In ce zone sunt recomandate pardoselile cu cuart? Raspunsuri din partea expertilor.

Data: 2019-09-08

In ce zone sunt recomandate pardoselile cu cuart? Raspunsuri din partea expertilor.

Exista diferite tipuri de materiale pentru diferite tipuri de pardoseli, iar pentru zonele cu umiditate ridicata cea mai buna alegere este aceea de pardoseli cu cuart, datorita numeroaselor avantaje pe care acestea le aduc in timp. In primul rand, aplicarea de pardoseli cu cuart este una care ajuta la evitarea accidentelor provocate din cauza umiditatii in diverse spatii precum bucatarii.

Este dovedit faptul ca cele mai multe accidente au, de cele mai multe ori, loc in confortul propriei locuinte, asa ca aplicarea unor pardoseli cu cuart va elimina o mare parte din aceste accidentari, in special in zonele intens circulate cum sunt, de exemplu, bucatariile restaurantelor. Pardoselile cu cuart sunt antiderapante, ceea ce previne alunecarile si numeroasele accidente provocate in spatiile intens circulate.

Sisteme moderne pentru pardoseli de calitate, care rezista in timp

Pardoselile cu cuart au integrat sistemul Master Top 1221 care este un sistem compus din rasini epoxidice, renumite pentru caracteristicile lor antiderapante. Nisipul cu cuart incorporat in suprafata pardoselilor ii confera aderenta, astfel ca suprafata devine sigura chiar si in conditii de umiditate sau murdarie foarte mare.

Practic si placut din punct de vedere estetic

Spatiile in care sunt aplicate pardoseli cu cuart nu trebuie sa faca rabat de la partea estetica. Partea practica este probabil mult mai importanta, insa crearea unui ambient placut ar trebui sa se numere printre prioritati.

Pe acelasi subiect:

Descopera cele mai recomandate pardoseli cauciuc pentru gradinite si spatii de joaca

De aceea, pardoselile cu cuart sunt disponibile intr-o varietate de culori, ceea ce le face perfecte pentru o multime de zone si spatii, fiind complementare cu gama de culori deja existente in acestea.

Pe ce pardoseli se aplica de obicei cuartul?

Este recomandat ca pardoselile pe care sa fie aplicat cuartul sa fie din beton, datorita faptului ca acesta va contribui la o mai buna rezistenta a acestuia la conditiile de umiditate.

Se stie ca betonul este un material foarte rezistent, insa umiditatea reprezinta principalul factor nociv, care intr-un timp destul de scurt poate contribui la degradarea lui.

Ei bine, aplicarea de cuart peste acesta confera protectie sporita betonului impotriva conditiilor de umiditate, aderenta si un aspect exterior mult mai placut.

pardoseli-cu-cuart

Tipuri de materiale utilizate in pardoseli cu cuart

Printre cele mai bune materiale utilizate in pardoseli cu cuart se numara MasterTop 1221, un material care contine rasina epoxidica, nisip curators decorativ, protectie ignifuga, iar avantajele pe care le aduce sunt numeroase: curatare usoara, rezistenta la incarcaturi grele, la alunecare, o grosime variabila a stratului si garantie pentru un numar considerabil de ani, indiferent de conditiile externe la care este supus.

De asemenea, MasterTop 1221 este usor de intretinut, iar cheltuielile de intretinere sunt minime, are un aspect estetic placut, ideal pentru o multime de spatii, creand suprafete decorative pentru structurarea si delimitarea spatiilor.

Ce preturi au pardoselile cu cuart?

Sigur urmatoarul lucru care va influenta alegerea ta pentru un anumit tip de material pentru un spatiu este si pretul pe care acesta il are. Este important de retinut faptul ca pardoselile cu cuart au un pret care reflecta foarte bine calitatea si rezistenta acestora in timp.

Prin urmare, solicita unei firme profesioniste un deviz pentru spatiul in care iti doresti pardoseli cu cuart.

Intra pe www.pardoseliindustriale.ro si descopera serviciile unei echipe profesioniste, astfel incat tu sa faci cea mai buna alegere, iar lucrarile sa fie unele calitative.

Date de contact:
Telefon: 0766 526 542
Email: office@pardoseliindustriale.ro

Vizionari 428

Alte stiri din “CONSTRUCTII”

Profilele ambutisate la rece sunt folosite in foarte multe domenii de activitate: constructii, uz industrial, masini - camioane - rigidizari / intariri sasie / podele, industria de panificatie, sisteme de depozitare sau pentru acoperit aticuri, ziduri, garduri.
Oricine construieste un gard isi doreste ca acesta sa reziste cat mai mult in timp. Gardul este de multe ori chiar o constructie pe viata, astfel ca decizia de achizitie a materialelor de gard trebuie facuta dupa o buna informare asupra tuturor aspectelor.
Gardul reprezinta in primul rand un element de securitate pentru proprietatea ta, indiferent de destinatia acesteia. Pentru imprejmuirea unor suprafete mari de teren care deservesc gradini, terenuri sportive sau suprafete agricole, recomandam ca varianta economica un gard din plasa impletita zincata.
Anumite proprietati si facilitati necesita un nivel de securizare ridicat. Gardurile metalice de inalta securitate sunt concepute pentru a lupta impotriva accesului fortat si creaza o bariera solida, greu de incalcat in jurul zonelor in care siguranta publica este in pericol.