Programul Netatmo Pro, unul dintre cele mai avansate sisteme pentru case inteligente, lansat de Legrand

Data: 2020-12-08

Programul Netatmo Pro, unul dintre cele mai avansate sisteme pentru case inteligente, lansat de Legrand

Grupul Legrand, specialistul global in infrastructuri electrice si digitale, anunta lansarea programului Netatmo Pro, unul dintre cele mai avansate sisteme in domeniul energiei si al sigurantei, pentru case inteligente. 

Produsele reprezinta cele mai populare alegeri pe care consumatorii le fac cand vor sa isi transforme casa intr-una mai eficienta energetic sau mai sigura. De exemplu, unul dintre produsele vedeta incluse in acest program este Camera inteligenta de exterior, singura camera de supraveghere care distinge intre oameni, animale si masini, fara ca utilizatorii sa fie nevoiti sa plateasca taxe suplimentare de abonament.

Legrand este sinonim cu inovatia, iar sistemele noastre pentru case inteligente ilustreaza determinarea noastra de a oferi consumatorilor performante de top si cele mai noi inovatii disponibile in industrie. Cand vine vorba despre Netatmo Pro, vorbim despre siguranta alegerilor potrivite, produsele incluse in acest program fiind potrivite pentru clientii care isi doresc confort, dar si securitate la cel mai inalt nivel. Suntem entuziasmati de lansarea acestui program pe plan local, mai ales fiindca stim ca exista o nisa de piata si in Romania dispusa sa investeasca in calitate si tehnologie de varf.” a declarat Calin Pascalau, Director General Legrand Romania.

Programul Netatmo Pro cuprinde 2 game: una dedicata sigurantei si una energiei. Gama dedicata sigurantei este formata din solutii cu ajutorul carora utilizatorii isi pot proteja casa atat in interior, cat si in exterior, fara alte costuri suplimentare. Aceasta este compusa din camera inteligenta de exterior, camera inteligenta de interior, senzorii inteligenti pentru usa si fereastra, sirena inteligenta de interior si detectorul inteligent de fum. 

Citeste si:

VELUX Active: ferestre de mansarda controlate automat pentru case inteligente

Camera inteligenta de exterior este singura camera de exterior care distinge intre persoane, animale si masini, fara taxe suplimentare de abonament. Aceasta este un inlocuitor „inteligent” pentru o lampa clasica destinata fatadei casei, trimite alerte foarte precise si ofera posibilitatea vizualizarii in timp real a proprietatii, cu o detectie de pana la 20m.

Mai mult, se pot seta 4 zone din raza vizuala pentru excludere sau inregistrare si ofera protectie IP66, imagine FullHD (1080p), setari de confidentialitate pe zone tinta si inregistrare pe card, FTP, Dropbox sau iCloud. Camera inteligenta de exterior este compatibila cu Apple HomeKit, Alexa, Google Assistant si IFTTT si este disponibila si in varianta cu sirena integrata (alarma de 105dB). 

Cu un design de exceptie, Camera inteligenta de interior este o camera cu recunoastere faciala care trimite alerte in timp real. Aceasta recunoaste persoane, animale sau miscari si dispune de doua moduri de functionare: AWAY si HOME, setari de confidentialite, stocare gratuita (toate inregistrarile aflate pe card sunt criptate) si imagine FullHD (1080p), oferind o calitate buna a imaginii si in conditii de iluminare slaba. 

netatmo-pro

Senzorii inteligenti pentru usa si fereastra asigura un nivel superior de securitate. Acestia se instaleaza usor, atat in interior cat si in exterior, usile si ferestrele echipate cu senzorii inteligenti Netatmo putand semnala in timp real atunci cand este fortata patrunderea in casa. Mai mult, utilizatorii pot verifica direct in aplicatie daca usile si ferestrele echipate cu senzorii inteligenti Netatmo sunt deschise sau inchise si pot seta sa primeasca o alerta atunci cand acestea sunt tinute deschise prea mult timp. Senzorii inteligenti pentru usa si fereastra functioneaza cu doua baterii AAA, avand o autonomie de aproximativ 1 an si o disponibilitate de maxim 12 senzori pe o camera. Senzorii se conecteaza direct la camera video de interior, dispun de protectie IP67 si sunt compatibili cu AppStore, Google Play si IFTTT.

Gama dedicata energiei cuprinde solutii eficiente si elegante atat pentru locuinte individuale dotate cu centrale termice proprii, cat si pentru locuinte colective cu incalzire centralizata (pachetul pentru incalzire centralizata nu poate fi instalat in cazul unui sistem cu centrala proprie, releul acestuia neputand controla o centrala termica).

legrand-netatmo-pro

Cu un design minimalist by Starck si display e-paper, termostatul inteligent dispune de un algoritm inteligent pentru economisirea energiei (datorita functiilor de auto-adaptare si verificare). Atat termostatul cat si “hub-ul” au relee pentru controlul centralei termice, oferind posibilitatea includerii mai multor zone si locuinte in aceeasi aplicatie. Termostatul inteligent poate fi controlat local (manual), dar si de la distanta (smartphone, tableta, computer), interfata aplicatiei fiind foarte clara si intuitiva. De asemenea, utilizatorii pot beneficia de un raport lunar pentru economisirea energiei, avand acces la istoricul de functionare al termostatului – temperaturi, analiza programelor folosite, comparatii, estimari si sfaturi personalizate pentru optimizarea consumului de energie. Acesta functioneaza pe baterii, se poate instala atat cu fire, cat si wireless si este compatibil cu peste 1500 de centrale termice, dar si cu Apple HomeKit, Alexa, Google Assistant si IFTTT, permitand astfel controlul vocal.

Produsele Netatmo Pro se adreseaza publicului specializat (electricieni, instalatori, instalatori sisteme de securitate etc.) care doresc sa ofere clientilor lor unul dintre cele mai inovatoare sisteme disponibile pe piata, precum si o garantie extinsa de 4 ani. In plus, compania ofera cursuri de specializare, pentru ca cei interesati sa devina parteneri certificati Legrand Romania.

Despre Netatmo

Pentru a-si consolida prezenta in sectorul IoT, Grupul Legrand a achizitionat in noiembrie 2018 compania franceza Netatmo, lider in domeniul solutiilor de casa inteligenta.

Fondata in 2011, Netatmo dezvolta produse electronice de ultima generatie, intuitive si cu un design contemporan, produse premiate la nivel international atat pentru design, cat si pentru tehnologiile utilizate. Cu adevarat inteligente, produsele inovatoare Netatmo ofera o experienta perfecta care ii ajuta pe utilizatori sa creeze o casa mai sigura, mai sanatoasa si mai confortabila.

Netatmo proiecteaza cu atentie mecanica, electronica si software-ul incorporat al tuturor produselor la cele mai inalte standarde. Aplicatiile mobile si web sunt concepute pentru a fi simplu de folosit, oferind totusi o experienta bogata pentru utilizatori.

Despre Legrand

Legrand este specialistul global in infrastructuri electrice si digitale. Solutiile sale complete pentru toate tipurile de cladiri – rezidentiale, comerciale, de birouri, invatamant, centre de date, spitale si alte centre de sanatate, hoteluri si constructii industriale il fac un etalon in domeniu pentru utilizatorii din intreaga lume.

Bazandu-se pe un program in care sunt implicati toti angajatii si partenerii cheie, strategia Legrand pentru o crestere sustenabila include lansarea constanta de produse si servicii de inalta tehnologie adaptate la nevoile si cerintele pietei.

Legrand a raportat vanzari de aproximativ 6,6 miliarde de euro in 2019. Compania este listata la Euronext Paris si este o componenta notabila a indicilor bursieri CAC 40 (cod ISIN FR0010307819).

In Romania si Republica Moldova, Grupul Legrand este prezent de peste 20 de ani si comercializeaza, prin intermediul distribuitorilor sai, cele mai variate si inovatoare produse din domeniul electric sub umbrela a 15 marci de top dintre care cele mai reprezentative sunt: Legrand, BTicino, Zucchini, Cablofil, Netatmo.

www.legrand.ro

Tags: legrand, case inteligente, netatmo, Netatmo Pro, siguranta, camera inteligenta de exterior, camera inteligenta de interior, senzori inteligenti usa, senzori inteligenti fereastra, sirena inteligenta de interior, detector inteligent de fum


Vizionari 258

Alte stiri din “ACTUALITATE”

Se spune ca de Craciun sa fii mai bun. Adevarul este ca bunatatea o manifestam prin fiecare gest marunt de-a lungul anului. Alma Parchet te indeamna sa cumperi o papusa decorativa, sustinand in acelasi timp educatia copiilor
Alukönigstahl, lider pe piata sistemelor din aluminiu si otel, implineste 25 de ani de performanta si inovatie in Romania. Pioniera in industria anvelopelor pentru cladiri, compania si-a adus contributia, de-a lungul unui sfert de secol, la peste 6.000 de proiecte si constructii reprezentative pentru care a identificat solutii arhitecturale complexe, menite sa optimizeze eficienta energetica si sustenabilitatea.
Knauf Insulation este furnizor agreat de solutii sustenabile pentru cladirile rezidentiale, toate produsele din vata minerala de sticla, vata minerala bazaltica cu tehnologia ECOSE® precum si placile din fibra de lemn fiind recomandate pentru utilizarea in izolarea cladirilor verzi ce urmeaza a fi certificate ROGBC.
In perioada 28 septembrie - 30 noiembrie 2020 cumpara minimum 200 mp de vata minerala de sticla UNIFIT 035 (100 mm), AKUSTIK BOARD (100 mm) si MINERAL PLUS 037 (100 mm) si primesti pe loc, pentru fiecare 200 mp cumparati, cate 1 rola de HOMESEAL LDS 35.