Reynaers Aluminium Romania: Industria de constructii nu se confrunta inca cu intreruperi ale activitatii

Data: 2020-03-26

Reynaers Aluminium Romania: Industria de constructii nu se confrunta inca cu intreruperi ale activitatii

Reynaers Aluminium Romania, parte a liderului european pe segmentul solutiilor de aluminiu pentru sectorul de constructii, isi desfasoara activitatea in conditii normale si livreaza in continuare catre proiectele de constructii aflate inca in derulare. Potrivit companiei, contextul pandemiei cu noul coronavirus COVID-19 nu a afectat inca semnificativ sectorul de constructii, chiar daca importurile se deruleaza cu usoare intarzieri, pe santierele din tara activitatea continua si apar comenzi pentru proiecte noi.

Potrivit companiei, conducerea a luat masuri proactive pentru a se asigura ca vor livra fara probleme si au sporit stocurile de produse cu rulaj mare, precum si pe cele unde exista dependenta de un singur furnizor. Contactul cu furnizorii din regiunile afectate este mentinut zilnic, pentru evitarea eventualelor blocaje, situatia fiind inca sub control.

Ne confruntam cu o situatie noua, ca toata lumea, si inca nu putem estima pe termen mediu si lung care vor fi repercusiunile la nivel de business. Anticipam ca riscurile de luat in seama in perioada urmatoare vor fi impredictibilitatea economica si riscul valutar. Prioritatea noastra principala in acest moment este siguranta echipei interne si a celor cu care lucram. Cei mai multi dintre colegii nostri isi desfasoara activitatea de acasa, iar pentru cei care necesita deplasarea la locul de munca am luat toate masurile de prevenire astfel incat sa lucreze in conditii de siguranta.”, a declarat Daniel Popa, Country Manager Reynaers Aluminium Romania.

Daniel Popa, Country Manager Reynaers Romania

In ceea ce priveste efectele pe care le va lasa la nivel economic si pe piata de constructii aceasta pandemie, in cazul in care aceasta situatie se va prelungi si vor aparea noi restrictii de la guvern pentru prevenirea extinderii pandemiei, compania anticipeaza o scadere a pietei de constructii pentru acest an. 

Pe acelasi subiect:

Reynaers Aluminium bugeteaza investitii de circa 1.400.000 euro pentru urmatorii 5 ani

In prezent, Reynaers Aluminium Romania are in desfasurare mai multe proiecte printre care se numara One Floreasca City, Record Park, tiriac Tower, Campus 6, Aviatiei Park, Lidl, Sema Park, Electroputere Craiova, Sema Park, Arossa Residence s.a.m.d.

Despre Reynaers Romania

Reynaers Aluminium, parte a grupului Reynaers, este unul din liderii europeni specializati in dezvoltarea solutiilor durabile din aluminiu pentru usi, ferestre, pereti cortina, sisteme glisante, parasolare si sere. La nivel global, produsele Reynaers Aluminium se comercializeaza in 70 de tari. Infiintat in 1965, grupul Reynaers, cu sediul in Duffel, Belgia, are peste 2.322 de angajati, in peste 40 de tari, la nivel mondial si a incheiat anul 2019 cu o cifra de afaceri de 580 milioane euro. 

reynaers-aluminium-usi-ferestre-sisteme-glisante-pereti-cortina-sisteme-glisante-parasolare

Prezenta pe piata locala din 2006, Reynaers Aluminium Romania a cunoscut o crestere rapida pe piata de profil, produsele adresandu-se proiectelor rezidentiale, comerciale, office sau industriale. Printre lucrarile de referinta se numara Oregon Park, Brasov Business Park, Promenada Mall, Afi Business Park, Amber Gardens, One Charles de Gaulle, One Herastrau Plaza, One Floreasca City, tiriac Tower, The Light, Rahmaninov Residence, Aviatiei Park, Catedrala Mantuirii Neamului, Arctic Gaiesti etc.

Reynaers Aluminium Romania a fost desemnat in 2019 cel mai bun furnizor de materiale din industria de real-estate in cadrul galei CIJ Awards.

Vizionari 230

Alte stiri din “ACTUALITATE”

Firma AMRO Electric vine cu o serie de sisteme de iluminat ambiental cu LED-uri, special concepute pentru mobilier si casa.
Oferte speciale pentru serviciile de cadastru si intabulare!
Proprietarii si cumparatorii asteapta in continuare.