Leroy Merlin va deschide in luna mai un nou magazin, in Targoviste

Articol postat de: Leroy Merlin Data: 2021-04-16

Leroy Merlin va deschide in luna mai un nou magazin, in Targoviste

Leroy Merlin, retailer specializat in constructii, decoratiuni si gradinarit, anunta deschiderea magazinului din municipiul Targoviste, programata pentru 14 mai. Magazinul este situat pe strada Laminorului numarul 93, acesta fiind cea de-a 19-a unitate a retelei din Romania a retailerului francez.

Potrivit reprezentantilor companiei, noul magazin va avea o suprafata totala de 10.000 metri patrati. In magazinul din Targoviste, clientii vor avea la acces la peste 25.000 de produse din categorii de interes cat mai variate precum: materiale de constructii, gradinarit, decoratiuni, unelte, produse pentru casa si multe altele. Astfel, clientii vor putea beneficia de avantajul de a gasi cat mai multe produse de care a nevoie intr-un singur loc, evitand mai multe deplasari.

Totodata, clientii noului magazin vor avea acces si la solutiile alternative de cumparare, precum: Rezerva si Ridica, prin care acestia isi pot rezerva produsele dorite in magazin cu ridicare personala ulterioara, Comanda telefonica - pentru cei care doresc sa plaseze telefonic o comanda rapida, sau Comanda online cu livrarea produselor la domiciliu.

Prin deschiderea noului magazin Leroy Merlin din Targoviste ne dorim sa fim mai aproape de cetatenii acestui oras si din proximitate, pe care ii invitam se bucure de produsele si serviciile din oferta noastra atunci cand vor sa aduca o imbunatatire casei sau gradinii lor. Aceasta noua deschidere se inscrie in strategia noastra de extindere accelerata a retelei de unitati Leroy Merlin pe plan local, prin care ne propunem sa devenim leader in piata de DIY in Romania”, a declarat Frédéric Lamy, CEO Leroy Merlin Romania.

leroy-merlin-magazin-targoviste

Magazinul Leroy Merlin Targoviste va avea peste 100 de angajati, dintre care 85 au fost deja recrutati. In prezent, mai sunt disponibile 24 de posturi precum: Consilier Vanzare (18 pozitii), Consilier Supply Chain (5 pozitii) sau Consilier Administrativ Supply Chain (1 pozitie). Cei interesati pot consulta mai mai multe detalii despre posturile disponibile accesand urmatorul link: https://job.leroymerlin.ro/locations/targovi-te.

Noul magazin Leroy Merlin din Targoviste beneficiaza si de o pozitie avantajoasa, aflandu-se in proximitatea oraselor Moreni, Pucioasa sau Gaesti, dar si cu acces direct din judetele Arges, Prahova si Ilfov, fiind o alternativa in plus pentru cei interesati de produsele comercializate de retailerul francez.

Despre Leroy Merlin

LEROY MERLIN este liderul european al pietei de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat pe constructii, decoratiuni si gradinarit. Companie inovatoare din cadrul ADEO, LEROY MERLIN detine 800 de magazine in 15 tari din Europa, Asia, Africa si America de Sud. Peste 115.000 de colegi fac parte din familia LEROY MERLIN. Aflata intr-un progres constant, compania ADEO a devenit cea mai mare companie franceza de pe piata internationala. In prezent, companiile grupului ADEO sunt recunoscute peste tot in lume prin numeroasele premii “Great Place to Work Institute”.

In Romania functioneaza 18 magazine LEROY MERLIN, cu peste 2000 de angajati in 13 orase: Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiesti, Brasov, Constanta, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Bacau, Iasi, Timisoara si Oradea.

Tags: Leroy Merlin, magazin, targoviste

Vizionari 449

Alte stiri ale companiei Leroy Merlin

In luna ianuarie, Leroy Merlin Romania continua campania de colectare si reutilizare a brazilor de Craciun. Astfel, pentru cel de-al saselea an la rand, clientii au fost incurajati sa returneze bradul uscat in magazinele Leroy Merlin din intreaga tara, fiind rasplatiti cu un voucher de cumparaturi in valoare de 25 lei.

Alte stiri din “ACTUALITATE”

Clientii Leroy Merlin din toata tara vor avea posibilitatea sa cumpere online sau sa comande telefonic, alegand din cele 30.000 de produse care alcatuiesc gama completa a retailerului. Printre categoriile nou adaugate in magazinul online sunt produsele de dimensiuni mari si medii precum materialele de constructii sau utilajele.
De la declansarea crizei sanitare generate de Coronavirus, cererea pentru sistemele de control acces fara contact (touchless) a crescut cu cca. 10%, potrivit ASSA ABLOY Romania. In acest sens, o mare parte dintre companii se indreapta catre solutii de control al accesului fara contact, dar si catre sisteme care sa permita localizarea persoanelor dintr-un anumit spatiu si, astfel, gestionarea optima a vizitatorilor.
Elementele mobile cu prag fara bariere, la nivelul podelei, din sistemele Schüco nu numai ca ofera confort termic si fonic, ci permit accesul usor dintr-un spatiu in altul, chiar si pentru persoanele aflate in scaun rulant. Usile pentru balcon si terasa Schüco AWS (sistemul de aluminiu pentru ferestre) fara bariere au fost dezvoltate pentru a satisface toate cerintele in materie de confort si design, de exemplu, dimensiuni mari si manevrare usoara.
#TotulPentruCasaTa, al doilea concept virtual dezvoltat de ROMEXPO a adus in prim plan creativitatea si originalitatea celor peste 40 de branduri cu specific home & deco care au participat la acest proiect digital unic pentru industrie.