Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Produse metalurgice procesate gata de montaj

Articol postat de: H Metal Data: 2018-12-19

Produse metalurgice procesate gata de montaj

Suntem un partener de incredere al clientilor nostri, carora le oferim produse si servicii de calitate, cotate la cele mai inalte standarde.

H Metal distribuie pe piata interna urmatoarele produse metalurgice:

- tevi laminate la cald / trase / formate la rece, sudate / zincate;
- table laminate la cald / rece / zincate / striate / cutate;
- benzi laminate la cald / rece / zincate;
- profile laminate la cald, tip: INP, IPE, UNP, UPE, HEA, HEB, HEM, cornier;
- produse din inox: tevi, laminate, table;
- produse din aluminiu: tevi, laminate, table;
- produse metalurgice procesate (manoperizate) prin ambutisare, gaurire prin stantare, debitari mecanice la ghilotina, debitari cu plasma / oxigaz, zincare, vopsire in camp electrostatic.

Pe acelasi subiect:

Avantajele produselor metalurgice manoperizate

Faptul ca avem o experienta acumulata in toti anii de activitate reusim sa gasim impreuna cu clientii nostri cele mai bune solutii pentru lucrarile lor. Astfel a aparut si necesitatea de a le oferi o gama de produse metalurgice manoperizate pentru a fi livrate gata de montaj la santier. Utilizarea acestor produse aduc beneficii economice si de timp clientilor nostri.

debitare-profile-la-dimensiune-hmetal

Prin ambutisare se pot realiza profile cunoscute cum ar fi: corniere cu laturi egale sau inegale, profile U, profile C, profile Z, avand diverse dimensiuni ale bazei si aripilor. Tot prin ambutisare se pot realiza diferite tipuri de profile atipice, in afara standardelor ca forma si dimensiuni cat si diverse piese / semifabricate.

otel-rotund-45-mm-frezat

Debitarea mecanica la ghilotina este utilizata pentru a realiza diferite dimensiuni atipice si in afara standardelor de platbanda / otel lat, foi de tabla, etc. Iar prin debitarea cu plasma / oxigaz se pot taia produse metalurgice cu grosimi mari, in special tabla groasa, tevi groase, profile, etc,.

tabla-debitata-dupa-forma

De asemenea, utilizam vopsirea in camp electrostatic prin care se obtine acoperirea suprafetelor calitativ superioara fata de modalitatile de vopsire conventionale.

profil-ambutisat-din-tabla-zincata

Despre H Metal

H Metal, societate de distributie de produse metalurgice, este una dintre putinele firme de pe piata din Romania care poate satisface cea mai importanta necesitate a clientilor: aceea de a economisi timp si energie in scopul gasirii celor mai bune materiale si servicii de profil. 

Furnizam o gama foarte mare de produse, fiind mereu la curent cu stocurile producatorilor si al stockholderilor.

Pentru ultimile noutati urmariti-ne pe https://www.facebook.com/HMetalRo/


Vizionari 1046

Alte stiri ale companiei H Metal

Atunci cand doriti sa va protejati proprietatea impotriva escaladarii, o solutie adecvata este capacul metalic cu suport tip bradut pentru montaj sarma ghimpata.
Imprejmuirea, fie ca este vorba de un teren, spatiu productie / depozitare sau orice alta locatie presupune alocarea unui buget insemnat in functie de scop.
Cea mai buna metoda de a proteja cornierul metalic contra coroziunii este zincarea termica. Prin introducerea in baia de zinc topit la o temperatura de cca 450 grade celsius, cornierul este acoperit cu un strat protector de zinc.
Profilele ambutisate la rece sunt folosite in foarte multe domenii de activitate: constructii, uz industrial, masini - camioane - rigidizari / intariri sasie / podele, industria de panificatie, sisteme de depozitare sau pentru acoperit aticuri, ziduri, garduri.
Oricine construieste un gard isi doreste ca acesta sa reziste cat mai mult in timp. Gardul este de multe ori chiar o constructie pe viata, astfel ca decizia de achizitie a materialelor de gard trebuie facuta dupa o buna informare asupra tuturor aspectelor.
Intr-o amenajare interioara, stilul industrial presupune utilizarea sau integrarea unor materiale precum betonul, metalul si a peretilor din caramida aparenta. Folosit in mod echilibrat, metalul confera casei tale un aspect elegant si permite realizarea unor elemente de design creative si complexe.
Gardul reprezinta in primul rand un element de securitate pentru proprietatea ta, indiferent de destinatia acesteia. Pentru imprejmuirea unor suprafete mari de teren care deservesc gradini, terenuri sportive sau suprafete agricole, recomandam ca varianta economica un gard din plasa impletita zincata.
Anumite proprietati si facilitati necesita un nivel de securizare ridicat. Gardurile metalice de inalta securitate sunt concepute pentru a lupta impotriva accesului fortat si creaza o bariera solida, greu de incalcat in jurul zonelor in care siguranta publica este in pericol.
Sistemele constructive bazate pe o structura din otel ofera avantaje considerabile pentru proiectele urbane, care au loc in mijlocul orasului, unde viteza de constructie si spatiul minim de depozitare a materialelor la fata locului sunt esentiale.
Balustrada de interior are un impact semnificativ asupra spatiului in care este montata, indiferent ca este vorba de o locuinta privata, institutii publice, spatii comerciale sau HORECA. Aceasta trebuie sa indeplineasca atat aspecte practice, cat si estetice.

Alte stiri din “CONSTRUCTII”

Economisirea energiei este mai importanta astazi decat oricand, mai ales in sectorul constructiilor. Ferestrele sunt componente importante pentru un echilibru climatic bun al cladirilor, motiv pentru care este esentiala exploatarea potentialul existent de economisire a energiei.
In cadrul Lauch & Award Gala Investing in Property din 9 iunie, Alukönigstahl a primit trofeul “Sustainable Aluminum Solution” pentru anul 2021.
Utilizarea corespunzatoare a unei astfel de supape garanteaza, mai mult sau mai putin, siguranta unui echipament, utilaj, dar si a angajatilor companiei. In functie de materialul din care sunt confectionate, supapele de siguranta pot rezista la temperaturi incredibile: +400 grade Celsius si -270 grade Celsius.
Locuirea intr-o casa construita conform criteriilor de constructie ecologice afecteaza pozitiv starea de bine a oamenilor si protejeaza mediul, reducand consumul si poluarea. Dar, care sunt caracteristicile care definesc o casa durabila? O locuinta durabila va permite sa reduceti impactul asupra mediului atat pe termen scurt, cat si pe termen lung.