Schimbare de management la Grohe AG: Thomas Fuhr a fost numit noul Director General si Jonas Brennwald in calitate de Director General Adjunct

Data: 2019-07-19

Schimbare de management la Grohe AG: Thomas Fuhr a fost numit noul Director General si Jonas Brennwald in calitate de Director General Adjunct

● Thomas Fuhr preia functia de Director General al Grohe AG
● Jonas Brennwald a fost numit in functia de Director General Adjunct al Grohe AG si, in plus, Director General al LIXIL Water Technology EMENA

Consiliul de supraveghere al Grohe AG l-a numit pe Thomas Fuhr ca noul Director General al Grohe AG. In plus, Jonas Brennwald, actual Director de Vanzari, preia rolul de Director General Adjunct al Grohe AG si se alatura consiliului director al GROHE. Michael Mager, Director Executiv Resurse Umane & Organizare, si Stefan Gesing, Director Financiar raman membri ai consiliului director al GROHE.

Aceste numiri in conducere intra in vigoare imediat, ca urmare a demisiei lui Michael Rauterkus din functia de Director General al GROHE si Director General al LIXIL Water Technology EMENA.

"GROHE poate privi inapoi catre o evolutie remarcabila. Ne adaptam structura organizationala pentru a asigura o crestere continua in regiunea EMENA. Sunt foarte incantat sa il anunt pe Thomas Fuhr ca noul CEO al GROHE. Este un lider de succes si cu experienta in Operatiuni si Tehnologie si va contribui la integrarea activelor de productie si tehnologie ale GROHE in amprenta globala LIXIL", spune Bijoy Mohan, Director General al LIXIL International.

grohe_thomas_fuhr-director-general

Foto: Thomas Fuhr preia functia de Director General al Grohe AG

Pe langa aceste schimbari, Jonas Brennwald este numit in functia de Director General Adjunct al Grohe AG si Director General al LIXIL Water Technology in EMENA. Acesta va fi responsabil pentru cresterea afacerii GROHE in Europa, Orientul Mijlociu si Africa de Nord, folosindu-se de capacitatile, activele si brand-urile globale ale LIXIL. "Sunt foarte bucuros sa il avem pe Jonas in echipa de lideri GROHE si sa conduca LIXIL Water Technology in regiunea EMENA. El va lua parte la continuarea cresterii GROHE", spune Mohan.

"Un aspect important va fi aprofundarea relatiilor noastre cu clientii si o mai buna utilizare a potentialului vast al retelei noastre in Europa, Orientul Mijlociu si Africa de Nord”.

grohe_jonas_brennwald-director-general-adjunct

Foto: Jonas Brennwald a fost numit in functia de Director General Adjunct al Grohe AG si, in plus, Director General al LIXIL Water Technology EMENA

Dupa mai mult de 12 ani, Michael Rauterkus, Director General al Grohe AG, pleaca de la GROHE, la propria cerere. De la venirea sa in noiembrie 2006, el a contribuit cu succes la dezvoltarea pozitiva a companiei, initial ca sef de vanzari pentru regiunea Europei Centrale si Managing Director al Grohe Germania, iar din iunie 2009, in calitate de Presedinte pentru Europa. In octombrie 2011, a devenit Director de Vanzari al Grohe AG, responsabil pentru regiunile EMEA si America. In 2015, Michael a fost numit CEO al GROHE. Sub conducerea sa, GROHE a crescut in EMENA de doua ori fata de dezvoltarea pietei in ultimii 5 ani - prin inovatie in tehnologie si prin introducerea solutiilor complete de baie.

Pe acelasi subiect:

Ai pana la 50% reducere la gama de produse Grohe: e momentul sa cumperi sisteme dus performante

Cu solutiile IOT (Internet Of Things), GROHE este acum in fruntea industriei. "As dori sa-i multumim lui Michael Rauterkus pentru marele sau angajament, care sta la baza puterii inovatoare a GROHE si a succesului constant. Sub conducerea sa, GROHE a devenit lider global in aceasta industrie", spune Bijoy Mohan.

Despre Thomas Fuhr
Thomas Fuhr a preluat functia de Director Executiv al Grohe AG in 2013, fiind responsabil de productie, achizitii, logistica, calitate, tehnologie, cercetare, dar si dezvoltare si durabilitate. In plus, el conduce categoria de baterii in cadrul LIXIL Water Technology. inainte de pozitia sa la GROHE, Thomas Fuhr a lucrat 22 de ani la Mercedes-Benz. A detinut diverse functii in dezvoltare, productie, calitate, logistica si achizitii in Germania, India, SUA si Marea Britanie.

Despre Jonas Brennwald
Din 2012, Jonas Brennwald conduce din pozitia de Director de Vanzari diverse regiuni pentru GROHE. Inainte de a se alatura grupului GROHE, el a detinut numeroase functii de conducere pentru brand-uri importante, printre care Mars, Ecolab, Goodyear Dunlop si furnizorul pentru industria auto Dorman.

Pentru mai multe informatii, va rugam vizitati: www.grohe.com
Urmariti-ne pe canalele noastre de social media: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn si YouTube.

Despre GROHE

GROHE este un brand de renume mondial pentru solutii complete de baie, bucatarie si accesorii si are in total peste 6.000 de angajati, dintre care 2.400 se afla in Germania. GROHE face parte din LIXIL Group Corporation din 2014. Ca brand international, GROHE urmareste valorile de brand ale tehnologiei, calitatii, designului si durabilitatii, incercand sa ofere "Pure Freude an Wasser". GROHE a dezvoltat noi categorii de produse inca de la infiintarea sa. Acestea includ sistemele de apa GROHE Blue si Red si sistemul de securitate a apei GROHE Sense, recent introdus, care este o componenta inovatoare pe piata in crestere a tehnologiei smart home. Inovatia, design-ul si dezvoltarea sunt strans aliniate una de alta si sunt pastrate pe site-ul german ca un proces integrat. Prin urmare, produsele GROHE poarta garantia calitatii "Made in Germany". Numai in ultimii zece ani, mai mult de 300 de premii de design si inovare, precum si mai multe clasari de top la Premiul German de Sustenabilitate au confirmat succesul GROHE. GROHE a fost primul din industrie care a castigat premiul CSR al guvernului german si a fost, de asemenea, prezentat in renumitul clasament al revistei Fortune® Top 50 companii care “Schimba lumea”.

Despre LIXIL 

LIXIL realizeaza produse de pionierat dedicate apei si locuintelor, care solutioneaza zilnic provocarile din viata reala, facand ca locuintele mai bune sa devina o realitate pentru toata lumea, peste tot. Bazandu-ne pe mosternirea noastra japoneza, cream tehnologii de varf si inovam pentru a face produse de inalta calitate care transforma casele. Dar diferenta LIXIL este modul in care facem acest lucru; printr-un design cu sens, cu spirit antreprenorial, cu daruire pentru imbunatatirea accesibilitatii in toate si o crestere economica responsabila. Abordarea noastra prinde viata prin branduri de top din industrie, printre care INAX, GROHE, American Standard si TOSTEM. Peste 70.000 de colegi care opereaza in peste 150 de tari sunt mandri sa faca produse care ating viata a peste un miliard de oameni in fiecare zi.

Aflati mai multe pe www.lixil.com.

GROHE
Feldmühleplatz 15 • 40545 Düsseldorf • Telefon: +49(0)211/9130-3030 • www.grohe.com

Vizionari 312

Alte stiri din “ACTUALITATE”

Xella Romania, producator de sisteme eficiente energetic pentru constructii, a lansat platforma digitala “Planeta YTONG”, un spatiu virtual unde comunitatea de profesionisti se intalneste cu consumatorul, se informeaza corect si colaboreaza eficient, pentru a dezvolta impreuna constructii durabile, sanatoase si performante energetic.
Master Engineering produce in sediul sau din Bucuresti sub brandul Solutii Pompare Fluide, grupuri de pompare a apei. Pe langa solutiile oferite cu produse pentru aplicatii industriale, irigatii, apa uzata, stingere incendiu sau pentru cele rezidentiale, Master Engineering ofera consultanta tehnica necesara identificarii celor mai bune solutii pentru proiectele sau aplicatiile clientului
Xella Romania, producator de sisteme eficiente energetic pentru constructii, a creat un fond de solidaritate dedicat sustinerii comunitatilor locale in lupta impotriva COVID-19, in care a fost directionata in prima etapa suma de 150.000 lei pentru actiuni de sprijin imediat
Inchideri de magazine din cauza crizei de generate de Covid-19. Albrecht Hornbach considera „amar“ faptul ca succesul anului financiar incheiat se estompeaza din cauza vestilor, care se modifica de la ora la ora, legate de criza generata de Covid-19.