Mobilier de bucatarie la comanda realizat prin iscusinta mesterilor italieni

Articol postat de: My Kitchen Data: 2019-07-09

Mobilier de bucatarie la comanda realizat prin iscusinta mesterilor italieni

Te muti la casa noua si vrei sa-ti amenajezi bucataria sau a trecut ceva timp de cand nu ai renovat si vrei sa schimbi inclusiv aspectul acestei camere? Indiferent de situatie, bucataria trebuie sa reflecte caracterul persoanelor si trebuie sa se potriveasca necesitatilor acestora. Astfel de rezultate se pot obtine prin alegerea unui mobilier bucatarie la comanda, intocmit special pentru preferintele tale. 

Mobilierul de bucatarie este cel care va da tonul incaperii, precum si elementul principal de la care trebuie sa porneasca amenajarea unei asemenea incaperi. Iar realizarea lui la comanda nu poate decat sa faca lucrurile mai facile. Optand pentru un mobilier la comanda rezultatele vor fi intocmai cum ti le-ai imaginat, in plus avand si posibilitatea sa oscilezi in alegerea modelului cu stilurile si tendintele in domeniu.

Amenajarea unei bucatarii realizata in functie de dimensiunile zonei disponibile

Bucataria este una dintre cele mai utilizate camere dintr-o locuinta, prin urmare este vital sa te simti bine in aceasta incapere. Lucru care poate fi obtinut daca atmosfera creata iti permite acest lucru. Iar o atmosfera corespunzatoare poate rezulta prin intermediul unor alegeri ptrivite in materie de mobilier bucatarie la comanda.

Sa incepem cu bucatariile mici sau foarte mici. Esential pentru a obtine un rezultat bun este sa pornesti prin conceperea unei schite care sa fie bine conturata si care sa reflecte spatiul de care dispui si ce doresti sa implementezi in bucataria ta. 

Pe acelasi subiect:

E simplu sa amenajezi bucatarii moderne! Afla cum si de unde alegi cele mai cool piese de mobilier

Pentru astfel de spatii mici, solutia cea mai recomandata de specialistii in domeniu este optarea pentru realizarea unui mobilier bucatarie la comanda.

Avantajele sunt ca vei putea utiliza la maxim spatiul, mobila se va incadra perfect si poti sa alegi culori si finisaje care vor avantaja spatiul mic. Sunt recomandate, in acest sens, culorile si finisajele deschise, pale care vor amplifica efectul de lumina din incapere. Opteaza pentru decoratiuni, mai ales perdele, in aceleasi culori deschise pentru a maximiza efectul.

mobilier-bucatarie-la-comanda-my-kitchen

Cand vorbim despre bucatariile mari si amenajarea acestora, primul lucru pe care trebuie sa il retinem este faptul ca acest spatiu este mult mai permisiv. Aceasta permisivitate permite sa se oscileze intre stilurile alese, dar mai ales sa se organizeze piesele de mobilier in moduri diferite, dar si a electrocasnicelor si a decoratiunilor. O bucatarie mai mare permite si o desfasurare mult mai facila a activitatii de gatit, iar din perspectiva spatiului de depozitare, acesta poate fi din abundenta. 

Prin urmare, alegand mobilierul de bucatarie tineti cont de cat de des gatiti, de ce ustensile si electrocasnice aveti nevoie, pentru a le putea incorpora cu usurinta in mobilier si pentru a crea un efect de continuitate.

Bucataria Segni - mai mult decat un simplu model de bucatarie

Modelul de mobilier bucatarie la comanda Segni este un melanj intre mai multe elemente. Este un concept unic care imbina zona de gatit cu zona de luat masa cu living-ul, iar la preferinta si cu biroul sau biblioteca, creand un spatiu fluid si omogen.

Pentru crearea unei astfel de bucatarii se utilizeaza doar elemente naturale precum marmura de inalta calitate si elemente de stejar care provin de la trunchiuri cu o vechime mare, escavate si tratate corespunzator acestui material uimitor din punctul de vedere al calitatii.

mobilier-bucatarie-la-comanda

Pentru crearea unui efect modern se utilizeaza fronturi din bronz, realizate printr-o procedura de profilare speciala. Coloanele mobilei sunt realizate pentru a crea un mobilier continuu, de la pardoseala pana la tavan, astfel creandu-se un fundal pentru bucatarie discret si unitar. Spatiul corpurilor este functional, cu polite realizate din structuri metalice din bronz.

MyKitchen.ro iti ofera optiuni pentru mobilier bucatarie la comanda de inalta calitate, care ofera finete in detalii si o imagine de ansamblu moderna si functionala.

Date contact:
Email: info@mykitchen.ro
Tel: 0749 032 522/ 0740 315 295

Vizionari 154

Alte stiri din “HOME & DECO”

Proges aduce pentru prima oara in Romania cel mai nou si inovativ parchet - singurul parchet laminat rezistent la apa - AQUA STEP
Tehnica de forjare a metalului a evoluat foarte mult in ultimele decenii
Accentele puse pe un mobilier deosebit, corpuri de luminat, draperii, perne sau o mocheta care atrag prin stil si culoare, sunt elemente centrale care pot influenta orice design interior.