Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Masinile de spalat Indesit Company, cele mai bune din Europa

Data: 2014-07-25

Masinile de spalat Indesit Company, cele mai bune din Europa
Masinile de spalat Indesit Company au fost desemnate cele mai bune din Europa din punct de vedere al etichetarii energetice si al designului ecologic.

In conformitate cu proiectul ATLETE II, co-finantat de Comisia Europeana, doar modelele Indesit si Miele au fost considerate conforme, fara nevoia aplicarii unor masuri corective.

Proiectul european ATLETE II a testat, pentru prima data in acest an cele mai vandute masini de spalat din Europa in vederea conformitatii etichetarii energetice si a designului ecologic cu cererile legale. Rezultatele analizei, efectuate pe un panel reprezentativ de produse, ce au fost prezentate pe 4 iulie la birourile Enea din Roma, au aratat ca doar masinile de spalat Indesit Company si Miele au fost in conformitate cu parametrii de control si, prin urmare, nu au avut nevoie de masurile corective aplicate celorlalti producatori.

Aceasta recunoastere adusa produselor Indesit Company – in ambele linii Indesit si Hotpoint – sporeste suprematia companiei in sectorul masinilor de spalat din Europa.

Promovat de ISIS (Institutul de Studii pentru Integrarea Sistemelor), CECED (Consiliul European al Producatorilor de Echipamente Casnice), ENEA si altii, co-finantat de Comisia Europeana, proiectul verificarii conformitatii a studiat atat parametrii tehnici, cat si pe cei ai corectitudinii valorilor energetice specificate pe eticheta si a informatiilor din brosurile cu instructiuni furnizate consumatorilor. Scopul proiectului este acela de a oferi sprijin autoritatilor de supraveghere a pietei si de a ajuta reducerea nivelului de consum de energie. O astfel de testare pan-europeana este facuta, de fapt, pentru a se asigura ca economiile de energie, realizate prin imbunatatirea eficientei energetice a produselor, sunt intr-adevar obtinute. Totodata, testarea este facuta si pentru a proteja consumatorii de produsele de calitate inferioara si pentru a asigura o competitie justa intre producatorii pietei.

Rezultatele complete ale studiului pot fi consultate pe www.atlete.eu/2

Masinile de spalat Indesit Company, cele mai bune din Europa


Aceasta realizare importanta a Indesit Company reflecta angajamentul acesteia de a imbunatati performanta energetica si comunicarea transparenta fata de consumatori, in urma careia acestia sa faca alegeri responsabile in ceea ce priveste valoarea investitiei si responsabilitatea fata de mediu.

Indesit Company este unul din liderii europeni prducatori si distribuitori de electrocasnice mari, fiind liderul indiscutabil in tari precum Italia, Marea Britanie si Rusia. Fondata in 1975 si listata la bursa din Milano incepand cu 1987, compania a inregistrat vanzari de 2.7 miliarde EUR in 2013. Indesit Company detine 8 clustere de productie (3 in Italia, 2 in Polonia si cate 1 in Marea Britanie, Rusia si Turcia) si 16.000 de angajati. Brandurile grupului sunt Indesit, Hotpoint si Scholtes.

Vizionari 536

Stiri din aceeasi categorie”

In perioada 8 - 11 aprilie se desfasoara #TotulPentruCasaTa - evenimentul care aduce in prim plan latura digitala a stilurilor de constructie, amenajare si echipare a oricarui tip de locuinta. #TotulPentruCasaTa este al doilea concept virtual dezvoltat de ROMEXPO si reuneste firme cunoscute din industria home & deco care prezinta cele mai noi produse si tehnologii aparute in acest sector.
Arhitecture Conference&Expo premiaza in aceasta toamna proiectele realizate de arhitecti in cadrul Galei Premiilor, ce va avea loc in 6 octombrie la Cluj-Napoca
Otelul are o influenta directa asupra dezvoltarii societatii moderne si a procesului de urbanizare.
Sub conceptul „Primii care va facem viata mai simpla cand alegeti modelul si tipul de piatra potrivit pentru decorarea casei”, showroom-ul de piatra naturala PIATRAONLINE relanseaza platforma www.piatraonline.ro.