Peste 20.000 de clienti au participat la campania de reutilizare a brazilor de Craciun a retailerului Leroy Merlin

Articol postat de: Leroy Merlin Data: 2021-01-22

Peste 20.000 de clienti au participat la campania de reutilizare a brazilor de Craciun a retailerului Leroy Merlin

In luna ianuarie, Leroy Merlin Romania continua campania de colectare si reutilizare a brazilor de Craciun. Astfel, pentru cel de-al saselea an la rand, clientii au fost incurajati sa returneze bradul uscat in magazinele Leroy Merlin din intreaga tara, fiind rasplatiti cu un voucher de cumparaturi in valoare de 25 lei. Campania se va termina la finalul acestei luni.

Un numar de peste 20.000 de clienti au decis sa se alature campaniei in primele 2 saptamanii ale acestui an, aducand in sediile Leroy Merlin din intreaga tara peste 22.000 de brazi uscati. Pana la finalul lunii, compania preconizeaza ca numarul de brazi colectati va depasi 40.000.

Toti brazii colectati urmeaza sa fie maruntiti si transformati in peleti (combustibil ecologic) si compost (ingrasamant pentru gradini sau terenuri agricole), devenind o alternativa importanta la combustibilii conventionali.

campanie-reutilizare-brazi-leroy-merlin

Campania de colectare a brazilor de Craciun a devenit deja o traditie in comunitatile din care facem parte si este, alaturi de alte actiuni relevante intreprinse de Leroy Merlin, un element cheie in ceea ce priveste initiativele de dezvoltare durabila. Credem in necesitatea strigenta a actiunilor de sustenabilitate si in importanta acestora in atingerea obiectivului Grupului ADEO, -20% impact CO2 pana in 2025 si le multumim tuturor clientilor nostri ca sunt alaturi de noi in demersul de minimizare a impactului asupra mediului inconjurator” declara Frederic Lamy, CEO, Leroy Merlin Romania.

voucher-cadou-campanie-brazi-Leroy-Merlin

Din grija fata de mediu, toti brazii comercializati de retailerul francez provin din pepiniere special create pentru plantarea, cresterea si taierea brazilor de Craciun. Acestea sunt amplasate exclusiv pe teren agricol de mari dimensiuni, contribuind astfel la diminuarea emisiilor de dioxid de carbon.

Despre Leroy Merlin

LEROY MERLIN este liderul european al pietei de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat pe constructii, decoratiuni si gradinarit. Companie inovatoare din cadrul ADEO, LEROY MERLIN detine 800 de magazine in 15 tari din Europa, Asia, Africa si America de Sud. Peste 115.000 de colegi fac parte din familia LEROY MERLIN. Aflata intr-un progres constant, compania ADEO a devenit cea mai mare companie franceza de pe piata internationala. In prezent, companiile grupului ADEO sunt recunoscute peste tot in lume prin numeroasele premii “Great Place to Work Institute”.

In Romania functioneaza 18 magazine LEROY MERLIN, cu peste 2000 de angajati in 13 orase: Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiesti, Brasov, Constanta, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Bacau, Iasi, Timisoara si Oradea.

Tags: Leroy Merlin, brazi, Craciun, campanie, voucher


Vizionari 361

Alte stiri din “ACTUALITATE”

Cu GROHE X, LIXIL EMENA lanseaza prima platforma digitala din domeniu pentru brandul sau, lider mondial de produse sanitare, GROHE. Vizitatorii hub-ului au posibilitatea de a-si crea propria experienta GROHE datorita continutului multimedia informativ si inspirational, adaptat nevoilor partenerilor de afaceri si consumatorilor.
Se spune ca de Craciun sa fii mai bun. Adevarul este ca bunatatea o manifestam prin fiecare gest marunt de-a lungul anului. Alma Parchet te indeamna sa cumperi o papusa decorativa, sustinand in acelasi timp educatia copiilor
Alukönigstahl, lider pe piata sistemelor din aluminiu si otel, implineste 25 de ani de performanta si inovatie in Romania. Pioniera in industria anvelopelor pentru cladiri, compania si-a adus contributia, de-a lungul unui sfert de secol, la peste 6.000 de proiecte si constructii reprezentative pentru care a identificat solutii arhitecturale complexe, menite sa optimizeze eficienta energetica si sustenabilitatea.
Grupul Legrand, specialistul global in infrastructuri electrice si digitale, anunta lansarea programului Netatmo Pro, unul dintre cele mai avansate sisteme in domeniul energiei si al sigurantei, pentru case inteligente.