Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Solutii de siguranta electronica cu sisteme de stingere incendiu avansate

Data: 2017-08-23

Solutii de siguranta electronica cu sisteme de stingere incendiu avansate

Siguranta angajatilor si a bunurilor in cazul situatiilor de urgenta reprezinta scopul principal al oricarei companii. Prin sisteme de detectie si sisteme de stingere incediu performante acest lucru poate fi dus la buna indeplinire. 

Compania Helinick ofera solutii complete de combatere a incendiilor, reprezentant un etalon pe piata de profil. Echipamentele puse la dispozitie se remarca prin calitate si eficienta, iar echipa de specialisti este mereu pregatita sa gaseasca cele mai bune solutii, adaptate pentru cazuri particulare indiferent de complexitatea acestora. 

Sisteme de detectie si semnalizare incendiu

Detectoarele de incendiu reprezinta elemente perifrice ale instalatiei de semnalizare a incendiului. Aceasta are rolul de a depista si semnala cat mai repede posibilitatea izbucnirii unui incendiu.  

Un detector automat de incendiu eficient trebuie sa indeplineasca urmatoarele caracteristici:
- Rezistenta si functionare in conditii dificile (temperatura ridicata, umiditate, praf);
- Consum minim de energie;
- Intretinere usoara;
- Constructie simpla;
- Semnalizare optica locala.

Diferenta dintre un detector automat si unul clasic este faptul ca detectorul automat are un dispozitiv acustic incorporat pentru a avertiza persoanele supuse situatiei de urgenta. 

Compania Helinick pune la dispozitie astfel de detectoare automate, in functie de cerintele beneficiarilor:
- Detectoare automate de fum;
- Detectoare automate de temperatura;
- Detectoare automate multicriteriale. 

Sisteme de stingere incendiu

Reducerea daunelor reprezinta unul din scopurile principale ale sistemelor de stingere. Solutia traditionala pentru oprirea unui incendiu este apa, substanta de stingere cu cea mai mare eficienta. Cu toate acestea, in cazul locurilor unde exista instalatii electrice sau produse chimice, apa cauzeaza pierderi si poate intensifica arderea. 

Pentru astfel de cazuri, este nevoie de agenti de stingere care sa opreasca incendiul, minimizand pagubele. Helinick dispune de cea mai avansata solutie de stingere – MX-1230. Aceasta se remarca prin faptul ca nu are miros, culoare, este necoroziva si neconductiva si nu provoaca daune semnificative in mediul inconjurator. 

Totodata, compania pune la dispozitia celor interesati cea mai buna solutie pentru spatiile cu echipamente IT sau servere. Sistemul de stingere poarta denumirea de One-U-1230 si este un echipament profesional in combaterea incendiului. 

Sisteme de sonorizare, adresare publica si evacuare

In cazul unei situatii de urgenta, alarmarea persoanelor aflate in cladire este esentiala. Helinick dispune de echipamente profesioanale pentru a avertiza si a transmite un mesaj vocal in mod clar, constant si usor de inteles in intreg perimetrul predispus incendiului. 

Sunt specifice spatiilor mari, cu persoane numeroase (centre comerciale, magazine, hale industriale). 

Date de contact

Compania Helinick, infiintata la inceputul anului 1991, este formata dintr-o echipa de specialisti, care isi concentreaza eforturile in indeplinirea unei misiuni fundamentale: combaterea si rezolvarea problemelor de securitate si siguranta electronica. 

Experienta de peste 20 de ani pe piata de profil fac din acestia cea mai potrivita alegere pentru ca beneficiarul sa inteleaga nevoia de securitate si sa actioneze in conceperea celei mai bune solutii.  

Mai multe detalii despre serviciile companiei gasiti pe www.helinick.ro sau apeland numarul de telefon 0745 394 665. 

De asemenea, echipa poate fi contactata la adresele:
E-mail: office@helinick.ro
Sediul central: Strada Eraclie Arion, nr.4, Sector 1 013911, Bucuresti, Romania


Vizionari 653

Alte stiri din “ACTUALITATE”

In cei 28 de ani de activitate din Romania, Alukönigstahl a asigurat cele mai eficiente solutii tehnice si a realizat peste 9.000 de proiecte si constructii reprezentative in domeniul constructiilor comerciale.
CARLISLE® CM Europe a fost distins cu prestigiosul premiu olandez de sustenabilitate „Rethink Award 2023” la categoria „Resurse regenerabile”.
Alukönigstahl Romania a primit premiul Best Sustainable Building Solutions Provider la cea de a XVIII-a Gala organizata de The Diplomat Bucharest. Alukönigstahl este lider de piata si trendsetter pentru solutii sustenabile aplicate in anvelopa cladirilor din Romania.
Solar Decathlon Europe este o competitia mondiala singulara, care provoaca echipe universitare ambitioase sa proiecteze, sa construiasca si sa opereze case eficiente din punct de vedere energetic, avansate din punct de vedere tehnic, atractive si responsabile din punctul de vedere al utilizarii resurselor.