Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Soba tip semineu - amintirea vremurilor de odinioara din casa bunicilor

Data: 2018-07-26

Soba tip semineu - amintirea vremurilor de odinioara din casa bunicilor

Bunicii nostri au folosit sobe pe lemne ca sursa principala de caldura dar si ca unealta de pregatire a mancarii, chiar daca acestea aveau o forma rudimentara pe care noi, copii find nu o bagam in seama. Astazi, datorita tehnologiei avansate, soba pe lemne este o investitie nu doar de durata, ci si un element stilistic de care poti fi bucuros.

Din ce este fabricata?

Focarul sobei este din fonta, material care ofera principalul factor de calitate. Datorita acestui material, caldura se degaja din focar la scurt timp dupa aprinderea focului, iar el este rezistent fluctuatiilor mari de temperatura la care este supus.

Puterea sobelor tip semineu se alege in functie de suprafata ce necesita a fi incalzita. Modelele din otel cu samota au avantajul de a necesita mai putina curatare si intretinere datorita temperaturii ridicate din camera de ardere. Dar, pentru o caldura care sa se emane mai mult timp dupa stigerea focului, cele mai potrivite sunt sobele cu pereti de fonta.

soba-tip-semineu-pefoc-ro-focare-seminee

Care este utilitatea sobei?

Soba incalzeste camera in care este amplasata si in acelasi timp propune un design atractiv, retro-modern. Aceasta poate fi amplasata atat in spatii inguste cat si in spatii largi. Pe langa dotarile obligatorii, soba pe lemne poate fi dotata suplimentar cu clapeta, sistem de reglare automata a aerului de admisie, sticla de autocuratare si plita cu trei ochiuri, daca iti doresti cu adevarat sa te folosesti de soba ca bunicii tai.

Pe acelasi subiect:

De unde pot cumpara un termosemineu profesional la pret mic?

Un alt aspect de mentionat este designul. Modelele actuale de sobe sunt deosebit de aspectuoase si concepute special pentru a se potrivi in ambianta locuintei, indiferent de stilul de decor. Astfel poti gasi sobe ultramoderne cu picior de sustinere, in forma ovala sau sobe rustice placate cu teracota. Pentru spatii mai mici se gasesc si modele inguste.

Ce garantie are soba pe lemne de tip semineu?

Garantia sobei este de 5 ani, iar transportul este gratuit si in conditii de siguranta, din partea echipei PEFOC, pentru ca tu sa te bucuri de ea cat mai rapid.

Fie ca iti doresti o soba sau amintirea anilor petrecuti la bunici te-au trimis cu gandul la seminee rustice si vrei sa iti construiesti unul, echipa Pefoc.ro este mereu gata sa te ajute.

Deci, daca ati ajuns aici, inseamna ca doriti sa va construiti un semineu sau vreti sa aflati cat costa sau cat dureaza constructia unui semineu tip centrala ori pur si simplu cautati informatii in legatura cu modelele disponibile. Acele modele care ofera o rezistenta ridicata din punct de vedere arhitectural si termic. Mai ramane doar sa iei legatura cu echipa de profesionisti de la PEFOC.ro, care garanteaza pentru produse de calitate.

Beneficiind de o echipa tanara si dinamica de proiectare pentru semineul mult dorit, si prin experienta dobandita de-a lungul anilor in proiectarea de modele diversificate, firma PEFOC asigura viitorilor clienti garantia unei proiectari realiste, atat din punct de vedere arhitectural cat si al costurilor ulterioare de ridicare a constructiei.

Tags: soba semineu, seminee, focare, soba pe lemne, pefoc, sobe ultramoderne

Vizionari 3505

Alte stiri din “HOME & DECO”

In completarea sistemelor de ferestre si usi eficiente din punct de vedere termic, Schüco ofera o serie de solutii de umbrire, pentru a reduce supraincalzirea locuintelor pe timp de canicula.
Parchetul de lemn stratificat este solid, rezistent, stabil dimensional, usor de montat si intretinut, gata finisat si cu posibilitatea de refinisare, un bun izolant termic si intr-o multitudine de variante si nuante.
Performanta de izolare si eficienta energetica a ferestrelor au un impact semnificativ asupra consumului de energie al cladirilor si asupra mediului interior. Datorita echilibrului energetic superior, ferestrele de mansarda VELUX contribuie la reducerea consumului de energie in locuinte si implicit a facturilor la utilitati.
Pentru a ne putea bucura in voie de sezonul estival, este esential ca temperatura din interiorul locuintei sa fie una optima, benefica atat pentru lucru, cat si pentru relaxare. Potrivit specialistilor VELUX, rulourile care ofera protectie impotriva caldurii excesive sunt cea mai buna optiune pentru a crea mediul perfect in interiorul casei, dar trebuie sa tinem cont si de cateva reguli simple.