pe toata suprafata usii din lemn stratificat. Pervazele sunt alineate pe ambele fete ale peretelui, dar cu amprenta diferita. In acest fel, holul unei case echipate in acest stil se transforma intr-un spatiu primitor, proiectat pentru a avea propria personalitate, cu o deschidere generoasa, nu doar un spatiu de trecere.

Usi de exterior din lemn stratificat marca Holze realizate la comanda din stejar, meranti, frasin sau cires cu forme si modele diversificate.

Frumusetea casei este data de intregul reusit prin punerea impreuna a tuturor elementelor care tin de stil, textura si cromatica. Modelele de usi Holze din lemn stratificat de exterior sunt realizate din lemn natural fara elemente organice suprapuse.

usi-de-exterior-din-lemn-stratificat-lemn-masiv-holze

Usile Holze din lemn stratificat cu deschideri medii si mari respecta liniile si tinuta casei si sunt produse la comanda conform desenului de amenajare al casei.

Cum aleg o usa de interior pentru spatii restranse? Dar pentru locatii cu spatii mari? Holze Design Industry va ofera o gama variata de modele de usi de interior din lemn masiv sau stratificat.

Cele mai multe intrebari apar la alegerea usii de interior din lemn pentru spatiul diversificat. Spatiul diversificat apare cel mai des la proiectele de case familiale unde sunt si cele mai multe necunoscute. De ce? Deoarece pentru aceste spatii trebuie sa alegem usi pentru destinatii diferite, cum ar fi: 
- usa pentru camera de zi
- usa pentru dormitor
- usa pentru bucatarie
- usa pentru birou
- usa pentru grupul sanitar

modele-usi-interior-holze-lemn-masiv-stratificat-tablii-pline-sticla-camera

Intr-o casa familiala, desi avem spatii diferite si vom decide sa implementam punctual utilarea cu tamplarie, usile de interior din lemn integreaza acelasi stil. 

Despre Holze

Holze Design Industry produce ferestre din lemn stratificat, usi de exterior, usi interioare, scari, mobila pentru bucatarie, obloane, rulouri si confectii din lemn. Invatand meserie printre lemnari in Ardeal, cat si in atelierele de specialitate din Austria, Holze mentine standardul de cultura al meseriasilor care mestesugesc pentru alt fel de tamplarie din lemn. Holze va garanteaza ferestre si usi din lemn stratificat de calitate, punand la dispozitia dumneavoastra o gama foarte variata de modele de ferestre si usi din lemn stratificat.

Contact

Arad, Jud. Arad
B-dul Decebal nr. 2
Telefon: 0721 052 008
Email: office@holze.ro
https://holze.ro/

Vizionari 368

Alte stiri ale companiei Holze Design Industry

Unul dintre avantajele pentru care se merita sa va proiectati sau sa va reamenajati casa cu ferestre din lemn stratificat este ca lemnul stratificat este un material suficient de rigid si elastic pentru a va oferi confort termic. Mai mult, ferestrele din lemn stratificat sunt o solutie mai sanatoasa fata de alte profile sintetice.

Alte stiri din “HOME & DECO”

Intr-o amenajare interioara, stilul industrial presupune utilizarea sau integrarea unor materiale precum betonul, metalul si a peretilor din caramida aparenta. Folosit in mod echilibrat, metalul confera casei tale un aspect elegant si permite realizarea unor elemente de design creative si complexe.
Lemnul de stejar este o esenta pretioasa si foarte populara in special in aria amenajarilor de lux. Calitatea parchetului din lemn de stejar este incontestabila, rezistand testul timpului, si ofera o serie de avantaje printre care putem vorbi si despre cresterea valorii locuintei tale.
Amenajarea locuintei capata noi si noi valente, nemaifiind vorba doar despre amplasarea unor piese de mobilier si a unor decoratiuni intr-un spatiu, ci despre starea pe care o aduce fiecarui membru din familie.
Daca detii o terasa spatioasa, dar vrei s-o acoperi pentru a crea un spatiu ferit de precipitatii, investitia intr-o pergola retractabila este o idee foarte buna. Din nenumarate puncte de vedere ea este mult superioara unui acoperis fix si prezinta o serie de avantaje pe care nu le poti intalni la alte sisteme de acoperire.